Ibrahim Celikkol, unul dintre cei mai frumoși actori din Turcia, este la Happy Channel

Publicat pe 29.10.2018 la 12:04 Actualizat pe 05.11.2018 la 09:46

Ibrahim Celikkol, unul dintre cei mai frumoși actori din Turcia, este la Happy Channel.

Născut chiar de Ziua Internațională a Îndrăgostiților, Ibrahim Celikkol, interpretul lui Cemil din serialul turcesc ”Iffet”, a făcut primii pași în fața camerelor de filmare ca fotomodel. Înainte să se apuce de actorie, Ibrahim a fost model profesionist, aparând pe podiumurile internaționale din întreaga Europă.

Născut la 14 februarie 1982, la Izmit (Turcia), Ibrahim are origini mixte. Pe linie maternă, se trage din greci, iar tatăl lui provine din familie cu origini arabe.

Considerat unul dintre cei mai frumoși bărbați din Turcia, Ibrahim a apărut pe copertele revistelor Men's Health, Elle, Vogue.

Pe Ibrahim Celikkol îl puteți urmări la Happy Channel, în serialul „Iffet”, serial difuzat de luni până vineri, de la ora 16.00.

Despre serialul turcesc ”Iffet”:

Iffet, interpretată de Deniz Çakir, locuiește împreună cu tatăl și sora ei mai mică într-un cartier sărăcăcios din Istanbul. Ea se îndrăgostește de Cemil (Ibrahim Celikkol), șofer angajat la o stație de taximetre din cartier. Naivă, ea visează la ziua când Cemil o va cere în căsătorie. El visează că într-o zi va deveni bogat și va părăsi cartierul în care locuiește, departe de viața grea din cartierul mărginaș.

Lumea ei va fi dată peste cap când, aflat sub influența alcoolului, Cemil o violează pe Iffet. Însă, pentru că este îndrăgostită iremediabil de el, Iffet îl iartă pe Cemil și dă crezare vorbelor lui. Pentru a o convinge să nu îl reclame, Cemil îi promite fetei că, la un moment dat, o va lua de soție. Iar ea rămâne cu acest vis frumos. Vis din care se trezește la aflarea veștii că bărbatul pe care îl iubește și care a pângărit-o urmează să se căsătorească cu… fiica proprietarului companiei la care el lucrează.

În mintea lui Iffet dorința de răzbunare își face loc. Astfel, ea se mărită cu un om de afaceri puternic și foarte bogat. Pentru că este îndrăgostit nebunește de Iffet, soțul ei bogat îi face toate capriciile. Abia după ce o pierde, Cemil realizează că a greșit și se hotărăște să facă tot posibilul pentru a o recâștiga pe Iffet.

Distribuție:

• Deniz Çakir - Iffet

• Ibrahim Celikkol - Cemil

• Zuhal Olcay - Dilek

• Mahir Günsiray - Ali Ihsan

• Selen Uçer - Gulin

• Mehmet Cevik - Ahmet

• Melike Güner - Betul

• Ecem Özkaya - Nil

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

În articolul

Ibrahim Celikkol, unul dintre cei mai frumoși actori din Turcia, este la Happy Channel

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 20 aprilie 2024. Gemenii sunt sfătuiți să afle mai multe despre ei. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Colţul de Rai din România unde a înflorit o plantă nespus de frumoasă, care ar avea "puteri tămăduitoare". Rezistă 100 de ani, iar parfumul este divin
a1.ro
Lino Golden și Delia s-au căsătorit! Cât de spectaculos au arătat cei doi într-o zi atât de importantă
HelloTaste.ro
Gâteau St. Honoré. Rețetă de tort ecler cu caramel sărat
Catine
Zodii care au parte de experiențe memorabile pe 20 aprilie 2024. Vezi dacă te numeri printre ele
useit.ro
O româncă se luptă cu Elon Musk în instanță. Numele ei e inscripționat pe mașinile Tesla: „Vreau să aibă decența să își ceară scuze”
as.ro
Ce studii are „cea mai frumoasă femeie din România”. Interdicţia pe care i-a pus-o soţului ei: „Doar două ore, în weekend!”
MediCOOL
Remedii împotriva răului de mișcare. Cum îl poți trata
Spynews
Imaginile durerii de la înmormântarea lui Costel Corduneanu! Familia lui, în lacrimi în timpul slujbei / VIDEO
DeParinti
Deshidratarea la copii: care sunt cauzele și ce simptome apar
MediCOOL
Proprietățile medicinale ale ceaiului de păpădie. Efectele asupra sănătății organismului
HelloTaste
Pate de gâscă cu merișoare și fulgi de migdale. Rețetă pentru micul dejun
x