Maite Perroni, William Levy și Osvaldo Rios sunt la Happy Channel

Publicat pe 01.03.2019 la 14:57 Actualizat pe 04.03.2019 la 14:35

Din 4 martie, telenovela ”Triumful dragostei” poate fi urmărită de telespectatorii postului Happy Channel. Serialul cu Maite Peroni, William Levy și Osvaldo Rios este difuzat de luni până vineri, de la ora 15.30.

”Triumful dragostei”, serialul cu Maite Peroni, William Levy și Osvaldo Rios, poate fi urmărit de telespectatorii postului Happy Channel de luni până vineri, de la ora 15.30.

Victoria Sandoval (Victoria Ruffo) este servitoare în casa Bernardei de Iturbide (Daniela Romo). Ea și fiul stăpânei, Juan Pablo Iturbide Montejo (Diego Olivera), se simt astrași unul de celălalt și încep o relație secretă în urma căreia se va naște un copil. Stăpâna casei decide să o alunge pe Victoria din casa ei în momentul în care află că aceasta a rămas însărcinată. Victoria naște o fetiță, căreia îi pune numele Maria (Maite Perroni). Liniștea Victoriei dispare în momentul în care fosta ei stăpână, Bernarda, decide să le omoare. Din fericire, aceasta nu-și duce planul până la capăt. Dar, cele două, mamă și fiică, au fost despărțite după ce Bernarda a provocat un accident în urma căruia Victoria a ajuns la spital, iar fetița ei la orfelinat.

După mulți ani de trudă, Victoria a reușit să se transforme într-o femeie de afaceri, devenind unul dintre cei mai renumiți designeri din Mexic. Acum, Victoria este căsătorită cu Osvaldo Sandoval (Osvaldo Rios), care are doi copii fintr-o căsătorie anterioară: Maxmiliano Max Sandoval (William Levy) și Fernanda "Fer" Sandoval (Livia Brito). În tot timpul acesta, Victoria a încercat să își găsească fiica.

La casa de modă a Victoriei apare o tânără, pe nume Maria Desamparada, pe care Victoria o angajează ca model, iar în scurt timp, Maria ajunge modelul ei de top. În timp, Maria și Max, fiul vitreg al Victoriei, se îndrăgostesc. Maria rămâne însărcinată și, în loc să sărbătorească vestea alături de Max, tatăl copilului, ea primește o veste groaznică: tatăl viitorului ei copil se logodise cu o altă fată. Astfel, ea decide să nu-i spună de sarcină. Însă, Victoria află de relația celor doi și de copil. Femeia face aceelași lucru pe care l-a făcut și fosta ei stăpână: o gonește pe tânăra însărcinată. Însă, ceea ce nu știe Victoria este că tânăra era chiar propria ei fiică.

În articolul

Maite Perroni, William Levy și Osvaldo Rios sunt la Happy Channel

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 26 aprilie 2024. Gemenii încep un proiect nou. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Vreme rea în cea mai mare parte a ţării, până vineri dimineaţă. La munte sunt anunţate ninsori şi vijelii
a1.ro
Ce legătură este între Anamaria Prodan și Gabriela Lucuțar. Impresara și Regina Întunericului se cunosc de mulți ani
HelloTaste.ro
Carne de porc cu legume la cuptor, perfectă pentru masa de Paște
Catine
Zodii norocoase în ziua de 26 aprilie 2024. Trei nativi care vor avea parte de reușite
useit.ro
Telefonul care a întrecut iPhone-ul cu o funcție inedită. Ce poate face
as.ro
Fosta soţie a lui Cristi Borcea, „transformare” spectaculoasă la 54 de ani: „Nu-mi propun să întoarcă bărbații capul după mine!”
MediCOOL
Ce este un RMN, când este indicat și cum te pregătești pentru el
Spynews
Nume sărbătorite de Sf. Gheorghe. Cui îi spunem la mulți ani pe 23 aprilie
DeParinti
5 semne că adolescentul este dependent de telefon
MediCOOL
Obiceiuri sănătoase pentru a trăi mult. Cum îți pot crește durata de viață
HelloTaste
7 condimente pentru carnea de miel. Ce nu trebuie să-ți lipsească pentru o masă delicioasă
x