Top 10 superstaruri care au apărut în ”Totul despre sex”

Publicat pe 12.03.2018 la 16:24 Actualizat pe 12.03.2018 la 18:20

tvhappy.ro a realizat un top 10 al superstarurilor care au apărut în acest serial pe care îl puteți urmări la Happy Channel, de luni până joi, de la ora 22.00.

De-a lungul celor șase sezoane din ”Totul despre sex”, în serial au apărut, în calitate de ”guest star”, o serie de staruri din lumea muzicii și a cinematografiei. tvhappy.ro a realizat un top 10 al superstarurilor care au apărut în acest serial pe care îl puteți urmări la Happy Channel, de luni până joi, de la ora 22.00.

Bradley Cooper (sezonul 2)

Bradley Cooper a avut rolul lui Jack, un tip pe care Carrie îl cunoaște într-un bar.

Jon Bon Jovi (sezonul 2)

În serial, cântărețul Jon Bon Jovi este Seth, un tip cu care Carrie iese la o întâlnire și care i-a spus că se tratează la psiholog, după ce și-a pierdut încrederea și interesul în… femei.

Sarah Michelle Gellar (sezonul 3)

Cunoscută pentru rolul ei din ”Buffy, spaima vampirilor”, în ”Totul despre sex” actrița o interpretează pe Debbie, o tânără care vrea să transpună în film editorialele semnate de Carrie.

Matthew McConaughey (sezonul 3)

Matthew McConaughey interpretează, în ”Totul despre sex”, propriul rol. El o contactează pe Carrie sub pretextul că este interesat de filmul ce urmează să se facă pe baza editorialelor semnate de ea.

Alanis Morissette (sezonul 3)

În rolul lui Dawn, cântăreața canadiană apare în viața lui Carrie ca o provocare. Cele două femei se sărută pe buze în urma unei porinci primite în cadrul unui joc de societate.

Lucy Liu (sezonul 4)

În ”Toul despre sex”, Lucy Liu are propriul rol, într-o situație… comică. Pentru a intra rapid în posesia unei genți Birkin, Samantha se dă drept Lucy Liu și se prezintă la magazin camuflată în celebra actriță asiatică. Doar că planul ei este dat peste cap când adevărata Lucy Liu își face apariția.

Heidi Klum (sezonul 4)

Pentru prezentarea ei de modă, Carrie are nevoie de fotomodele de renume. Așa că o angajează pe celebra Heidi Klum, care interpretează propriul rol în serial.

Amy Sedaris (sezonul 5)

Courtney (interpretată de Amy Sedaris) este cea care îi aranjează lui Carrie o întâlnire cu Berger.

Geri Halliwell (seoznul 6)

Geri Halliwell este Phoebe, o tipă pe care Samantha o întâlnește într-o vară toridă. De la aceasta, Sam află că singurul loc unde se poate răcori și întâlni bărbați frumoși este la piscina Soho House.. asta dacă va reuși să se ”strecoare” pe lista invitaților.

David Duchovny (sezonul 6)

În ”Totul despre sex”, Duchovny este Jeremy, iubitul din liceu al lui Carrie, care a avut nevoie de spitalizare pentru a depăși pasiunea pe care o făcuse pentru ea…

În articolul

Top 10 superstaruri care au apărut în ”Totul despre sex”

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 29 martie 2024. Vărsătorii pierd sume importante de bani. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Braşoveanul care îşi vinde cu 25.000 de euro garajul din lemn dezvăluie ce oferte a primit. "Sunt în discuţii cu două persoane"
a1.ro
Enrique Iglesias a publicat pe pagina sa oficială de Facebook un clip video cu Ramona Olaru și cu magicianul Robert Tudor
HelloTaste.ro
Baghete crocante cu miez pufos. Rețetă din bucătăria franțuzească
Catine
4 zodii care își schimbă complet viața în aprilie 2024. Află ce le rezervă astrele
useit.ro
Ce înseamnă Wi-Fi, de fapt. Puțini știu de unde vine denumirea
as.ro
Horaţiu Moldovan şi-a făcut publică relaţia cu fosta iubită a lui Dragoş Nedelcu! Primele imagini cu cei doi sărutându-se!
MediCOOL
Câți pași este indicat să faci într-o zi. De ce se recomandă să mergi pe jos mai mult
Spynews
Imagini dureroase de la înmormântarea Andreei, studenta ucisă de Mirel în Timișoara. Familia și prietenii și-au luat rămas bun de la ea / VIDEO
DeParinti
Produse cosmetice care pot afecta sănătatea fătului. La ce să fii atentă dacă ești însărcinată
MediCOOL
Fibromul uterin: cauze, simptome și tratament
HelloTaste
5 rețete cu sparanghel pentru toate gusturile. Te vei bucura de ele primăvara aceasta
x