S-au îndrăgostit nebunește pe platoul de filmare pentru serialul ”Iffet”

Publicat pe 12.11.2018 la 12:18 Actualizat pe 10.01.2019 la 12:58

Pe Deniz Çakir și Ibrahim Celikkol îi puteți urmări la Happy Channel, în „Iffet”, serial turcesc difuzat de postul Happy Channel, de luni până vineri, de la ora 16.30.

Deniz Çakır este una dintre cele mai frumoase și talentate actrițe ale Turciei. Ibrahim Celikkol este și el unul dintre cei mai frumoși bărbați din Turcia. De altfel, el a apărut pe copertele revistelor Men's Health, Elle, Vogue. Cei doi au mărturisit că s-au îndrăgostit la prima vedere când au început filmările pentru serialul ”Iffet”.

Îndrăgostit până peste cap de partenera lui din film, Ibrahim a cerut-o în căsătorie pe Deniz. Erau în vacanță, la New York. Cererea lui a venit în ajunul Anului Nou, iar pentru acest moment, scrie presa din Turcia, el a pregătit un cadru romantic. A închiriat o cameră la celebrul hotel Ritz din New York și a umplut-o cu trandafiri. Din păcate, însă, el nu a mai ajuns la altar cu frumoasa actriță. Ibrahim Celikkol și Deniz Cakir au trăit o poveste de iubire între anii 2011 și 2013.

Pe Deniz Çakir și Ibrahim Celikkol îi puteți urmări la Happy Channel, în „Iffet”, serial turcesc difuzat de postul Happy Channel, de luni până vineri, de la ora 16.30.

Despre serialul turcesc ”Iffet”:

Iffet, interpretată de Deniz Çakir, locuiește împreună cu tatăl și sora ei mai mică într-un cartier sărăcăcios din Istanbul. Ea se îndrăgostește de Cemil (Ibrahim Celikkol), șofer angajat la o stație de taximetre din cartier. Naivă, ea visează la ziua când Cemil o va cere în căsătorie. El visează că într-o zi va deveni bogat și va părăsi cartierul în care locuiește, departe de viața grea din cartierul mărginaș.

Lumea ei va fi dată peste cap când, aflat sub influența alcoolului, Cemil o violează pe Iffet. Însă, pentru că este îndrăgostită iremediabil de el, Iffet îl iartă pe Cemil și dă crezare vorbelor lui. Pentru a o convinge să nu îl reclame, Cemil îi promite fetei că, la un moment dat, o va lua de soție. Iar ea rămâne cu acest vis frumos. Vis din care se trezește la aflarea veștii că bărbatul pe care îl iubește și care a pângărit-o urmează să se căsătorească cu… fiica proprietarului companiei la care el lucrează.

În mintea lui Iffet dorința de răzbunare își face loc. Astfel, ea se mărită cu un om de afaceri puternic și foarte bogat. Pentru că este îndrăgostit nebunește de Iffet, soțul ei bogat îi face toate capriciile. Abia după ce o pierde, Cemil realizează că a greșit și se hotărăște să facă tot posibilul pentru a o recâștiga pe Iffet.

Distribuție:

• Deniz Çakir - Iffet

• Ibrahim Celikkol - Cemil

• Zuhal Olcay - Dilek

• Mahir Günsiray - Ali Ihsan

• Selen Uçer - Gulin

• Mehmet Cevik - Ahmet

• Melike Güner - Betul

• Ecem Özkaya - Nil

În articolul

S-au îndrăgostit nebunește pe platoul de filmare pentru serialul ”Iffet”

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 26 aprilie 2024. Gemenii încep un proiect nou. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Povestea româncei care se luptă de 10 ani cu Tesla. "Elon a plătit 16 avocaţi împotriva unei singure inginere din România"
a1.ro
Ce legătură este între Anamaria Prodan și Gabriela Lucuțar. Impresara și Regina Întunericului se cunosc de mulți ani
HelloTaste.ro
Carne de porc cu legume la cuptor, perfectă pentru masa de Paște
Catine
Zodii norocoase în ziua de 26 aprilie 2024. Trei nativi care vor avea parte de reușite
useit.ro
De ce îți merge atât de greu telefonul. Experții au dezvăluit motivele reale
as.ro
Alexandra Stan s-a filmat fără sutien şi le-a pus o întrebare fanilor! Ce a vrut să afle excentrica artistă
MediCOOL
Ce este un RMN, când este indicat și cum te pregătești pentru el
Spynews
Locul accidentului în care a murit Mădălin din Olt a luat foc! Totul a fost distrus complet de flăcări: ”Din cauza...” / FOTO
DeParinti
5 semne că adolescentul este dependent de telefon
MediCOOL
Obiceiuri sănătoase pentru a trăi mult. Cum îți pot crește durata de viață
HelloTaste
7 condimente pentru carnea de miel. Ce nu trebuie să-ți lipsească pentru o masă delicioasă
x