Tăticul din ”Jane, mama virgină” visa să devină sportiv. Iată ce sporturi practica Justin Baldoni

Publicat pe 05.03.2019 la 15:34 Actualizat pe 16.04.2019 la 14:59

Pe Justin Baldoni îl puteți urmări de luni până joi, de la ora 22.00, în serialul ”Jane, mama virgină”, difuzat în premieră în România de postul Happy Chanel.

Foto: hepta

Născut și crescut în California, în copilărie, actorul american Justin Baldoni, alias Rafael Solano în serialul ”Jane, mama virgină”, difuzat în exclusivitate de Happy Channel, visa să devină sportiv. Ca orice băiat, de altfel, Justin a fost atras de fotbal. Ba chiar a jucat la un club local de fotbal. Fotbal european, nu american. În plus, el a mai mers și la atletism. Când a mai crescut, Justin Baldoni a renunțat la visul său de fotbalist pentru cel de actor. Și bine a făcut, căci, așa îl putem urmări și noi, nu-i așa?

Pe Justin Baldoni îl puteți urmări de luni până joi, de la ora 22.00, în serialul ”Jane, mama virgină”, difuzat în premieră în România de postul Happy Chanel.

Despre serial:

”Jane, mama virgină” este difuzat în peste 20 de țări și are în palmares peste 62 de nominalizări și premii, printre care, un Globul de Aur pentru cea mai bună actriță în rolul principal.

Viața unei pioase și harnice femei latino este dată peste cap când aceasta află în timpul unei vizite la medic că a fost inseminată artificial din întâmplare. Jane Gloriana Villanueva (Gina Rodriguez) este o tânără în vârstă de 23 de ani, care locuiește în Miami. Ea a decis să rămână virgină până în noaptea nunții. Jane este și o tânără pioasă, cu frica lui Dumnezeu, acesta fiind unul dintre motivele pentru care alege să respecta porunca Domnului și să nu facă dragoste cu un bărbat înainte de a se mărita. Viața ei este dată peste cap când află că a fost însemniată artificial… din greșeală chiar de medicului ei ginecolog, Luisa (Yara Martinez). Tatăl copilului este nimeni altul decât Rafael Solano (Justin Baldoni), fratele Luisei.

Ca și cum nu ar fi fost destul de complicat, tatăl copilului din pântecele lui Jane este un bogat şi carismatic proprietar de hoteluri, dar și... însuși şeful ei. Șef care este și însurat, pe deasupra. Doar că el și soția lui, Petra, nu pot concepe un copil. Pentru că își dorește enorm un copil, Rafael face o mutare ce îi șochează pe mulți: decide să divorțeze de Petra și să își asume rolul de tată, dar și pe acela de soț al lui Jane. Doar că Jane era deja logodită când s-a produs înseminarea artificială accidentală.

În articolul

Tăticul din ”Jane, mama virgină” visa să devină sportiv. Iată ce sporturi practica Justin Baldoni

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 19 aprilie 2024. Taurii vor atrage atenția asupra lor. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Programul DiscoverEU. Cine sunt tinerii care vor putea călători gratuit prin Europa cu trenul. Comisia Europeană pune la bătaie 35.500 de permise
a1.ro
Chefi la cuțite, sezonul 13. Cine sunt concurenții din echipa lui chef Richard Abou Zaki. Ei au primit tunica roz
HelloTaste.ro
Desert din biscuiți cu zmeură și ciocolată. Rețetă fără coacere
Catine
Rețetă de mochi. Desert tradițional japonez
useit.ro
Singurele 3 joburi care vor supraviețui erei AI, potrivit lui Bill Gates. Ce slujbe vor fi la mare căutare în continuare
as.ro
Ronald Gavril a apărut dezbrăcat în pat, alături de iubita lui, Anamaria Prodan: „Viaţa nu se aşteaptă, se trăieşte!”
MediCOOL
Pregătirea pentru endoscopie: alimentație și recomandări
Spynews
Ancuța Popoviciu va judeca în continuare cazul lui Vlad Pascu! Decizia de suspendare a fost amânată de CSM
DeParinti
Obiceiuri prin care poți să-ți încurajezi copilul să fie de succes. Sfaturi utile pentru a-i crește încrederea
MediCOOL
Cum îți poți trata cuticulele. Remedii naturale pentru a le menține sănătoase
HelloTaste
Cele mai iubite preparate din cartofi. Rețete pentru toate gusturile
x