Recunoașteți personajul din imagine? A renunțat la barbă și la părul negru, așa cum îl știm cu toții

Publicat pe 18.06.2018 la 16:17 Actualizat pe 18.06.2018 la 16:17

Telespectatorii Happy Channel îl cunosc, cu siguranță, din două suer seriale turcești. L-ați văzut în ”Prizoniera dragostei”, iar acum este pe micile ecrane în cel mai nou serial turcesc: ”Perla Neagră”.

Cine să fie, oare, personajul din imagine? Telespectatorii Happy Channel îl cunosc, cu siguranță, din două suer seriale turcești. L-ați văzut în ”Prizoniera dragostei”, iar acum este pe micile ecrane în cel mai nou serial turcesc: ”Perla Neagră”, difuzat în exclusivitate în România la Happy Channel, de luni până vineri, de la ora 20.00. Doar că are părul negru, ca abanosul și barbă. Ei, v-ați prins cine este?

Ei bine, acesta este frumușelul Tolgahan Sayışman! Înainte de filmările pentru ”Perla Neagră”, actorul a renunțat la barbă, s-a vopsit blond. Totul de dragul personajului său din filmul "Jocuri bizantine". Filmul a avut premiera pe 15 ianuarie 2016 în cinematografele din Turcia, iar Tolgahan îl interpretează pe prinţul Adonis.

Despre serialul ”Perla Neagră”:

Kenan (Tolgahan Sayışman) și Hazal (Hande Erçel) sunt protagoniștii serialului “Perla neagră” („Siyah Inci”), doi tineri care și-au jurat iubire veșnică și care întâmpină numeroase obstacole în povestea lor de dragoste. “Atâta timp cât voi trăi, până la ultima suflare, te voi iubi numai pe tine!”, îi spune Kenan iubitei sale. Hazal este ospătăriță la unul dintre cele mai luxoase resorturi din orașul Çeşme, iar Kenan este un chipeș pescar, dornic să-și depășească condiția. Cei doi plănuiesc să se căsătorească, însă visul lor este spulberat odată cu apariția lui Vural (Berk Hakman), un afacerist influent și bogat. Întrucât îi amintește de fosta lui soție decedată – Naz, acesta face o obsesie pentru Hazal și o obligă să se căsătorească cu el (șantajând-o). Cu o zi înainte de nunta cu bărbatul iubit, Hazal îl părăsește pe Kenan pentru a deveni soția lui Vural. Fără să cunoască adevărul, Kenan trăiește convins că Hazal a ales banii și decide să se răzbune pe femeia care i-a provocat o suferință imensă.

În articolul

Recunoașteți personajul din imagine? A renunțat la barbă și la părul negru, așa cum îl știm cu toții

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 20 aprilie 2024. Gemenii sunt sfătuiți să afle mai multe despre ei. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Un japonez stabilit în România arată cât de mult a plătit pentru un coş de cumpărături în ţara lui natală
a1.ro
Chefi la cuțite, 17 aprilie 2024. Situație neașteptată atunci când chefii au apărut în bucătărie. Irina Fodor a intervenit imediat
HelloTaste.ro
Gâteau St. Honoré. Rețetă de tort ecler cu caramel sărat
Catine
Zodii care au parte de experiențe memorabile pe 20 aprilie 2024. Vezi dacă te numeri printre ele
useit.ro
O româncă se luptă cu Elon Musk în instanță. Numele ei e inscripționat pe mașinile Tesla: „Vreau să aibă decența să își ceară scuze”
as.ro
Decizie radicală luată de prietena de suflet a lui Ion Ţiriac! E gata să lase totul în urmă: „M-am hotărât!”
MediCOOL
Remedii împotriva răului de mișcare. Cum îl poți trata
Spynews
Soția lui Costel Corduneanu, copleșită de durere cu o zi înainte ca interlopul să fie înmormântat: „Eroul nostru”. Va fi condus pe ultimul drum mâine
DeParinti
Deshidratarea la copii: care sunt cauzele și ce simptome apar
MediCOOL
Proprietățile medicinale ale ceaiului de păpădie. Efectele asupra sănătății organismului
HelloTaste
Pate de gâscă cu merișoare și fulgi de migdale. Rețetă pentru micul dejun
x