6 telenovele care au folosit gemeni în rol negativ. “La Usurpadora” nu este singura producție de acest gen

Publicat pe 18.01.2024 la 22:00 Actualizat pe 18.01.2024 la 10:17

Acestea sunt telenovelele care au folosit gemeni în rol negativ. "La Usurpadora" nu este singura producție de acest gen.

Gabriela Spanic are părul scurt, bobo și Aracely Arambula are părul lung, desprins

Gabriela Spanic și Aracely Arambula

Getty Images

Deși “La Usurpadora” este una dintre cele mai recunoscute telenovele care au folosit gemeni în rol negativ, iată că mai există alte câteva producții care au încercat să se ridice la grandoarea marii producții. Au cucerit astfel inima publicului și s-au clasat printre cele mai urmărite personaje la acea vreme.

6 telenovele care au folosit gemeni în rol negativ

Rolurile negative joacă în telenovele o parte foarte importantă a povești. Dacă cei mai mulți telespectatori se concentrează pe rolurile principale, și personajele negative pot primi același tratament. Acestea încearcă de fiecare dată să se pună în fața celor care vor să creeze binele, să-l împărtășească cu ceilalți și să izgonească răul de pretutindeni. Univision.com arată că cea mai recunoscută actriță într-un rol negativ la dublu a fost Gabriela Spanic în “La Usurpadora”.

César Evora s-a transformat în 2006 în Gabriel și Demián, gemeni separați la naștere care au o personalitate total diferită. Salvador Mejía a reușit să aducă în televiziunea mexicană una dintre cele mai îndrăgite telenovele. În timp ce Demián a crescut în diferite case, Gabriel se bucură de lux și viață bună într-o casă imensă. Printre cei mai îndrăgiți actori au făcut parte din celebra producție: Sebastián Rulli, Helena Rojo, Sara Maldonado, Ernesto Laguardia, Edith González și Carmen Salinas.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Rogelio Guerra a intrat în pielea teribilului Artemio ce a încercat întotdeauna să se răzbune pe fratele lui geamăn, Gonzalo Elizalde. Cu toate acestea, finalul său este unul trist pentru că ajunge să fie împușcat în față de către Greco. Juan Diego Covarrubias i-a interpretat pe Diego și Rodrigo ce timp de 187 de episoade s-au luptat atât pentru fericire cât și pentru dreptate. Livia Brito a fost cea care i-a dat viață frumoasei “Natalia”.

Citește și: Poză rară cu Leticia Calderon și tatăl său. Actrița Esmeralda, care a cucerit o generație cu ochii săi de smarald, și-a surprins fanii

În 2013, personajul Rodrigo a fost lăudat și urât deopotrivită, iar cariera lui Covarrubias a început să ia amploare. Acesta a împărțit meritele cu Marcelo Córdoba, Cynthia Klitbo și Fabiola Guajardo.

“La Usurpadora”, una dintre cele mai urmărite telenovele

“La Usurpadora” a fost și va rămâne întotdeauna una dintre telenovelele de referință din Mexic. Gabriela Spanic a interpretat un rol magistral, fiind atât Paula cât și Paulina. Cea din urmă a fost despărțită de sora sa geamănă la naștere. Paula s-a transformat într-una dintre cele mai rele personaje, pe cât Paulina a rămas un suflet nobil.

Chiar și acum telespectatorii își aduc aminte de caracteristicele care au făcut din Paula una dintre cele mai iubite, dar și urâte personaje negative. Cuvântul “queriditos”, dar și buzele roșii specifice sunt caracteristice celebrei actrițe. Telenovela a avut actori precum Fernando Colunga, Chantal Andere, Dominika Paleta și Libertad Lamarque.

Citește și: Băiatul lui Facundo Arana și al Mariei Susini are un talent incredibil. Actorul din "Înger Sălbatic" l-a filmat pe fiul său chiar în acel moment

Cât despre Aracely Arámbula, aceasta a jucat în 2009 rolul unor gemene. Deși semăna fizic, comportamentul lor era total diferit. Regina se arăta tandră și timidă, pe când Aimée era îndrăzneață și senzuală. Timp de 135 de episoade fanii au urmărit povestea de succes și le-au fost alături celor două personaje îndrăgite. Cele două se luptă pentru iubirea tânărului Jan del Diablo, interpretat de Eduardo Yañéz. Telenovela i-a mai avut în distribuție și pe Enrique Rocha, Cristián de la Fuente și Helena Rojo.

În articolul

6 telenovele care au folosit gemeni în rol negativ. “La Usurpadora” nu este singura producție de acest gen

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 25 aprilie 2024. Balanțele primesc o veste bună. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Experiment: un tânăr a devenit om al străzii pentru a demonstra că poate ajunge milionar într-un an. Câţi bani a strâns în 10 luni
a1.ro
Luna plină din 24 aprilie influențează anumite zodii. Cine va cunoaște succesul după acest fenomen
HelloTaste.ro
De ce se lasă cozonacul după coacere. Pași esențiali pentru un cozonac perfect
Catine
Mercur iese din retrograd pe 25 aprilie. Ce urmează pentru zodii
useit.ro
Telefonul care a întrecut iPhone-ul cu o funcție inedită. Ce poate face
as.ro
Câți bani a ajuns să primească Nadia Comăneci de la statul român. Suma care intră, lunar, în conturile „Zeiței de la Montreal”
MediCOOL
Tomografia computerizată (CT): ce este, când este indicată și cum te pregătești pentru ea
Spynews
Nume sărbătorite de Sf. Gheorghe. Cui îi spunem la mulți ani pe 23 aprilie
DeParinti
Cele mai periculoase activități pentru copii. Cum îl poți ține în siguranță pe cel mic
MediCOOL
Proprietățile ceaiului de scorțișoară. Beneficiile acestei băuturi asupra sănătății
HelloTaste
Drob vegetarian cu ciuperci și orez. O rețetă delicioasă de post
x