Iată care este porecla frumușelului Çağatay Ulusoy din serialul ”Feriha”

Publicat pe 12.07.2019 la 15:02 Actualizat pe 12.07.2019 la 15:06

Çağatay Ulusoy, actorul care îl interpretează pe Emir în serialul ”Feriha”, poate fi văzut la Happy Channel de luni până vineri.

Çağatay Ulusoy, actorul care îl interpretează pe Emir în serialul ”Feriha”, poate fi văzut la Happy Channel de luni până vineri.

Desemnat, în 2010, drept cel mai frumos bărbat din Turcia, actorul Çağatay Ulusoy a făcut presei o serie de dezvăluiri din viața personală. Astfel, un lucru mai puțin știut despre el a devenit cunoscut de toată lumea. Ei bine, actorul de seriale turcești a spus care este porecla sa, pe care o are din copilărie: CAO. Însă, actorul nu a explicat și de la ce vine.

Pe Çağatay Ulusoy îl puteți urmări în serialul ”FERIHA”, difuzat de postul Happy Channel de luni până vineri, de la ora 13.00.

Despre serialul turcesc ”Feriha”

Feriha (Hazal Kaya) este o tânără care trăiește la limita sărăciei, într-un cartier de bogătași. Tatăl ei, Rıza Yılmaz (Metin Çekmez), este administratorului unui bloc de apartamente de lux, iar mama ei, Zehra Yılmaz (Vahide Gördüm), este femeie de serviciu. Manageriul imobilului unde lucrează părinții ei le-a oferit un mic spațiu de locuit.

Viața Ferihăi se schimbă când ajunge să studieze la o Universitate particulară, cu o bursă de merit. Deoarece o îngrozește gândul că va fi discriminată din cauza situației sale financiare, Feriha îi minte pe toți colegii că este la fel de bogată ca ei.

La Universitate, îl cunoaște pe Emir (Cagatay Ulusoy), cel mai frumos băiat din campus, de care se îndrăgostește pe loc. Emir și Feriha par făcuți unul pentru celălalt, dar lucrurile vor deveni extrem de complicate. Hande Gezgin (Ceyda Ateş) este cea care, în secret, îl iubește pe Emir și este gata oricând să-i facă zile negre Ferihăi.

”Feriha”, unul dintre cele mai urmărite serial turcești, poate fi văzut la Happy Channel de luni până vineri, de la ora 13.00.

În articolul

Iată care este porecla frumușelului Çağatay Ulusoy din serialul ”Feriha”

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp