Iată în câte țări s-a difuzat serialul ”IFFET”

Publicat pe 13.11.2018 la 13:19 Actualizat pe 07.01.2019 la 12:20

Serialul ”Iffet” se difuzează la Happy Channel de luni până vineri, de la ora 16.30.

Iffet”, unul dintre cele mai de succes seriale turcești, se difuzează la Happy Channel. Fii martorul poveștii de iubire dintre Iffet, o tânără frumoasă care provine dintr-o familie modestă din Turcia, și Cemil, un șofer de taxi. O poveste de iubire neîmpărtășită. În realitate, însă, cei dou actori au trăit o frumoasă poveste de iubire, ce s-a înfiripat chiar pe platourile de filmare.

Serialul ”Iffet” se difuzează la Happy Channel de luni până vineri, de la ora 16.30.

De la lansarea sa în Turcia, serialul turcesc ”Iffet” s-a difuzat în mai multe țări. Până în prezent, povestea dintre Cemil și iffet a fost urmărită de telespectatori din 17 țări! Afghanistan, Argentina, Bosnia și Herțegovina, Bulgaria, Chile, Croația, Georgia, Grecia, Iran, Kazakhstan, Kosovo, Maroc, Macedonia, Pakistan, Serbia, Cipru și, firește, și în România.

Despre serialul turcesc IFFET:

Iffet, interpretată de Deniz Çakir, locuiește împreună cu tatăl și sora ei mai mică într-un cartier sărăcăcios din Istanbul. Ea se îndrăgostește de Cemil (Ibrahim Celikkol), șofer angajat la o stație de taximetre din cartier. Naivă, ea visează la ziua când Cemil o va cere în căsătorie. El visează că într-o zi va deveni bogat și va părăsi cartierul în care locuiește, departe de viața grea din cartierul mărginaș.

Lumea ei va fi dată peste cap când, aflat sub influența alcoolului, Cemil o violează pe Iffet. Însă, pentru că este îndrăgostită iremediabil de el, Iffet îl iartă pe Cemil și dă crezare vorbelor lui. Pentru a o convinge să nu îl reclame, Cemil îi promite fetei că, la un moment dat, o va lua de soție. Iar ea rămâne cu acest vis frumos. Vis din care se trezește la aflarea veștii că bărbatul pe care îl iubește și care a pângărit-o urmează să se căsătorească cu… fiica proprietarului companiei la care el lucrează.

În mintea lui Iffet dorința de răzbunare își face loc. Astfel, ea se mărită cu un om de afaceri puternic și foarte bogat. Pentru că este îndrăgostit nebunește de Iffet, soțul ei bogat îi face toate capriciile. Abia după ce o pierde, Cemil realizează că a greșit și se hotărăște să facă tot posibilul pentru a o recâștiga pe Iffet.

Distribuție:

• Deniz Çakir - Iffet

• Ibrahim Celikkol - Cemil

• Zuhal Olcay - Dilek

• Mahir Günsiray - Ali Ihsan

• Selen Uçer - Gulin

• Mehmet Cevik - Ahmet

• Melike Güner - Betul

• Ecem Özkaya - Nil

În articolul

Iată în câte țări s-a difuzat serialul ”IFFET”

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 29 martie 2024. Vărsătorii pierd sume importante de bani. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Din Londra s-a mutat într-un sătuc din România. De ce a renunțat Andrei la luxul de acolo, după 14 ani: "Am trait în Anglia ca un rege"
a1.ro
Enrique Iglesias a publicat pe pagina sa oficială de Facebook un clip video cu Ramona Olaru și cu magicianul Robert Tudor
HelloTaste.ro
Baghete crocante cu miez pufos. Rețetă din bucătăria franțuzească
Catine
4 zodii care își schimbă complet viața în aprilie 2024. Află ce le rezervă astrele
useit.ro
Ce înseamnă Wi-Fi, de fapt. Puțini știu de unde vine denumirea
as.ro
„Să-i fie ţărâna uşoară!” Vedeta mutilată cu ciocanul de soţul ei, mesaj şocant despre tatăl celor două fete ale sale!
MediCOOL
Câți pași este indicat să faci într-o zi. De ce se recomandă să mergi pe jos mai mult
Spynews
Imagini dureroase de la înmormântarea Andreei, studenta ucisă de Mirel în Timișoara. Familia și prietenii și-au luat rămas bun de la ea / VIDEO
DeParinti
Produse cosmetice care pot afecta sănătatea fătului. La ce să fii atentă dacă ești însărcinată
MediCOOL
Fibromul uterin: cauze, simptome și tratament
HelloTaste
5 rețete cu sparanghel pentru toate gusturile. Te vei bucura de ele primăvara aceasta
x