Iată care este marea pasiune a actorului Caner Cindoruk, din serialul ”Femeie în înfruntarea destinului”

Publicat pe 07.01.2019 la 10:26 Actualizat pe 13.02.2019 la 11:42

Caner Cindoruk face un rol de excepție în serialul ” Femeie în înfruntarea destinului” (”Kadin”), ce se difuzează la Happy Channel în fiecare luni și marți, de la ora 20.00. În acest serial, el îl interpretează pe Sarp, soțul lui Bahar.

Caner Cindoruk face un rol de excepție în serialul ” Femeie în înfruntarea destinului” (”Kadin”), ce se difuzează la Happy Channel În acest serial, el îl interpretează pe Sarp, soțul lui Bahar.

Pe Caner îl puteți vedea în cel de-al doilea sezon al serialului turcesc ”Femeie în înfruntarea destinului”, difuzat în exclusivitate de postul Happy Channel în fiecare luni și marți, de la ora 20.00.

Actor de origine kurdă, Caner Cindoruk provine dintr-o familie de artiști. Tatăl său, Zafer Doruk, este un scriitor renumit în Turcia, iar cei doi frați ai săi, Munir Can Cindoruk și Taner Cindoruk, sunt actori. Atunci când nu se află pe platourile de filmare, Caner Cindoruk adoră să se plimbe. Marea sa pasiune este alpinismul, astfel că actorul este mereu în căutare de provocări… montane.

Despre serialul turcesc ”Femeie în înfruntarea destinului”

În primul sezon, din serialul turcesc “Femeie în înfruntarea destinului”, telespectatorii Happy Channel au cunoscut-o pe Bahar (Özge Özpirinçci) și au empatizat cu povestea ei de viață, una în care zi de zi se dă lupta pentru supraviețuire. Fără bărbatul iubit, Sarp Çesmeli (Caner Cindoruk), pe care îl crede mort, și cu o situație financiară precară, Bahar face tot posibilul să rămână puternică pentru micuții ei: băiețelul, în vârstă de patru ani, Doruk Çesmeli (Ali Semi Sefil), și fiica - Nisan Çesmeli(Kübra Süzgün), care are șapte ani.

Mamă singură, Bahar le vorbește în fiecare zi copiilor despre Sarp, dorind ca aceștia să păstreze vie amintirea tatălului lor. Deși, aceștia trăiesc cu gândul că bărbatul nu mai este în viață, situația a fost cu totul alta, iar în primul sezon telespectatorii au putut să vadă cât de mult i s-a schimbat viața lui Sarp în ultimii ani. Astfel, în timpul petrecut departe de Bahar, acesta și-a construit un alt cămin. Asemenea ei, și el este convins că i-a pierdut definitiv pe cei dragi. În cel de-al doilea sezon, Sarp și Bahar se vor reîntâlni. Cum se vor schimba viețile lor? Aflăm în cel de-al doilea sezon din ”Femeie în înfruntarea destinului”, difuzat în exclusivitate de postul Happy Channel în fiecare luni și marți, de la ora 20.00, câte două episoade.

În articolul

Iată care este marea pasiune a actorului Caner Cindoruk, din serialul ”Femeie în înfruntarea destinului”

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 25 aprilie 2024. Balanțele primesc o veste bună. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Afacerea care înfloreşte în această perioadă. Preţurile variază între 30 şi 90 de lei
a1.ro
Ce legătură este între Anamaria Prodan și Gabriela Lucuțar. Impresara și Regina Întunericului se cunosc de mulți ani
HelloTaste.ro
De ce se lasă cozonacul după coacere. Pași esențiali pentru un cozonac perfect
Catine
Mercur iese din retrograd pe 25 aprilie. Ce urmează pentru zodii
useit.ro
Telefonul care a întrecut iPhone-ul cu o funcție inedită. Ce poate face
as.ro
Fosta soţie a lui Cristi Borcea, „transformare” spectaculoasă la 54 de ani: „Nu-mi propun să întoarcă bărbații capul după mine!”
MediCOOL
Tomografia computerizată (CT): ce este, când este indicată și cum te pregătești pentru ea
Spynews
Nume sărbătorite de Sf. Gheorghe. Cui îi spunem la mulți ani pe 23 aprilie
DeParinti
Cele mai periculoase activități pentru copii. Cum îl poți ține în siguranță pe cel mic
MediCOOL
Proprietățile ceaiului de scorțișoară. Beneficiile acestei băuturi asupra sănătății
HelloTaste
Drob vegetarian cu ciuperci și orez. O rețetă delicioasă de post
x