Tres Veces Ana, povestea. Angelique Boyer duce suspansul la cote maxime! Niciodată nu ai văzut-o AŞA!

Publicat pe 21.02.2017 la 12:10 Actualizat pe 07.03.2017 la 23:23

O noua telenovela de record, la Happy Channel!

Cei mai iubiţi actori din lumea telenovelelor s-au reunit pentru a da viaţă celui mai de succes serial sud-american produs de Televisa.

"Tres Veces Ana" ţi-i aduce în prim plan pe: Angelique Boyer, Sebastian Rulli, David Zepeda, Susana Dosamantes, Blanca Guerra, Pedro Moreno, Eric del Castillo, într-o poveste cu impact fabulos.

Ana Lucia, Ana Leticia şi Ana Laura sunt trei gemene, aparent identice, dar în esenţă total diferite. Părinţii lor au murit într-un accident de maşină, pe când acestea erau foarte mici. Mult timp, s-a crezut că una dintre surori, Ana Lucia, murise şi ea.

Soledad Hernández (Blanca Guerra), care în tot acest timp nu poate accepta pierderea micuţei, începe să o caute şi, spre fericirea ei, reuşeşte să o găsească. O creşte ca şi când ar fi fost fiica ei, deşi ştie cine este în realitate.

Mulţi ani mai târziu, Ana Laura, una dintre surori, îşi exprimă dorinţa de a o găsi pe Ana Lucia, însă accidentul în care îşi pierduse părinţii o lăsase cu handicap fizic major: rămăsese fără un picior. Se îndrăgosteşte de Ramiro (David Zepeda), pentru care va trebui să lupte mult ca să-şi împlinească iubirea.

În ce o priveşte pe Ana Leticia, ea se diferenţiază din start de surorile ei: este strălucitoare, capricioasă, histrionică. Îi place să fie mereu în centrul atenţiei, mai ales când vine vorba de bunica sa, Ernestina (Susana Dosamantes), şi Mariano (Ramiro Fumazoni), tutorii gemenelor.

Aceasta se aliază cu Iñaki (Pedro Moreno), care îi devine amant şi complice în acelaşi timp, în săvârşirea planurilor diabolice de care este capabilă. Ca şi o comparaţie, Ana Leticia este precum celebrul personaj al lui Angelique, "Teresa", doar că mult mai meschină.

Atunci când sora pierdută, Ana Lucia, şi Soledad ajung în Mexic, tânăra se îndrăgosteşte de Santiago (Sebastian Rulli), un taximetrist care în urma unui accident şi-a pierdut memoria şi nu îşi mai aminteşte nimic din trecut...

Legătura de sânge le uneşte pe cele trei surori, determinându-le să ducă o viaţă neaşteptată.

Pentru Angelique Boyer, experienţa interpretării a trei personaje în acelaşi timp a obligat-o la responsabilitate, efort, perfecţionare.

Pe lângă coafurile şi vestimentaţiile diferite, actriţa a fost nevoită să exerseze lucruri noi, precum dans şi acrobaţie, elemente pe care le veţi vedea în evoluţia personajului negativ, Ana Leticia.

"Ana Leticia, ce om nebun, fără pic de teamă! Vă mulţumesc că o iubiţi atât, deşi nu înţeleg de ce", a declarat Angelique, căreia rolurile antagonice i se potrivesc mănuşă. Să nu uităm că personajul "Teresa" a fost cel care a adus-o pe rampa succesului, care, în esenţă, era un personaj negativ.

În articolul

Tres Veces Ana, povestea. Angelique Boyer duce suspansul la cote maxime! Niciodată nu ai văzut-o AŞA!

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 27 aprilie 2024. Gemenii traversează o perioadă plină de agitație. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Datele exacte când vor intra pensiile pe luna mai, pe card şi prin Poştă. Anunţul ministrului Muncii
a1.ro
Ce legătură este între Anamaria Prodan și Gabriela Lucuțar. Impresara și Regina Întunericului se cunosc de mulți ani
HelloTaste.ro
Cu ce se ung cozonacii ca să iasă lucioși și perfect rumeniți. Secrete pentru un cozonac aspectuos
Catine
Horoscopul lunii mai 2024. Nativii vor găsi timp pentru dezvoltare personală și socială
useit.ro
De ce îți merge atât de greu telefonul. Experții au dezvăluit motivele reale
as.ro
Avocatul lui Michael Schumacher a rupt, în sfârşit, tăcerea, după 10 ani! Imaginea pe care nu şi-o poate scoate din cap
MediCOOL
Ce este hernia ombilicală. Cauze, evoluție și tratamente
Spynews
Locul accidentului în care a murit Mădălin din Olt a luat foc! Totul a fost distrus complet de flăcări: ”Din cauza...” / FOTO
DeParinti
7 semne că ai crescut cu părinți imaturi emoțional
MediCOOL
Beneficiile uleiurilor esențiale. Ce efecte pot avea asupra sănătății tale
HelloTaste
Friptură fragedă de curcan la cuptor. Rețeta perfectă pentru masa de Paște
x