10 lucruri inedite despre serialul Victoria

Publicat pe 13.02.2021 la 11:22 Actualizat pe 15.02.2021 la 10:48

Serialul „Victoria” este o adevărată încântare pentru telespectatorii Happy Channel, în fiecare weekend. Acesta scoate la suprafață evenimente istorice importante, cât și detalii din viața persoanală a fostei mari Regine.

Scenă cu protagoniștii din serialul „Victoria”: personajele Regina Victoria și Prințul Albert

Creatoarea serialului „Victoria” a dezvăluit lucruri inedite din spatele camerelor de luat vederi

Happy Channel

Creatoarea seriei, Daisy Goodwin, a dezvăluit pentru fani mai multe secrete din spatele camerelor de luat vederi. Ea a vorbit atât despre anumite momente dificile din timpul fimlărilor serialului, cât și de modul în care a gândit anumite lucruri, pentru a reda cu fidelitate anuminte momente ce au existat în realitate.

10 lucruri inedite despre „Victoria”

1. Palatul Buckingham nu este Palatul Buckingham

O mare parte a acțiunii serialului are loc la Palatul Buckingham, iar echipa de producție a spectacolului a făcut o treabă uimitoare de a recrea splendoarea proprietății și cum ar fi arătat în timpul domniei Reginei Victoria.

Locația de filmare aleasă nu este nici pe departe pe atât de spectaculoasă.

„Locul în care filmăm scenele Palatului Buckingham se află într-un hangar vechi de aeronave și găzduiește tot felul de animale sălbatice”, a spus Goodwin.

2. Cât timp durează aprinderea tuturor lumânărilor

Victoria a urcat pe tron ​​în anul 1837, cam în același timp în care lumina lumânărilor era înlocuită cu lumină de gaz în unele dintre cele mai impunătoare proprietăți din Londra. În timp ce trecerea la iluminatul pe gaz are propria sa poveste, în serie producătorii au decis să folosească tot lumânări, pentru un cadru mai romatic.

Aprinderea lor este însă treabă grea. Este vorba despre un total de aproximativ 300, iar procesul de aprindere a lor durează o oră.

3. Cele mai grele momente pentru actorii principali

Jenna Coleman, actrița care o interpretează pe Victoria, spune că cel mai dificil moment al său pe platorurile de a fost momentul când a trebuit să cânte în limba germană. Mai mult decât atât, a afirmat că i-a fost mai greu decât să meargă pe șa.

În același timp, Tom Hughes (prințul Albert), nu călărise niciodată un cal înainte de filmarea serialului, așa că a trebuit să învețe la serviciu.

4. Bufnița buclucașă

Chiar în mijlocul unei scene de dragoste dintre Prințul Albert și Victoria o bufniță a dat bătăi de cap echipei de filmare. Se pare că pasărea tot trecea prin cadru fiind atrasă de... bijuteriile din părul Victoriei.

„Propunerea, pe hârtie, arăta ca o scenă grozavă, dar filmarea a fost un coșmar”, a recunoscut Tom Hughes. De fiecare dată când ajungeam la punctul în care spuneam: Trebuie să te sărut mai întâi, [pasărea] credea că este cea mai hilară replică pe care o auzise vreodată.”

5. Povestea câinelui regal

Câinele Dash se numește, de fapt, Tory. Adorabilul Cavalier King Charles Spaniel care joacă rolul celui mai de încredere prieten al reginei are experiență. Ea a debutat pe micul ecran jucând același rol în filmul „Young Victoria” cu Emily Blunt, scrie Marie Claire.

6. Copiii sunt greu de astâmpărat

Victoria și Albert au avut nouă copii împreună. Pe măsură ce seria continuă, avem din ce în ce mai mulți bebeluși (și copii) pe platou, iar disciplinarea lor este o misiune cu adevărat dificilă. Unul dintre trucurile pe care echipa de filmare le folosește este să le îmbrace pe mămicile lor în asistente, pentru a fi lângă ei.

Într-un episod, Victoria vine acasă după o călătorie în Scoția și se grăbește încântată să își vadă copiii. Aceștia nici măcar nu s-au întors să o privească. Ceea ce i-a convins să ridice privirea și să se uite înspre „mama” lor, a fost o pungă de dulciuri.

7. Jenna Coleman a citit jurnalele Reginei Victoria

Pentru a reuși să intre mai bine în pielea personajului său Coleman a primit acces la jurnalele private ale Victoria.

„Am citit atâtea biografii, dar sunt mereu în căutarea anumitor detalii care să-mi dea acces la personajul și psihologia ei. Jurnalele ei sunt atât de metodologice în multe feluri. Puteți afla ce a mâncat la micul dejun și la ce oră a făcut asta.”, a spus Coleman pentru Vulture în 2017, citată de Mental Floss.

8. Înălțimea Reginei Victoria, apropiată de cea a actriței principale

Regina Victoria era foarte mică de mică de statură. Măsura doar 1,52 m. Istoria spune căn atunci când s-a deschis Palatul Westminster, a fost nevoie să se construiască, pentru ea, o scară specială cu trepte mici.

Nu este de mirare că și actrița care o interpretează este minionă. Jenna Coleman are înălțimea de 1,57 m.

9. Istoria rochiei albe, de mireasă

Victoria a fost prima mireasă regală care a purtat alb. A vrut să sublinieze că se căsătorește ca o femeie obișnuită și nu ca regină. După cum șrim, tradișia rochiei albe, purtată de mireasă la nunta sa, se păstrează și în ziua de astăzi. Înainte de Victoria, femeile purtau, pur și simplu, cea mai bună rochie.

10. De la Prințul Albert la James Bond

În acest moment, există o mână de actori despre care s-a zvonit că ar fi „următorul James Bond”, iar Hughes este unul dintre ei. Actorul ar fi atras atenția producătoruluiseriei, Barbara Broccoli, după ce a jucat un agent MI5 în miniseria BBC The Game, din 2014. Când a fost întrebat despre gândurile sale cu privire la preluarea iconicului rol 007, Hughes a răspuns:

„Mi-aș dori să fiu James Bond? Nu sunt mulți oameni care să nu vrea să fie James Bond.”. Deși a arătat clar că nu a fost abordat în legătură cu rolul, el a declarat că „mi-ar plăcea să mă întrebe”.

Nu rata serialul „Victoria”, în fiecare duminică, ora 20:00, numai la Happy Channel!

Citește și: Cine sunt actorii care ar putea să îl inlocuiască pe Fernando Colunga în telenovela „Malverde: El Santo Patrón” Motivul pentru care o scenă jucată de Elizabeth Gutiérrez în „Destine futate” a fost tăiată la montaj

În articolul

10 lucruri inedite despre serialul Victoria

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 30 martie 2024. Leii se îndrăgostesc. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Românii ar putea beneficia de un nou tip de concendiu medical plătit. Se vor putea acorda maxim 45 de zile într-un an
a1.ro
Enrique Iglesias a publicat pe pagina sa oficială de Facebook un clip video cu Ramona Olaru și cu magicianul Robert Tudor
HelloTaste.ro
Ciorbă de ștevie cu zeamă de varză, mai gustoasă și mai sănătoasă
Catine
Horoscopul dragostei pentru luna aprilie 2024. Balanțele își regăsesc liniștea în relațiile de cuplu
useit.ro
Ce înseamnă Wi-Fi, de fapt. Puțini știu de unde vine denumirea
as.ro
A venit decizia în procesul de custodie a fiicei Ronei Hartner! Cu cine va sta Rita! Acuzaţii teribile la adresa tatălui fetei
MediCOOL
Ce efecte are combinația de magneziu și zinc, potrivit specialiștilor
Spynews
Imagini dureroase de la înmormântarea Andreei, studenta ucisă de Mirel în Timișoara. Familia și prietenii și-au luat rămas bun de la ea / VIDEO
DeParinti
Obiecte de uz casnic care pot fi periculoase pentru un copil curios. La ce anume ar trebui să fii atentă dacă îți dorești un mediu sigur
MediCOOL
Remedii naturale care te pot scăpa de mătreață. Cum le poți aplica eficient
HelloTaste
Cartofi aurii în crustă de mălai. Rețetă simplă și delicioasă, de post
x