”Mătușa Peruca”, din serialul „Îngerașul”, a fost desemnată ”Miss Tamaulipas”

Publicat pe 22.01.2020 la 14:17 Actualizat pe 22.01.2020 la 14:21

Pe Nora Salinas o poți urmări la Happy Channel, în serialul ”Îngerașul”, difuzat de luni până vineri, ora 15.30.

Mătușa Estefania din serialul ”Îngerașul”, (interpretată de Nora Salinas), este cea pe care Dulce Maria (Daniela Aedo) a poreclit-o “Mătușa Peruca”, pentru că poartă mereu peruci colorate.

Pentru actrița Nora Salinas, telenovela ”Îngerașul” a însemnat un adevărat record personal: este serialul în care a apărut în cele mai multe episoade din cariera sa: mai exact 350 de episoade!

În vârstă de 43 de ani, Nora Salinas a debutat în lumea artistică nu ca actriță, ci ca model. Pe lângă reclame și prezentările de modă, Nora a participat și la concursuri de frumusețe. Astfel, în 1993, ea a câștigat titlul de ”Miss Tamaulipas”.

Pe Nora Salinas o poți urmări la Happy Channel, în serialul ”Îngerașul”, difuzat de luni până vineri, ora 15.30.

Despre serialul ”Îngerașul”

Dulce Maria (Daniela Aedo) este o copilă plină de energie și cu o inimă mare. După ce mama ei a murit, tatăl ei, Luciano Larios (Miguel de León) intră în depresie. El nu a mai vrut să știe de nimic și de nimeni, și-a adus fiica la colegiul de maici “Reina de América”, lăsând-o în grija fratelui său, părintele Gabriel (Manuel Saval). După ce s-a asigurat că fiica lui este pe mâini bune, Luciano pleacă în Europa.

De-atunci au trecut doi ani… Dulce Maria are 5 ani și este un copil care cucerește pe oricine cu drăgălășenia ei. Călugărițele de la mănăstire sunt topite după ea. Mai ales sora Cecilia (Lisette Morelos) și sora Fortunata (Adriana Acosta) sunt pur și simplu topite după fetiță, ca de altfel și Maica Superioară, care, la prima vedere, par cele mai severe. Cu o imaginație bogată, Dulce Maria este convinsă că a găsit o modalitate prin care să vorbească cu mama ei.

Mătușa Estefania (Nora Salinas), pe care Dulce Maria a poreclit-o “Mătușa Peruca” depntru că poartă mereu peruci, îi dă vestea că tatăl ei se întoarce din străinătate. Bucuria copilei se risipește când își revede tatăl în compania unei femei pe nume Nicole (Ana Patricia Rojo).
Antipatia dintre cele două se dovedește reciprocă, așa încât fiecare încearcă să scape de cealaltă. Dulce Maria face tot posibilul ca tatăl ei și sora Cecilia să devină soț și soție. De cealaltă parte, Nicole ține morțiș ca Luciano să se însoare imediat cu ea, deși simte că acesta nu o iubește cu adevărat…

În articolul

”Mătușa Peruca”, din serialul „Îngerașul”, a fost desemnată ”Miss Tamaulipas”

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 29 martie 2024. Vărsătorii pierd sume importante de bani. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Braşoveanul care îşi vinde cu 25.000 de euro garajul din lemn dezvăluie ce oferte a primit. "Sunt în discuţii cu două persoane"
a1.ro
Enrique Iglesias a publicat pe pagina sa oficială de Facebook un clip video cu Ramona Olaru și cu magicianul Robert Tudor
HelloTaste.ro
Baghete crocante cu miez pufos. Rețetă din bucătăria franțuzească
Catine
4 zodii care își schimbă complet viața în aprilie 2024. Află ce le rezervă astrele
useit.ro
Ce înseamnă Wi-Fi, de fapt. Puțini știu de unde vine denumirea
as.ro
Horaţiu Moldovan şi-a făcut publică relaţia cu fosta iubită a lui Dragoş Nedelcu! Primele imagini cu cei doi sărutându-se!
MediCOOL
Câți pași este indicat să faci într-o zi. De ce se recomandă să mergi pe jos mai mult
Spynews
Imagini dureroase de la înmormântarea Andreei, studenta ucisă de Mirel în Timișoara. Familia și prietenii și-au luat rămas bun de la ea / VIDEO
DeParinti
Produse cosmetice care pot afecta sănătatea fătului. La ce să fii atentă dacă ești însărcinată
MediCOOL
Fibromul uterin: cauze, simptome și tratament
HelloTaste
5 rețete cu sparanghel pentru toate gusturile. Te vei bucura de ele primăvara aceasta
x