Hazal Kaya a vorbit despre scena din ”Feriha” care a speriat-o teribil

Publicat pe 02.08.2019 la 11:55 Actualizat pe 02.08.2019 la 12:00

Hazal Kaya, actrița care o interpretează pe Feriha, a povestit că, în mod special, una dintre scene a pus-o în mare dificultate.

Filmările pentru serialul turcesc ”Feriha”, difuzat de Happy Channel de luni până vineri, nu au fost lipsite de momente dificile. Hazal Kaya, actrița care o interpretează pe Feriha, a povestit că, în mod special, una dintre scene a pus-o în mare dificultate. Este vorba despre cea în care Feriha și Emir au zburat cu elicoprerul desupra Istanbulului.

”Mi-a fost foarte greu să urc în acel elicopter și să văd totul de la o așa înălțime”, a mărturisit Hazal, care a lăsat să se înțeleagă faptul că are rău de înălțime.

Pe Hazal Kaya o puteți urmări la Happy Channel în serialul turcesc ”Feriha”, difuzat de luni până vineri, de la ora 13.00.

Despre serialul turcesc ”Feriha”

Feriha (Hazal Kaya) este o tânără care trăiește la limita sărăciei, într-un cartier de bogătași. Tatăl ei, Rıza Yılmaz (Metin Çekmez), este administratorului unui bloc de apartamente de lux, iar mama ei, Zehra Yılmaz (Vahide Gördüm), este femeie de serviciu. Manageriul imobilului unde lucrează părinții ei le-a oferit un mic spațiu de locuit.

Viața Ferihăi se schimbă când ajunge să studieze la o Universitate particulară, cu o bursă de merit. Deoarece o îngrozește gândul că va fi discriminată din cauza situației sale financiare, Feriha îi minte pe toți colegii că este la fel de bogată ca ei.

La Universitate, îl cunoaște pe Emir (Cagatay Ulusoy), cel mai frumos băiat din campus, de care se îndrăgostește pe loc. Emir și Feriha par făcuți unul pentru celălalt, dar lucrurile vor deveni extrem de complicate. Hande Gezgin (Ceyda Ateş) este cea care, în secret, îl iubește pe Emir și este gata oricând să-i facă zile negre Ferihăi.

”Feriha”, unul dintre cele mai urmărite serial turcești, poate fi văzut la Happy Channel de luni până vineri, de la ora 13.00.

În articolul

Hazal Kaya a vorbit despre scena din ”Feriha” care a speriat-o teribil

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp