În Filipine, s-a făcut o variantă autohtonă a serialului ”Sărmana Maria”

Publicat pe 02.05.2018 la 12:29 Actualizat pe 10.07.2018 la 16:29

Telenovela ”Sărmana Maria” (titlul original: "Maria la del Barrio") este un adevărat fenomen. Difuzată în peste 180 de țări, producția a stabilit adevărate recorduri de audiență. De exemplu, în Panama, în decembrie 1997 a înregistrat un rating de 52,93%, în Mexic s-a bucurat de o audienta de peste 28% rating.

Telenovela ”Sărmana Maria” (titlul original: "Maria la del Barrio") este considerată un adevărat fenomen. Difuzată în peste 180 de țări, producția a stabilit adevărate recorduri de audiență. Filipinezii au îndrăgit atât de tare acest serial, încât au decis să facă o variantă autohtonă a telenovelei.

În 2011, Televisa a acordat unui post de televiziune din Filipine drepturile de a face o adaptare proprie a telenovelei ”Sărmana Maria”. Varianta filipineză a serialului a avut același titlu "Maria la del Barrio", dar cu distribuție autohtonă. Producătorii filipinezi au luat această decizie după ce ”Sărmana Maria” a fost difuzată de două ori de posturile locale de televiziune. Prima oară, filipinezii au văzut acest serial în 1996. Apoi, în 2002, a fost difuzată o variantă dublată a producției marca Televisa. Din august 2011 și până în mai 2012, filipinezii au urmărit și o variantă proprie a telenovelei ”Sărmana Maria”.


”Sărmana Maria” este la Happy Channel, de luni până vineri, între orele 16.00-18.00.


"Sărmana Maria" este povestea unei tinere orfane pe care destinul o supune unor suferințe greu de îndurat. María Hernández (Thalia) este o copilă care trăiește alături de bunica ei la maginea orașului. Maria își câștigă existența coelctând materiale reciclabile. În ziua în care Maria împlinește 15 ani, bunica ei moare. De pe patul de moarte, femeia l-a rugat pe părintele Honorio să găsească o casă și o familie care să aibă grijă de nepoțica ei, Maria. Părintele se ține de promisiune și, astfel, Maria ajunge în casa unei familiei lui Fernando De la Vega, cel mai bogat și respectat om de afaceti din țară. Acesta o învață pe Maria bunele maniere, o ajută să învețe carte și o tratează ca pe un membru al familiei sare. Dar, Maria nu este privită cu ochi buni de toți ai casei. Soția afaceristului și Carlota, una dintre menajere, nu unt încântate de nou-venita în familie.

De Maria se îndrăgostește fiul lui Fernando De la Vega. Însă, în relația lor intervine o altă femeie, care, folosindu-se de un test fals de sarcină, îl obligă pe Luis Fernando de la Vega Montenegro să se însoare cu ea.

Distribuție: Thalía - María Hernández de la Vega, Fernando Colunga - Luis Fernando de la Vega, Irán Eory -Victoria de la Vega, Ricardo Blume - Don Fernando de la Vega, Itatí Cantoral - Soraya Montenegro de la Vega Montalban, Carmen Salinas - Agripina Perez, Héctor Soberón -Vladimir de la Vega, Ana Patricia Rojo - Penelope Linares, René Muñoz- El Veracruz, Emilia Carranza - Raymunda Robles de Castillo, Roberto Blandón - Jose Maria Cano ”Papacito”.

În articolul

În Filipine, s-a făcut o variantă autohtonă a serialului ”Sărmana Maria”

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 21 aprilie 2024. Racii se pot confrunta cu probleme în relația de cuplu. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Alerte meteo de vreme severă imediată emise de ANM. Cod galben în mai multe zone din țară, în următoarele ore
a1.ro
Unde ar fi fost găsit soțul Mariei Roman, conform surselor Antena Stars. Bărbatul a fost dat dispărut pe 16 aprilie
HelloTaste.ro
Clătite de post cu apă minerală. Desertul perfect și ușor de preparat
Catine
Zodii care sunt foarte bune la vânzări. Nativii care au latura comercială în natura lor
useit.ro
O româncă se luptă cu Elon Musk în instanță. Numele ei e inscripționat pe mașinile Tesla: „Vreau să aibă decența să își ceară scuze”
as.ro
Cum a reacţionat cel care a preluat şefia clanului Corduneanu, după înmormântarea „Stăpânului Moldovei”
MediCOOL
Cele mai bogate alimente în fibre. Cum le poți consuma
Spynews
Selly, atac la adresa Oanei Roman: „Băgătoare de seamă, vorbește gura fără ea”. Vloggerul, cuvinte dure pentru vedetă
DeParinti
Trăsături de personalitate asociate traumelor din copilărie
MediCOOL
6 semne că ai deficit de progesteron. De ce este important acest hormon
HelloTaste
4 diete care ar putea să prevină semnele îmbătrânirii. Ce să consumi pentru un corp sănătos
x