Protagonista din ”FERIHA” visează la un rol într-un film… indian

Publicat pe 24.04.2019 la 10:29 Actualizat pe 01.07.2019 la 15:57

Pe Hazal Kaya o puteți urmări la Happy Channel în serialul turcesc ”Feriha”, difuzat de luni până vineri, de la ora 13.00.

Serialul turcesc ”FERIHA”, difuzat în Româmnia de Happy Channel, a avut un adevărat succes și în India. De altfel, Hazal Kaya, actrița care interpretează rolul principal în ”FERIHA”, a mărturisit că iubește filmele indiene și că și-ar dori, chiar să joace în unul.

Motivele pentru care îi plac aceste filme și ar considera o provocare să joace într-o producție bollywood-iană sunt… muzica și dansul.

”Ar fi extraordinar dacă aș juca într-un film indian! În filmele noastre, noi nu putem să cântăm și să dansăm… Clar mi-ar plăcea să o pot face un film la Bollywood”, a declarat protagonista ”Feriha” pentru publicația Deccan Chronicle.

Pe Hazal Kaya o puteți urmări la Happy Channel în serialul turcesc ”Feriha”, difuzat de luni până vineri, de la ora 13.00.

Despre serialul turcesc ”Feriha”

”Feriha”, unul dintre cele mai urmărite serial turcești, poate fi văzut la Happy Channel de luni până vineri, de la ora 13.00.

Feriha (Hazal Kaya) este o tânără care trăiește la limita sărăciei, într-un cartier de bogătași. Tatăl ei, Rıza Yılmaz (Metin Çekmez), este administratorului unui bloc de apartamente de lux, iar mama ei, Zehra Yılmaz (Vahide Gördüm), este femeie de serviciu. Manageriul imobilului unde lucrează părinții ei le-a oferit un mic spațiu de locuit.

Viața Ferihăi se schimbă când ajunge să studieze la o Universitate particulară, cu o bursă de merit. Deoarece o îngrozește gândul că va fi discriminată din cauza situației sale financiare, Feriha îi minte pe toți colegii că este la fel de bogată ca ei.

La Universitate, îl cunoaște pe Emir (Cagatay Ulusoy), cel mai frumos băiat din campus, de care se îndrăgostește pe loc. Emir și Feriha par făcuți unul pentru celălalt, dar lucrurile vor deveni extrem de complicate. Hande Gezgin (Ceyda Ateş) este cea care, în seret, îl iubește pe Emir și este gata oricând să-i facă zile negre Ferihăi.

În articolul

Protagonista din ”FERIHA” visează la un rol într-un film… indian

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp