Serialul istoric „Victoria” din 10 ianuarie la Happy Channel

Publicat pe 04.01.2021 la 12:13 Actualizat pe 05.01.2021 la 10:40

Mini-seria “Victoria” se va difuza la Happy Channel, începând cu 10 ianuarie, ora 20:00!

TV Happy

Creată și scrisă de renumita romancieră Daisy Goodwin, această dramă fastuoasă este începutul unei relatări istorice ale vieții unuia dintre cei mai mari monarhi ai istoriei. Cu valori ale producției cinematografice și o distribuție de talente premiate, prevăzută ca o serie multiplă, Victoria se bazează pe evenimente din viața reală și pe jurnalele reginei pentru a picta un portret viu al transformării sale de la o impuslivă adolescentă de 18 ani la primii ani de soție, mamă și șef al unui imperiu global.

O saga de cercuri interconectate, care se întinde de la eșaloanele superioare ale curții regale până la personalul de sub scări, aceasta este o poveste de afaceri pasionale, lupte de putere și dragoste neîmpărtășită, în centrul căreia se află noua regină - o puternică, complexă și femeie intenționată care trebuie, cumva, să devină o icoană durabilă.

Victoria este contul de referință al primilor ani de pe tronul uneia dintre cele mai mari regine ale Marii Britanii. Jenna Coleman (Doctor Who) joacă rolul Victoria, făcând primii ei pași șovăiți de la o adolescentă capricioasă la monarh respectat.

Esențialul dramei este prietenia scandaloasă dintre Victoria și primul ei prim-ministru Lord Melbourne (Bafta a nominalizat-o pe Rufus Sewell; Omul din castelul înalt) și romantismul cu vărul ei, prințul Albert (Tom Hughes; Jocul).

Dramă ambițioasă și bogată, plină de romantism, scandal și intrigi. Dezvăluie povestea adevărată și surprinzătoare a adolescentei care a devenit peste noapte cea mai puternică femeie din lume. Pe măsură ce apare o nouă Britanie modernă, drama o urmează devreme spre a deveni femeia puternică și fascinantă a cărei moștenire trăiește astăzi.

Explorează o domnie care a văzut-o pe Victoria, adesea, ocupându-se de scandal și scandal, descoperind puterea caracterului care a dominat asupra oricărei controverse. O portretizare corectă din punct de vedere istoric, centrată pe evenimente majore și descoperiri industriale în Marea Britanie victoriană în momentul în care regina urcă la putere.

Buget mare, valori ridicate ale producției, filmate în Yorkshire printre decorurile glorioase și opulente ale celor mai mari case din Marea Britanie.

Nu rata „Victoria”, din 10 ianuarie, ora 20:00, doar pe Happy Channel!

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Citește și: „O rază de speranță” va avea premiera pe 11 ianuarie, numai la Happy Channel Cine este Caner Cindoruk, Ertan din “Iarna Neagră”. Detalii despre viața actorului

În articolul

Serialul istoric „Victoria” din 10 ianuarie la Happy Channel

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 29 martie 2024. Vărsătorii pierd sume importante de bani. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Braşoveanul care îşi vinde cu 25.000 de euro garajul din lemn dezvăluie ce oferte a primit. "Sunt în discuţii cu două persoane"
a1.ro
Enrique Iglesias a publicat pe pagina sa oficială de Facebook un clip video cu Ramona Olaru și cu magicianul Robert Tudor
HelloTaste.ro
Baghete crocante cu miez pufos. Rețetă din bucătăria franțuzească
Catine
4 zodii care își schimbă complet viața în aprilie 2024. Află ce le rezervă astrele
useit.ro
Ce înseamnă Wi-Fi, de fapt. Puțini știu de unde vine denumirea
as.ro
„Să-i fie ţărâna uşoară!” Vedeta mutilată cu ciocanul de soţul ei, mesaj şocant despre tatăl celor două fete ale sale!
MediCOOL
Câți pași este indicat să faci într-o zi. De ce se recomandă să mergi pe jos mai mult
Spynews
Imagini dureroase de la înmormântarea Andreei, studenta ucisă de Mirel în Timișoara. Familia și prietenii și-au luat rămas bun de la ea / VIDEO
DeParinti
Produse cosmetice care pot afecta sănătatea fătului. La ce să fii atentă dacă ești însărcinată
MediCOOL
Fibromul uterin: cauze, simptome și tratament
HelloTaste
5 rețete cu sparanghel pentru toate gusturile. Te vei bucura de ele primăvara aceasta
x