Iată ce spune actrița Hazal Kaya despre succesul internațional al serialului ”Feriha”

Publicat pe 01.08.2019 la 11:45 Actualizat pe 01.08.2019 la 11:49

Pe Hazal Kaya o puteți urmări la Happy Channel în serialul turcesc ”Feriha”, difuzat de luni până vineri, de la ora 13.00.

Hazal Kaya este una dintre cele mai îndrăgite actrițe din Turcia. Protagonista serialului ”Feriha”, difuzat de Happy Channel de luni până vineri, de la ora 13.00, a mărturisit că a fost plăcut surprinsă de succesul internațional de care s-a bucurat această producție. Întrebată de un jurnalist din Spania de ce crede că ”Feriha” a cucerit un public atât de numeros, din țări diferite, Hazal Kaya a răspuns:

Cred că «Feriha» este un basm modern și cu toții iubim poveștile de iubire, iar iubirea este internațională. Poate că subiectul pare unul simplu pentru unii, dar, adevărul este că povestea serialului se bazează pe sentimente puternice, cum este iubirea. Succesul internațional cred că se datorează iubirii pe care cu toții o căutăm, pentru că povestea este atât de sinceră și situațiile sunt atât de reale”.

Hazal Kaya interpretează rolul principal din serialul ”Feriha”, pe care îl puteți urmări la Happy Channel de luni până vineri, de la ora 13.00.

Despre serialul turcesc ”Feriha”

Feriha (Hazal Kaya) este o tânără care trăiește la limita sărăciei, într-un cartier de bogătași. Tatăl ei, Rıza Yılmaz (Metin Çekmez), este administratorului unui bloc de apartamente de lux, iar mama ei, Zehra Yılmaz (Vahide Gördüm), este femeie de serviciu. Manageriul imobilului unde lucrează părinții ei le-a oferit un mic spațiu de locuit.

Viața Ferihăi se schimbă când ajunge să studieze la o Universitate particulară, cu o bursă de merit. Deoarece o îngrozește gândul că va fi discriminată din cauza situației sale financiare, Feriha îi minte pe toți colegii că este la fel de bogată ca ei.

La Universitate, îl cunoaște pe Emir (Cagatay Ulusoy), cel mai frumos băiat din campus, de care se îndrăgostește pe loc. Emir și Feriha par făcuți unul pentru celălalt, dar lucrurile vor deveni extrem de complicate. Hande Gezgin (Ceyda Ateş) este cea care, în secret, îl iubește pe Emir și este gata oricând să-i facă zile negre Ferihăi.

”Feriha”, unul dintre cele mai urmărite serial turcești, poate fi văzut la Happy Channel de luni până vineri, de la ora 13.00.

În articolul

Iată ce spune actrița Hazal Kaya despre succesul internațional al serialului ”Feriha”

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp