A murit Jessica Jurado din La Usurpadora. Gabriela Spanic și-a exprimat regretul în mediul online

Publicat pe 14.10.2024 la 13:27 Actualizat pe 14.10.2024 la 14:04

Protagonista din La Usurpadora reacționează în fața morții uneia dintre fostele sale colege de platou. Cele două au împărțit scenele în anul 1998, pe vremea când s-a filmat telenovela.

actori in diferite ipostaze

A murit Jessica Jurado din La Usurpadora

Instagram

La Usurpadora a fost una dintre cele mai apreciate telenovele la începutul anilor 2000. Gabriela Spanic a jucat dublu rol și a devenit îndrăgită în lumea întreagă. A împărțit platourile de filmare cu actori care au devenit la rândul lor faimoși. Printre aceștia se numără Jessica Jurado care recent a încetat din viață.

A murit Jessica Jurado din La Usurpadora

Gabriela Spanic a reacționat în fața morții fostei sale colege de platou din telenovela La Usurpadora. E vorba despre Jessica Jurado care a interpretat personajul Patricio de Bracho, soția unuia dintre nepoții bunicii Piedad, rol avut de Libertad Lamarque, arată univision.com.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Gabriela Spanic a reacționat pe pagina de instagram în urma veștii triste confirmată pe data de 11 octombrie. A lăsat câteva imagini și cuvinte care i-au mișcat pe internauți.

„Inima mea este tristă pentru că astăzi ne-a lăsat o actriță talentată care a lucrat cu mine la telenovela La Usurpadora. În aceste momente de profundă tristețe vreau să prezint condoleanțele mele familiei și prietenilor Jessicăi Jurado. A fost o onoare să lucrez cu Jessica în La Usurpadora și mereu o să-mi aduc aminte de ea cu multă dragoste.”, a scris Gabriela Spanic pe pagina sa.

Citește și: Îți amintești de Gabriela Spanic în rolul ei din telenovela "La Usurpadora"? Cum arată acum la 50 de ani

Protagonista din La Usurpadora are peste 2 milioane de prieteni virtuali pe pagina personală de instagram, acolo unde până în prezent a publicat peste 2 mii de fotografii și filmulețe. Cele mai recente Se pare că vedeta ar fi murit la doar câteva ore în ziua sa de naștere.

Nimeni nu cunoaște motivul pentru care vedeta a încetat din viață, însă se pare că ar fi vorba despre infarct în ziua de miercuri, 9 octombrie 2024. Aceasta trăia de ceva vreme în SUA, departe de luminile reflectoarelor. Telenovela Entre el amor y el odio din 2002 a fost ultimul proiect la care aceasta a lucrat.

De asemenea, mai poate fi amintită pentru munca sa în telenovela Maria la del barrio, acolo unde a interpretat rolul Veronica, mama Titei, personaj interpretat de Ludwika Paleta.

Detalii despre Gabriela Spanic din La Usurpadora

Cunoscută pentru telenovele precum La usurpadora ( 1998), La intrusa ( 2001), Tierra de pasiones ( 2006), Vivir de amor ( 2024), Gabriela Spanic a avut o viață de succes pe plan profesional. Cu toate acestea, viața personală i-a fost umbrită de situații dificile. A rămas însărcinată, însă partenerul cu care era într-o relație la acel moment nu i-a acordat prezumția de nevinovăție, astfel că a rămas singură să-și crească copilul.

Citește și: Gabriela Spanic demonstrează că fizicul său de invidiat se datorează sportului și dietelor sănătoase. Ce a publicat actrița de telenovele în mediul online

În multele dintre interviurile în care a apărut a susținut că una dintre menajere a încercat să o omoare. Are o soră geamănă pe nume Daniela Spanic cu care multă vreme nu a avut o relație prea bună în acest sens.

De asemenea, mai are o soră pe nume Patricia Spanic și un frate pe nume Antonio Spanic. Pe fiul său l-a botezat Gabriel de Jesus Spanic și apare foarte rar în mediul online. De cele mai multe ori, mama sa celebră este cea care îi arată chipul pe paginile de socializare. În 2023, la 26 de ani de la premiera La Usurpadora, Gabriela Spanic a avut o întâlnire inedită cu Fernando Colunga și Marcelor Buquet.

În articolul

A murit Jessica Jurado din La Usurpadora. Gabriela Spanic și-a exprimat regretul în mediul online

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 16 octombrie 2024. Taurii sunt sfătuiți să se accepte așa cum sunt. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Vremea 15 octombrie - 11 noiembrie 2024. Răcire de miercuri până la finalul săptămânii, apoi se încălzeşte din nou
a1.ro
Când începe sezonul 14 Chefi la Cuțite. Premiera este mai aproape decât te aștepti
HelloTaste.ro
Rețete delicioase cu dovleac copt. Ce ingredient poți să adaugi pentru un gust mai bun
Catine
Horoscopul zilei de 16 octombrie 2024. Taurii sunt sfătuiți să se accepte așa cum sunt. Află ce se întâmplă cu zodia ta
useit.ro
Luna Vânătorului din 2024. Când va avea loc Super-Luna Plină și de ce e atât de specială
as.ro
David Popovici a spus motivul pentru care nu mai vrea să conducă niciuna dintre cele două maşini primite de la Ion Ţiriac!
MediCOOL
Mituri despre incontinența urinară. În ce măsură sunt acestea adevărate
Spynews
Horoscop duminică, 13 octombrie 2024: Fecioarele vor cheltui mai mulți bani
DeParinti
Aftele bucale la copii și bebeluși: cauze și tratament
MediCOOL
Organizația Mondială a Sănătății a aprobat un vaccin anti-mpox pentru adolescenți. Poate fi utilizat pentru cei cu vârste cuprinse între 12 și 17 ani
HelloTaste
Pâine de casă pufoasă cu drojdie uscată. Rețeta pas cu pas care nu dă greș
x