La Happy Channel este vara “Salomé”. Urmărește-o pe Edith Gonzalez în cea mai tare telenovelă

Publicat pe 16.07.2018 la 13:19 Actualizat pe 27.09.2018 la 14:11

Îndrăgita actriță Edith Gonzalez le dă întâlnire telespectatorilor la Happy Channel.

hepta.ro

Îndrăgita actriță Edith Gonzalez le dă întâlnire telespectatorilor la Happy Channel. “Salomé”, producția Televisa care i-a adus frumoasei vedete un rol memorabil, poate fi urmărită de luni până vineri, de la ora 15.30.

După „Dragoste eternă” („Vivir a distiempo”), serial sud-american difuzat în exclusivitate la Happy Channel, Edith Gonzalez revine la postul de televiziune în “Salomé”. Lansată în octombrie 2001, la Canal de las Estrellas, producția Televisa s-a bucurat de un succes uriaș, ajungând să fie difuzată în numeroase țări, câștigând astfel fani din diverse zone ale lumii. Producția îi are ca protagoniști pe Edith Gonzalez și Guy Ecker, urmărind povestea de iubire a celor două personaje - Fernanda (Salomé) și Julio Montesino Valladares.

Fernanda lucrează ca dansatoare, la Salón D'Rubí, unde este cunoscută sub numele Salomé. A fost abandonată de mamă, iar acest cabaret i-a devenit pe lângă locul de muncă și propriul cămin, mai ales că aici se află și buna sa prietenă – Karicia (Niurka Marcos). Salomé este principala atracție a salonului, cucerind bărbații cu mișcările ei. Dansul este pentru ea un refugiu care o ajută să uite de probleme și de povestea tristă pe care o ascunde. Julio Montesino,un bărbat chipeș și cu o situație financiară bună, este căsătorit cu Angela (Mónika Sánchez), o femeie grav blonavă. Diego (Sebastián Ligarde), fratele Angelei, locuiește cu familia Montesino și își petrece foarte mult timp la cabaret. Într-o seară de beție, Diego ajunge acasă împreună cu Salomé și cu Karicia, prilej cu care Salomé și Julio se cunosc. Cei doi ajung să se îndrăgostească, și deși trăiesc o iubire profundă, relația lor întâmpină numeroase obstacole.

Din distribuție mai fac parte actori precum: María Rubio (Doña Lucrecia Valladares de Montesino), Patricia Reyes Spíndola (Manola), Aarón Hernán (Don Arturo Montesino).

În această vară, de luni până vineri, între orele 15.30-17.30, postul de televiziune Happy Channel aduce în atenția publicului “Salomé”, o poveste de iubire, presărată cu numeroase secvențe emoționante și intrigi.

În articolul

La Happy Channel este vara “Salomé”. Urmărește-o pe Edith Gonzalez în cea mai tare telenovelă

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 25 aprilie 2024. Balanțele primesc o veste bună. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Experiment: un tânăr a devenit om al străzii pentru a demonstra că poate ajunge milionar într-un an. Câţi bani a strâns în 10 luni
a1.ro
Ce legătură este între Anamaria Prodan și Gabriela Lucuțar. Impresara și Regina Întunericului se cunosc de mulți ani
HelloTaste.ro
De ce se lasă cozonacul după coacere. Pași esențiali pentru un cozonac perfect
Catine
Mercur iese din retrograd pe 25 aprilie. Ce urmează pentru zodii
useit.ro
Telefonul care a întrecut iPhone-ul cu o funcție inedită. Ce poate face
as.ro
Câți bani a ajuns să primească Nadia Comăneci de la statul român. Suma care intră, lunar, în conturile „Zeiței de la Montreal”
MediCOOL
Tomografia computerizată (CT): ce este, când este indicată și cum te pregătești pentru ea
Spynews
Nume sărbătorite de Sf. Gheorghe. Cui îi spunem la mulți ani pe 23 aprilie
DeParinti
Cele mai periculoase activități pentru copii. Cum îl poți ține în siguranță pe cel mic
MediCOOL
Proprietățile ceaiului de scorțișoară. Beneficiile acestei băuturi asupra sănătății
HelloTaste
Drob vegetarian cu ciuperci și orez. O rețetă delicioasă de post
x