Protagonista din ”A doua șansă” spune că s-ar fi simțit neîmplinită dacă…

Publicat pe 15.10.2019 la 14:23 Actualizat pe 03.01.2020 la 16:20

Pe Özge Özberk o poți urmări, în exclusivitate la Happy Channel, în unul dintre cele mai tari seriale turcești: ”A doua șansă”, difuzat de luni până vineri.

Özge Özberk este cea care interpretează rolul principal feminin în serialul ”A doua șansă”, difuzat de Happy Channel de luni până vineri, de la ora 11.30. Deși cei mai mulți oameni o știu din serialele turcești în care a jucat, actrița spune că marea sa iubire nu este televiziunea, ci… teatrul. Özge a studiat Teatrul La Mujdat Gezen Arts Center din Istanbul. După terminarea studiilor, ea a lucrat ca director la Business School Poetry Theatre și la Universitatea de Teatru din Istanbul.

În interviurile sale în presa din Turcia, actrița a mărturisit că iubește să apară în seriale și că producătorii de seriale turcești o solicită. Însă, marea ei iubire rămâne teatrul. De altfel, Özge Özberk a mărturisit că s-ar fi simțit neîmplinită ca actriță dacă nu ar fi putut să joace și în piese de teatru.

Pe Özge Özberk o poți urmări, în exclusivitate la Happy Channel, în unul dintre cele mai tari seriale turcești: ”A doua șansă”, difuzat de luni până vineri, de la ora 11.30.

Despre serialul turcesc “A doua șansă” (“Second chance”/”Kalbimdeki Deniz”)

Serialul spune povestea de viață a lui Deniz Öztuna (Özge Özberk), o femeie care avea totul pentru a fi fericită. Însă lumea ei se destramă în momentul în care soțul său dispare fără urmă. Aflată într-o situație disperată, după ce rămâne fără bărbatul iubit, ea trebuie să găsească curajul și forțele necesare pentru a avea grijă de cei doi copii, dar și de tatăl ei bătrân. “A doua șansă” apare pentru Deniz, când îl întâlnește pe Mirat Yavuz (interpretat de Kutsi).

Mirat Yavuz este cel care ajunge la inima frumoasei Deniz Öztuna, după ce trece printr-o întâmplare tragică. Deniz (interpretată de Özge Özberk) avea totul pentru a fi fericită, însă lumea ei se destramă în momentul în care soțul său dispare fără urmă. Aflată într-o situație disperată după ce rămâne fără bărbatul iubit, ea trebuie să găsească curajul și forța necesare pentru a avea grijă de cei doi copii, Ece (Hazal Adiyaman) și Ozan Öztuna (Çaglayan Doruk Ozanoglu), dar și de tatăl ei bătrân.

În articolul

Protagonista din ”A doua șansă” spune că s-ar fi simțit neîmplinită dacă…

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 27 aprilie 2024. Gemenii traversează o perioadă plină de agitație. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Cum poţi verifica dacă peştele din magazinele alimentare este proaspăt. Semnele de care trebuie să te fereşti
a1.ro
Cum l-a cucerit Yasmine pe Pepe și cum gestionează ei tensiunile din căsnicie. Artistul nu mai visa la o relație după divorț
HelloTaste.ro
Cu ce se ung cozonacii ca să iasă lucioși și perfect rumeniți. Secrete pentru un cozonac aspectuos
Catine
Horoscopul lunii mai 2024. Nativii vor găsi timp pentru dezvoltare personală și socială
useit.ro
Cosmonautul abandonat în spațiu. De ce au refuzat oficialii ruși să îl aducă înapoi pe Pământ pe Sergei Krikalev
as.ro
„Îndrăgostită!” Cum îşi răsfaţă Arpad Paszkany iubita cu 24 de ani mai tânără! Antonela, apariţie răvăşitoare în costum de baie
MediCOOL
Ce este hernia ombilicală. Cauze, evoluție și tratamente
Spynews
Știrile Antena Stars. Oana Lis, încă un gest disperat pentru a face rost de bani. A scos la vânzare și crucea lui Viorel Lis. În ce stare este fostul primar
DeParinti
7 semne că ai crescut cu părinți imaturi emoțional
MediCOOL
Beneficiile uleiurilor esențiale. Ce efecte pot avea asupra sănătății tale
HelloTaste
Friptură fragedă de curcan la cuptor. Rețeta perfectă pentru masa de Paște
x