A început numărătoarea inversă pentru cel mai așteptat eveniment în Turcia, Golden Butterfly Awards. Evenimentul va avea loc pe 3 decembrie 2023

Publicat pe 13.11.2023 la 14:26 Actualizat pe 13.11.2023 la 15:15

Câștigătorii celor mai prestigioase premii din Turcia sunt pe cale de a fi anunțați. Vorbim despre Pantene Golden Butterfly Awards, acolo unde Cem Davran și Çağla Şıkel vor prezenta magnifica ceremonie.

Serenay Sarikaya poartă rochie neagră

A început numărătoarea inversă pentru cel mai așteptat eveniment în Turcia, Golden Butterfly Awards

Getty Images

A început numărătoarea inversă pentru cele mai prestigioase premii din Turcia la momentul actual. Este vorba despre Pantene Golden Butterfly Awards. Voturile oferite de public au început deja pe data de 4 noiembrie.

A început numărătoarea inversă pentru cel mai așteptat eveniment în Turcia, Golden Butterfly Awards

Candidații vor intra în competiție într-un total de 30 de categorii în acest an. Cei mai buni din televiziune, showbiz și muzică vor fi determinați în acest fel. Voturile oferite de public au început deja pe data de 4 noiembrie 2023. “Cel mai accesibil covor roșu din Turcia” va păși mai departe în acest an. Pe lângă faptul că persoanele cu dizabilități vor putea lua parte la decernarea premiilor, vor fi facilități de limbă, dar și toalete care vor putea fi utilizate gratuit și parcări în același fel.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Între 23 septembrie 2023 și 1 octombrie au fost votați candidații dintr-o mare de opțiuni. Cei mai buni 10 candidați vor fi ales din data de 4 noiembrie tot prin votul publicului. Câștigătorii vor fi cei cu 70% votul publicului și 30% votul juriului. Premiul îl vor primi pe data de 3 decembrie 2023. Cem Davran și Çağla Şikel vor prezenta cea de-a 49-a ediție a Pantene Golden Butterfly Award Ceremony care va avea loc în luna decembrie. Çağla Şikel va prezenta alături de Altın Kelebek pentru prima oară.

Citește și: Halil Ibrahim Ceyhan a părăsit proiectul Moștenirea, dar serialul continuă. Cum se va desfășura povestea

Fanii se așteaptă la momente cât mai emoționante și pline de umor din partea celor doi. Printre cele mai îndrăgite seriale la momentul actual se află și Coșul de rufe – Kirli Sepeti cu Halil Ibrahim Ceyhan în rol principal. Au fost difuzate până în prezent un total de 7 episoade. Cei care fac parte din distribuție sunt Ayça Bingöl, Ceren Moray , Cansu Tosun , Serkay Tütüncü , Halil İbrahim Ceyhan , Melisa Döngel , Gözde Seda Altuner , Bestemsu Özdemir , Aleyna Özgeçen , Deniz Sarıkaş , Nihan Doğa and Serhat Kılıç și Devrim Yakut.

Halil Ibrahim Ceyhan gătește

Prezent în cadrul unei emisiuni cu specific gastronomic, Halil Ibrahim Ceyhan a ținut să expună faptul că este pasionat de gătit. Are peste 2 milioane de fani pe pagina personală de instagram, acolo unde până în prezent a publicat peste 70 de fotografii și filmulețe. Cele mai recente dintre acestea vin de pe platourile de filmare ale seriei Coșul de rufe. Cu toate că a jucat un rol de excepție în seria Moștenirea, a decis să părăsească platourile de filmare după 3 sezoane.

Proiectul a continuat, însă faimosul actor s-a îndreptat către un alt drum profesional. Născut pe 13 decembrie 1982 în Sivas, este cântăreț, compozitor și actor. Unul dintre cei mai apreciați artiști ai țării sale, s-a făcut remarcat prin munca sa și a evitat să se expună în viața personală. S-a zvonit că ar fi format un cuplu cu fosta colegă de platou din proiectul Moștenirea, însă a negat de fiecare dată. Nu se cunoaște până în prezent situația sa amoroasă și nici măcar care au fost partenerele sale din trecut. A demonstrat întotdeauna că este un profesionist adevărat.

În articolul

A început numărătoarea inversă pentru cel mai așteptat eveniment în Turcia, Golden Butterfly Awards. Evenimentul va avea loc pe 3 decembrie 2023

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 16 mai 2024. Gemenii au de dus o conversație importantă. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Îi lua banii, îi opreşte apa şi gazele, apoi o dădea afară din casă. Umilința la care era supusă o mamă din Gorj de către propriul soț
a1.ro
Dana Roba a fost contactată din închisoare de cel care a mutilat-o. Ce a putut să îi spună soțul ei
HelloTaste.ro
Ciuperci cu sos de smântână la tigaie. Rețeta pentru un prânz savuros
Catine
Șarlotă de căpșuni. Rețetă de tort cu pișcoturi și cremă de frișcă
useit.ro
Cum poți restricționa pe cineva pe Facebook Messenger fără să își dea seama. E diferită față de funcția de blocare
as.ro
Un cunoscut milionar român a ajuns la sapă de lemn, la fel ca Irinel Columbeanu! Ce spune fiica lui: „Vorbeşte cu extratereştrii”
MediCOOL
Băuturi pentru sănătatea ochilor. Cum îți pot îmbunătăți vederea
Spynews
Crimă oribilă în Capitală, comisă de un băiat în vârstă de 16 ani şi amicul său. Au omorât un om în bătaie, în Crângași: "I-au dat cu bâta"
DeParinti
Clătite cu căpșuni. O rețetă îndrăgită de orice copil
MediCOOL
Alimentele care conțin cel mai mult plastic. Sarea și orezul se numără printre ele
HelloTaste
Blat umed de tort, cu ciocolată în compoziție
x