În copilărie, Thalia era un adevărat ”băiețoi”

Publicat pe 09.08.2019 la 13:31 Actualizat pe 09.08.2019 la 13:34

Cine ar fi crezut că frumoasa și sexy Thalia de acum nu soporta rochițele, fustițele și nu îi plăcea să se comporte ca o fetiță?

Cine ar fi crezut că frumoasa și sexy Thalia de acum nu soporta rochițele, fustițele și nu îi plăcea să se comporte ca o fetiță? În biografia protagonistei serialului ”Marimar”, difuzat de Happy Channel, la capitotul ”copilărie”, figurează următoarea descriere:

Thaliei nu îi plăcea să se comporte ca toate fetițele. În schimb, iubea să joace baseball cu băieții din cartier, se îmbrăca numai în pantaloni și era maestră în… cățătatul în copaci”.

Pe Thalia o puteți urmări la Happy Channel în telenovela ”Marimar”, difuzată de luni până vineri, de la ora 15.00.

Despre telenovela MARIMAR

Marimar (Thalia) este o fată săracă, inocentă, care locuiește cu bunicii ei într-o căsuță la malul oceanului. Ea se îndrăgostește de Sergio (Eduardo Capetillo), fiul unui fermier bogat din zonă. Sergio îşi doreşte o carieră în fotbal, însă, tatăl lui, Renato (Alfonso Iturralde), nu este de acord și asta pentru că el vrea ca fiul lui să rămână în sat, ca fermier. Ca răzbunare, Sergio se însoară cu Marimar, deși tatăl lui și mama lui vitregă, Angélica (Chantal Andere), nu sunt deloc de acord cu această nuntă. După căsătorie, Sergio și Marimar se mută la moșie, iar Angélica îi va face fetei viața un calvar.

Hotărât să plece pentru o vreme în Capitală, Sergio o lasă pe Marimar la fermă. Iar asta îi va ușura răzbunarea Angelicăi. Femeia își acuză nora de furtul unor bijuterii şi face tot posibilul ca Marimar să ajungă la închisoare. Însă, planul ei nu se oprește doar aici. Femeia diabolică ordonă ca bunicii lui Marimar să fie uciși într-un incendiu. Însărcinată fiind, tănăra este eliberată, în cele din urmă. Ea nu se întoarce la moșie, ci pleacă în capitală, în căutarea unei vieţi mai bune.

Ceea ce nu ştie Marimar este că Gustavo (Miguel Palmer), tatăl ei, nu a murit, aşa cum îi spuseseră bunicii ei materni. Grav bolnav, el îşi caută cu disperare fiica spre a o numi moştenitoarea averii lui. Destinul face ca Marimar să se angajeze ca servitoare chiar în casa tatălui ei. Când o vede, bărbatul o recunoaște și o transformă dintr-o fată simplă într-o femeie educată, care va conduce afacerile lui. Marimar cea veche dispare. Numele ei cel nou va fi Bella.

La un moment dat, destinul îi va readuce faţă în faţă pe Sergio şi Marimar.

În articolul

În copilărie, Thalia era un adevărat ”băiețoi”

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 19 aprilie 2024. Taurii vor atrage atenția asupra lor. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Şase judeţe şi Bucureşti, sub avertizare cod galben de vreme severă. Ploi, lapoviţă şi ninsori la munte, până sâmbătă dimineaţă
a1.ro
Primul mesaj al Mariei Roman, după ce soțul său a fost dat dispărut. Ce noi detalii a dat fosta concurentă de la Mireasa
HelloTaste.ro
Pate de gâscă cu merișoare și fulgi de migdale. Rețetă pentru micul dejun
Catine
Rețetă de mochi. Desert tradițional japonez
useit.ro
Singurele 3 joburi care vor supraviețui erei AI, potrivit lui Bill Gates. Ce slujbe vor fi la mare căutare în continuare
as.ro
Ronald Gavril a apărut dezbrăcat în pat, alături de iubita lui, Anamaria Prodan: „Viaţa nu se aşteaptă, se trăieşte!”
MediCOOL
Pregătirea pentru endoscopie: alimentație și recomandări
Spynews
Ancuța Popoviciu va judeca în continuare cazul lui Vlad Pascu! Decizia de suspendare a fost amânată de CSM
DeParinti
Adevăruri inconfortabile despre parenting. Ce trebuie să știi atunci când ești la început de drum
MediCOOL
Cum îți poți trata cuticulele. Remedii naturale pentru a le menține sănătoase
HelloTaste
Prăjitură cu găuri și sos caramel – Poke Cake
x