Părinții au îndrumat-o spre actorie. Primul ei rol ca actriță profesionistă l-a avut la doar 9 ani

Publicat pe 27.12.2019 la 15:12 Actualizat pe 27.12.2019 la 15:16

Pe Anna Faris o puteți urmări la Happy Channel, din 30 decembrie și până pe 5 ianuarie 2020, în cadrul maratonului ”Mom”, ce începe la ora 22.00.

Anna Faris, protagonista serialului ”Mom”, pe care cinefilii o știu și din parodia după ”Scary Movie”, provine dintr-o familie de profesori. Mama, tatăl și fratele ei lucrează în sistemul de educație din America. Anna este singura care a ”rupt” tradiția și a ales alt domeniu de activitate. Iar asta o datorează părinților ei, pentru că ei au fost cei care au îndrumat-o spre actorie.

Pe când avea doar 6 ani, mama și tatăl Annei au înscris-o într-un club de teatru. Annei i-a plăcut atât de mult încât, încă din copilărie a început să scrie primele scenarii, pe care le transforma în spectacole cu ajutorul copiilor din cartier. De altfel, primul ei rol ca actriță profesionistă l-a avut la doar 9 ani.

Pe Anna Faris o puteți urmări la Happy Channel, din 30 decembrie și până pe 5 ianuarie 2020, în cadrul maratonului ”Mom”, ce începe la ora 22.00.

Despre serialul ”MOM”

Deținătoarea a două titluri ”Primetime Emmy Awards” la categoria ”Cea mai bună actriță de comedie în rol secundar”, Allison Janney este cea care o interpretează pe Bonnie, mama lui Christy (Anna Faris).

Ospătăriță la un restaurant sofisticat din Napa Valley, Christy își crește singură cei doi copii. Nu mai bea de patru luni și încearcă să fie o mamă cât mai bună. Sobrietatea îi este însă testată, atunci când Bonnie, mama sa alcoolică, aflată și ea în recuperare, reapare în viața sa.

În anul 2015, “Mom” i-a adus o nominalizare actriței Allison Janney la Globul de Aur pentru cea mai bună actriță în rol secundar într-o producție TV.

În articolul

Părinții au îndrumat-o spre actorie. Primul ei rol ca actriță profesionistă l-a avut la doar 9 ani

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

Cele mai noi

Happy People • ieri la 18:37
Gokberk Demirci, frumosul actor din “Jurământul”, știe cum să pozeze pentru fanele lui
Happy People • ieri la 13:53
Lucruri neștiunde despre Öznur Serçeler, frumoasa Leyla din „Vis de iubire”. Actrița a vorbit despre momentul căsătoriei și cum și-ar dori să arate acesta
Happy People • ieri la 12:27
Gestul făcut de Adamari Lopez față de fostul soț, Luis Fonsi, la 10 ani de la despărțire. Imaginea s-a viralizat imediat
Happy People • ieri la 11:49
Maite Perroni și-a uimit fanii cu un portret de familie. Actrița și mama sa sunt aproape identice
Happy People • ieri la 11:43
Imagini rare cu Eduardo Palomo și fiica sa, Fiona
Cuisine • pe 22.10 la 15:02
Gogoși pufoase la cuptor cu glazură