Maite Perroni, din ”Triumful dragostei”, s-a botezat la 33 de ani

Publicat pe 06.05.2019 la 12:50 Actualizat pe 06.05.2019 la 12:54

Pe Maite Perroni o puteți urmări în rolul Mariei, în telenovela ”Triumful dragostei”, difuzată de Happy Channel de luni până vineri, de la ora 15.30.

Actrița Maite Perroni, alias Maria, din telenovela ”Triumful dragostei”, și-a surprins fanii când vestea că s-a botezat, la 33 de ani, a făcut înconjurul lumii.

Alături de mama ei, dar și de alte două vedete admirate de mexicani (Adamari Lopez și dansatorul Toni Costa), în 2016, actrița a vizitat Israelul. Pe lângă imaginile de la vizitarea obiectivelor turistice, aceștia au postat pe rețelele de socializare și fotografii realizate în timpul botezului în râul Iordan.

Pe Maite Perroni o puteți urmări în rolul Mariei, în telenovela ”Triumful dragostei”, difuzată de Happy Channel de luni până vineri, de la ora 15.30.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Despre telenovela ”Triumful dragostei”:

Declarată telenovela cu cea mai mare audiență, ”Triumful dragostei” se difuzează la postul de televiziune Happy Channel de luni până vineri, de la ora 15.30.

Sandoval (Victoria Ruffo) este servitoare în casa Bernardei de Iturbide (Daniela Romo). Ea și fiul stăpânei, Juan Pablo Iturbide Montejo (Diego Olivera), se simt astrași unul de celălalt și încep o relație secretă în urma căreia se va naște un copil. Stăpâna casei decide să o alunge pe Victoria din casa ei în momentul în care află că aceasta a rămas însărcinată. Victoria naște o fetiță, căreia îi pune numele Maria (Maite Perroni). Liniștea Victoriei dispare în momentul în care fosta ei stăpână, Bernarda, decide să le omoare. Din fericire, aceasta nu-și duce planul până la capăt. Dar, cele două, mamă și fiică, au fost despărțite după ce Bernarda a provocat un accident în urma căruia Victoria a ajuns la spital, iar fetița ei la orfelinat.

După mulți ani de trudă, Victoria a reușit să se transforme într-o femeie de afaceri, devenind unul dintre cei mai renumiți designeri din Mexic. Acum, Victoria este căsătorită cu Osvaldo Sandoval (Osvaldo Rios), care are doi copii fintr-o căsătorie anterioară: Maxmiliano Max Sandoval (William Levy) și Fernanda "Fer" Sandoval (Livia Brito). În tot timpul acesta, Victoria a încercat să își găsească fiica.

La casa de modă a Victoriei apare o tânără, pe nume Maria Desamparada, pe care Victoria o angajează ca model, iar în scurt timp, Maria ajunge modelul ei de top. În timp, Maria și Max, fiul vitreg al Victoriei, se îndrăgostesc. Maria rămâne însărcinată și, în loc să sărbătorească vestea alături de Max, tatăl copilului, ea primește o veste groaznică: tatăl viitorului ei copil se logodise cu o altă fată. Astfel, ea decide să nu-i spună de sarcină. Însă, Victoria află de relația celor doi și de copil. Femeia face aceelași lucru pe care l-a făcut și fosta ei stăpână: o gonește pe tânăra însărcinată. Însă, ceea ce nu știe Victoria este că tânăra era chiar propria ei fiică.

În articolul

Maite Perroni, din ”Triumful dragostei”, s-a botezat la 33 de ani

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 29 martie 2024. Vărsătorii pierd sume importante de bani. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Din Londra s-a mutat într-un sătuc din România. De ce a renunțat Andrei la luxul de acolo, după 14 ani: "Am trait în Anglia ca un rege"
a1.ro
Ianca Simion, apariție superbă într-o ținută cu spatele gol. Cât de bine arată fiica lui Răzvan Simion
HelloTaste.ro
Baghete crocante cu miez pufos. Rețetă din bucătăria franțuzească
Catine
4 zodii care își schimbă complet viața în aprilie 2024. Află ce le rezervă astrele
useit.ro
Ce înseamnă Wi-Fi, de fapt. Puțini știu de unde vine denumirea
as.ro
„Cea mai frumoasă femeie din România” i s-a destăinuit Anamariei Prodan! Cum a reacționat când și-a prins soțul înșelând-o
MediCOOL
Câți pași este indicat să faci într-o zi. De ce se recomandă să mergi pe jos mai mult
Spynews
Imagini dureroase de la înmormântarea Andreei, studenta ucisă de Mirel în Timișoara. Familia și prietenii și-au luat rămas bun de la ea / VIDEO
DeParinti
Produse cosmetice care pot afecta sănătatea fătului. La ce să fii atentă dacă ești însărcinată
MediCOOL
Fibromul uterin: cauze, simptome și tratament
HelloTaste
5 rețete cu sparanghel pentru toate gusturile. Te vei bucura de ele primăvara aceasta
x