Mărturisirea lui Bahar din sezonul 3 al serialului ”Femeie în înfruntarea destinului”

Publicat pe 08.01.2020 la 11:07 Actualizat pe 08.01.2020 la 11:13

Lansat în toamna lui 2019 în Turcia, cel de-al treilea sezon al serialului ”Femeie în înfruntarea destinului” (”Kadin”/”Woman”) poate fi urmărit și în România! Happy Channel difuzează în premieră și în exclusivitate cel de-al treilea sezon al poveștii ce v-a ținut cu sufletul la gură.

Câteva zile ne despart de marea premieră a celui de-al treilea sezon al serialului ”Femeie în înfruntarea destinului”, serial turcesc difuzat în premieră și în exclusivitate de postul Happy Channel, începând din 13 ianuarie. Sunteți curioși ce urmează să se întâmple cu Bahar (Özge Özpirinçci)? Ei bine, vă dăm un mic spoiler din primul noul sezon al serialului.

“Bună, eu sunt Bahar Çeşmeli și am parcurs un drum foarte lung. După fiecare cădere, m-am ridicat și mai puternică. Pentru că în luptele vieții nu este important de câte ori cădem ci atunci când cădem, să ne putem ridica din nou…”, acestea sunt cuvintele pe care protagonista poveștii le va rosti în cel de-al treilea sezon al serialului ”Femeie în înfruntarea destinului” (”Kadin”/”Woman”).

Cum va continua discursul ei și, mai ales, în ce context a rostit Bahar aceste cuvinte rămâne să vedeți la Happy Channel, din 13 ianuarie, de la ora 20.00, în cel mai recent sezon al serialului turcesc ”Femeie în înfruntarea destinului” (”Kadin”/”Woman”).

Lansat în 2017, serialul turcesc a adunat numeroase premii în palmares. În 2019, de exemplu, serialul ”Femeie în înfruntarea destinului” (”Kadin”/”Woman„) a primit premiul pentru ”Cel mai bun serial tv” la gala „Kemal Sunal Culture and Art Award”. În 2017, la Tokyo Drama Awards, serialul a primit mai multe premii, printre care: ”Special Award”, „Best Actress” (pentru Özge Özpirinçci) și ” Best Child Actor” (pentru cei doi copii din serial: Kübra Süzgün and Ali Semi Sefil). Iar în 2018, serialul a fost desemnat câștigătorul premiului “Cea mai bună dramă internațională”, la Tokyo International Drama Festival.

Ce se va întâmpla cu Bahar, Sarp și copiii lor, veți afla, din 13 ianuarie, în fiecare luni și marți, de la ora 20.00, în cel de-al treilea sezon al serialului „Femeie în înfruntarea destinului” (”Kadin„/”Woman”), difuzat în premieră și în exclusivitate de postul Happy Channel.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

În articolul

Mărturisirea lui Bahar din sezonul 3 al serialului ”Femeie în înfruntarea destinului”

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 25 aprilie 2024. Balanțele primesc o veste bună. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Experiment: un tânăr a devenit om al străzii pentru a demonstra că poate ajunge milionar într-un an. Câţi bani a strâns în 10 luni
a1.ro
Luna plină din 24 aprilie influențează anumite zodii. Cine va cunoaște succesul după acest fenomen
HelloTaste.ro
De ce se lasă cozonacul după coacere. Pași esențiali pentru un cozonac perfect
Catine
Mercur iese din retrograd pe 25 aprilie. Ce urmează pentru zodii
useit.ro
Telefonul care a întrecut iPhone-ul cu o funcție inedită. Ce poate face
as.ro
Dată dispărută de pe reţelele sociale, fosta iubită a lui Adrian Mititelu Jr a postat acum primul mesaj! Ce a transmis „Bunesa”
MediCOOL
Tomografia computerizată (CT): ce este, când este indicată și cum te pregătești pentru ea
Spynews
Nume sărbătorite de Sf. Gheorghe. Cui îi spunem la mulți ani pe 23 aprilie
DeParinti
Cele mai periculoase activități pentru copii. Cum îl poți ține în siguranță pe cel mic
MediCOOL
Proprietățile ceaiului de scorțișoară. Beneficiile acestei băuturi asupra sănătății
HelloTaste
Drob vegetarian cu ciuperci și orez. O rețetă delicioasă de post
x