Titlul de ”Cel mai bun model din Turcia” i-a adus rolul din serialul turcesc ”Feriha”

Publicat pe 19.07.2019 la 11:35 Actualizat pe 19.07.2019 la 12:34

Pe Çağatay Ulusoy îl puteți urmări la Happy Channel de luni până vineri, de la ora 13.00, în serialul ”FERIHA”.

Când a fost numit ”Cel mai bun model al Turciei”, nici prin cap nu i-a trecut că acest titlul îi va aduce și un rol într-un serial. Nu orice rol ci chiar pe cel principal! Asta i s-a întâmplat frumușelului Çağatay Ulusoy, pe când avea 20 de ani.

Actorul a mărturisit că s-a înscris la concursul pentru titlul de "Best Model of Turkey" la insistențele prietenilor săi. Dar nu se aștepta nicidecum să îl și câștige… Într-un interviu acordat publicației Hurryet, Çağatay a povestit cum a ajuns el să câștige acest titlu mult râvnit de alții.

Nu mi-a trecut deloc prin minte să particip la concurs. Erau vreo 2.000 de candidati. Am fost selectat pentru top 100, apoi pentru top 40, apoi top 20. Nu m-am așteptat să devin primul. Apoi, în ziua următoare, nu-mi venea să cred când am văzut în ziare că în aceeași noapte mi se oferea și un rol în serialul «Feriha»”…. a declarat Çağatay Ulusoy pentru publicația Hurriyet.

Pe Çağatay Ulusoy îl puteți urmări la Happy Channel de luni până vineri, de la ora 13.00, în serialul ”FERIHA”.

Despre serialul turcesc ”Feriha”

Feriha (Hazal Kaya) este o tânără care trăiește la limita sărăciei, într-un cartier de bogătași. Tatăl ei, Rıza Yılmaz (Metin Çekmez), este administratorului unui bloc de apartamente de lux, iar mama ei, Zehra Yılmaz (Vahide Gördüm), este femeie de serviciu. Manageriul imobilului unde lucrează părinții ei le-a oferit un mic spațiu de locuit.

Viața Ferihăi se schimbă când ajunge să studieze la o Universitate particulară, cu o bursă de merit. Deoarece o îngrozește gândul că va fi discriminată din cauza situației sale financiare, Feriha îi minte pe toți colegii că este la fel de bogată ca ei.

La Universitate, îl cunoaște pe Emir (Cagatay Ulusoy), cel mai frumos băiat din campus, de care se îndrăgostește pe loc. Emir și Feriha par făcuți unul pentru celălalt, dar lucrurile vor deveni extrem de complicate. Hande Gezgin (Ceyda Ateş) este cea care, în secret, îl iubește pe Emir și este gata oricând să-i facă zile negre Ferihăi.

”Feriha”, unul dintre cele mai urmărite serial turcești, poate fi văzut la Happy Channel de luni până vineri, de la ora 13.00.

În articolul

Titlul de ”Cel mai bun model din Turcia” i-a adus rolul din serialul turcesc ”Feriha”

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp