A murit Susana Dosamantes, mama cântăreței Paulina Rubio. Viața și cariera vedetei de-a lungul timpului

Publicat pe 05.07.2022 la 11:11 Actualizat pe 05.07.2022 la 12:11

Moartea actriței Susana Dosamantes a survenit într-un mod cu totul neașteptat. Mama vedetei Paulina Rubio a fost diagnosticată cu cancer în februarie 2022.

Paulina Rubio și Susana Dosamantes

Paulina Rubio și Susana Dosamantes în cadrul premiilor Univision. 25 feb. 2022

Profimedia Images

A murit Susana Dosamantes, mama vedetei Paulina Rubio. Actrița și-a anunțat fanii că a fost diagnosticată cu cancer în luna aprilie a anului 2022. Cu toate acestea, se pare că aceasta cunoștea problema din luna februarie. În urma sa a lăsat un gol, atât pe plan personal, cât și pe plan profesional, acolo unde fanii trimit mesaje de regret.

A murit Susana Dosamantes, mama actriței Paulina Rubio

Paulina Rubio a lăsat un mesaj emoționant în mediul online, asta după ce mama s-a a încetat din viață în urma unui diagnosit anunțat în luna aprilie a anului 2022. Atât fanii cât și cei care au îndrăgit-o de-a lungul timpului au rămas fără cuvinte în urma întâmplării.

“Cu mâna pe inimă și profundă tristețe în inimă vreau să vă spun că mama mea, frumoasa Susana Dosamantes a încheiat un ciclu de viață în profundă liniște, înconjurată de familie. Exemplul meu în viață, sursa mea de lumină, de azi se va regăsi în univers.”, a scris Paulina Rubio pe pagina personală de Instagram. În luna aprilie a anului 2022 Susana Dosamantes a dezvăluit că suferă de cancer de pancreas. Fiul său, Enrique Rubio, i-a anunțat pe internauți că boala a fost depistată încă din februarie.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Având în vedere ultimele informații oferite, fanii interpretează acum ultimele mesaje lăsate de Susana Dosamantes în mediul online. Deși nu a fost activă pe rețelele sociale, cele mai recente postări i-au lăsat pe internauți cu un semn de întrebare.

Citește și: Juan Soler a făcut primele declarații despre presupusa legătură amoroasă cu Kate del Castillo. Care este adevărul

“Se va întâmpla ce trebuie să se întâmple.”, a fost mesajul lăsat de Susana Dosamantes în data de 11 martie 2022. Astfel, conform declarațiilor făcute de fiul vedetei, dar și de cuvintele scrise de aceasta, se pare că informația legată de cancer se știa cu o lună înainte de a fi anunțată oficial. Comunicatul apărut pe pagina vedetei a fost lăsat chiar de copiii acesteia.

“Trăiești și vei trăi etern în inimile noastre și ale fanilor tăi.”, au fost ultimele cuvinte lăsate în memoria marii actrițe.

Viața și cariera actriței Susana Dosamantes

Susana Dosamantes a murit în Miami, victimă a unei complicații din cauza cancerului de pancreas, conform Univision.com. Născută în Guadalajara pe 9 ianuarie 1948, și-a început cariera artistică în lumea spectacolului. Primul său rol a fost în producția “Remolino de pasiones” ( 1968), urmată apoi de 28 de filme și seriale, fiind printre cele mai cunoscute din lume. În 1970 a jucat în serialul “Río Lobo”, alături de John Wayne.

La doar câteva luni de când și-a anunțat fanii că suferă de cancer, Susana Dosamantes a încetat din viață la vârsta de 74 de ani. Conform Tvynovales.com, jurnalista Maria Luisa Valdes a fost printre primele care au anunțat vestea în mediul online. Deși a jucat recent în telenovela “Si nos dejan”, vedeta nu a putut ține ascunsă informația legată de starea sa de sănătate. Ulterior, a fost tratată în cadrul Mount Sinai Medical Center din Miami, Florida.

Citește și: Evoluția vedetei Anahi, de la RBD, până în prezent. Vedeta a împărtășit fanilor transformarea sa de-a lungul timpului, în imagini

“Copiii săi, nepoții și familia suntem uniți și încrezători că echipele de medici vor face treabă excelentă pentru a o aduce din nou pe picioare.”, s-a arătat într-un comunicat postat în mediul online.

În articolul

A murit Susana Dosamantes, mama cântăreței Paulina Rubio. Viața și cariera vedetei de-a lungul timpului

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 25 aprilie 2024. Balanțele primesc o veste bună. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Afacerea care înfloreşte în această perioadă. Preţurile variază între 30 şi 90 de lei
a1.ro
Ce legătură este între Anamaria Prodan și Gabriela Lucuțar. Impresara și Regina Întunericului se cunosc de mulți ani
HelloTaste.ro
De ce se lasă cozonacul după coacere. Pași esențiali pentru un cozonac perfect
Catine
Mercur iese din retrograd pe 25 aprilie. Ce urmează pentru zodii
useit.ro
Telefonul care a întrecut iPhone-ul cu o funcție inedită. Ce poate face
as.ro
Fosta soţie a lui Cristi Borcea, „transformare” spectaculoasă la 54 de ani: „Nu-mi propun să întoarcă bărbații capul după mine!”
MediCOOL
Tomografia computerizată (CT): ce este, când este indicată și cum te pregătești pentru ea
Spynews
Nume sărbătorite de Sf. Gheorghe. Cui îi spunem la mulți ani pe 23 aprilie
DeParinti
Cele mai periculoase activități pentru copii. Cum îl poți ține în siguranță pe cel mic
MediCOOL
Proprietățile ceaiului de scorțișoară. Beneficiile acestei băuturi asupra sănătății
HelloTaste
Drob vegetarian cu ciuperci și orez. O rețetă delicioasă de post
x