Povestea unei mame divorțate care nu mai vrea să audă de bărbați și de iubire. În Ajun, la Happy

Publicat pe 20.12.2019 la 13:49 Actualizat pe 23.12.2019 la 13:27

Maratonul filmelor de Crăciun continuă la Happy Channel. Marți, de la ora 17.00, sunteți invitați să urmăriți filmul ”Crăciun în Louisiana” (”Christmas on Bayou”).

Maratonul filmelor de Crăciun continuă la Happy Channel. Marți, de la ora 17.00, și miercuri, de la ora 22.00 (în reluare), sunteți invitați să urmăriți filmul ”Crăciun în Louisiana” (”Christmas on Bayou”).

FIlmul prezintă povestea emoționantă a unei mame divorțate care nu mai vrea să audă de bărbați și de iubire. Katherine este o mamă tânără care, după divorț, s-a dedicat total carierei, în speranța că, astfel, va trece mai ușor peste suferința ei. Însă, ceea ce ea nu-și dă seama este că, în felul acesta, îl va face pe băiatul ei să sufere. Când începe să realizeze că fiul ei, în vârstă de 7 ani, resimte din ce în ce mai tare lipsa ei, Katherine decide să petreacă alături de copil o vacanță prelungită de Sărbători, în orașul ei natal din Bayou, Louisiana. Aici, se reîntâlnește cu un vechi admirator. Ce face el? Încearcă să reaprindă iubirea ce i-a legat odinioară.

Ce face ea? Aflați în ziua de Ajun, de la ora 17.00, la Happy Channel, urmărind filmul ”Crăciun în Louisiana” (”Christmas on Bayou”) - în reluare, pe 25 decembrie, de la ora 22.00.

În articolul

Povestea unei mame divorțate care nu mai vrea să audă de bărbați și de iubire. În Ajun, la Happy

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

Cele mai noi

Happy People • ieri la 18:37
Gokberk Demirci, frumosul actor din “Jurământul”, știe cum să pozeze pentru fanele lui
Happy People • ieri la 13:53
Lucruri neștiunde despre Öznur Serçeler, frumoasa Leyla din „Vis de iubire”. Actrița a vorbit despre momentul căsătoriei și cum și-ar dori să arate acesta
Happy People • ieri la 12:27
Gestul făcut de Adamari Lopez față de fostul soț, Luis Fonsi, la 10 ani de la despărțire. Imaginea s-a viralizat imediat
Happy People • ieri la 11:49
Maite Perroni și-a uimit fanii cu un portret de familie. Actrița și mama sa sunt aproape identice
Happy People • ieri la 11:43
Imagini rare cu Eduardo Palomo și fiica sa, Fiona
Cuisine • pe 22.10 la 15:02
Gogoși pufoase la cuptor cu glazură