Îți amintește de Gabriela Spanic în rolul ei din telenovela "La Usurpadora"? Cum arată acum la 50 de ani

Publicat pe 26.08.2024 la 08:54 Actualizat pe 26.08.2024 la 09:58

Gabriela Spanic, cunoscută pentru rolurile ei din telenovele celebre, a făcut furori la finalul anului 1998 cu rolul Paulinei Martinez în “La Usurpadora”.

Gabriela Spanic

Instagram & Profimedia

Gabriela se laudă cu multe reușite în cariera sa de actriță, iar la 26 de ani de la rolul care a făcut-o celebră, vedeta încă se bucură de un succes impresionant.

Gabriela Spanic la 50 ani

Născută la 10 decembrie 1973 în Venezuela, Gabriela și sora ei geamănă Daniela Spanic au ajuns în anteția producărilor de teleovele la o vârstă fragedă datorită talentului lor actoricesc și a frumuseții debordante.

Citește și: Gabriela Spanic demonstrează că fizicul său de invidiat se datorează sportului și dietelor sănătoase. Ce a publicat actrița de telenovele în mediul online

Gabriela Spanic a jucat în telenovele precum Divina Obsesion (1992), Rosangelica (1993), Todo por tu amor (1997), La Usurpadora (1998), Por tu amor (1999), La Intrusa (2001), La Venganza (2002), Pisionera (2004), Tierra de Pasiones (2006), Soy tu duena (2010), Emperatriz (2011) și La otra cara del alma (2012).

Acum la vârsta de 50 ani, după o viață întreagă petrecută în fața camerelor de filmat pentru rolurile ei, actrița a câștigat inimile a milioane de fani în întreaga lume.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Ea este foarte prezentă și pe rețelele de socializare, în special pe contul de Instagram acolo unde are peste 2.8 milioane de fani.

Citește și: La 26 de ani de la premiera telenovelei La Usurpadora, Gabriela Spanic aduce în fața fanilor detalii nespuse până acum. Ce a declarat vedeta

Ea postează adesea video-uri cu ea din telenovelele în care a jucat, dar și multe imagini din viața ei personală, când nu e pe platourile de filmare.

Recent, celebra actriță a fost intens criticată pentru aparițiile ei de vreme ce fanii spun că se vede că a apelat la foarte multe operații estetice pentru a se păstra tânără.

Actrița are foarte puține riduri și mândrește cu un trup perfect, cu forme de invidiat. Este clar că Gabriela este foarte atentă la alimentația ei și face foarte mult sport pentru a se menține în formă.

Presa și fanii ei deopotrivă au speculat că vedeta refuză să îmbătrânească și tocmai de aceea a făcut multe intervenții estetice. Pe contul ei de Instagram, actrița a infirmat aceste zvonuri și s-a filmat de mai multe ori de-aproape pentru a-și arăta chipul.

De asemenea, artista a publicat și un video în care apare lucrând din greu la aparate la sală pentru a-și menține fizicul de invidiat. Vedeta face exerciții fizice dificile de fiecare dată nu se teme să muncească din greu pentru a avea mereu trupul pe care și-l dorește.

“2024 venim cu totul! Da, se poate! Este vorba despre disciplină! Nu cum spun invidioasele, că totul este operat. Nu-mi pasă! Toată viața mi-a plăcut să fac mișcare. Venim cu totul! Am scos ghiarele!”, a scris vedeta pe contul său personal.

A primit peste 4 mii de aprecieri și peste 300 de comentarii. La vârsta de 48 de ani, aceasta și-a anunțat fanii despre una dintre operațiile estetice pe care le-a realizat pentru a-și subția talia. Obișnuită cu dansul, aceasta și-a modificat corpul în urma acestui sport.

În ciuda criticilor pe care le-a primit, Gabriela Spanic este mereu prietenoasă cu fanii ei și li se adresează frumos ori de câte ori face un live pe Instagram.

Citește și: Gabriela Spanic și Laura Zapata fac echipă în cea mai nouă ediție a unui show celebru din Mexic. Cum au fost surprinse vedetele

În articolul

Îți amintește de Gabriela Spanic în rolul ei din telenovela "La Usurpadora"? Cum arată acum la 50 de ani

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 14 septembrie 2024. Săgetătorii sunt cu capul în nori. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Imagini noi cu "Şacalul" chiar în momentul în care este urmărit de polițiști. Se afla la volanul mașinii furate de la cea de-a doua victimă
a1.ro
EXCLUSIV | Ce a răspuns Loredana când a fost întrebată dacă a ținut legătura cu Cornel, după Insula Iubirii: “Mi-a trimis cerere și..."
HelloTaste.ro
Sos de roșii pentru paste. Se face singur în doar 15 minute
Catine
Zodii care pierd bani în luna septembrie 2024. Vezi dacă te numeri printre ele
useit.ro
Un iPhone 16 de 900 de dolari are un ecran mai slab decât un Android de 200 de dolari. Ce smartphone l-a întrecut pe cel Apple
as.ro
Ion Ţiriac i-a salvat viaţa copilului unui nume mare din România! Gestul uriaş al miliardarului român
MediCOOL
Semne ale consumului excesiv de iod. Efectele adverse asupra organismului
Spynews
Simona Gherghe, confesiuni emoţionante despre Razvan, soţul ei! Cum s-au cunoscut cei doi 
DeParinti
Roseola Infantum: cauze, simptome și tratament
MediCOOL
Metode de îngrijire a pielii toamna. Ce poți adăuga în rutina zilnică
HelloTaste
Dulceață de caise fără zahăr. Ce să adaugi în rețetă ca să iasă delicioasă
x