A murit tatăl actorului Roberto Palazuelos la 83 de ani. Avea o boală foarte avansată

Publicat pe 05.01.2024 la 17:16 Actualizat pe 05.01.2024 la 17:46

A fost actorul cel care a confirmat moartea tatălui său. Roberto Palazuelos Rosensweit suferea de cancer la oase și sânge.

actor poartă sacou negru

A murit tatăl actorului Roberto Palazuelos la 83 de ani

Profimedia Images

Actorul de telenovele a confirmat recent trecerea în neființă a tatăl său, Roberto Palazuelos Rosensweit. Acesta avea 83 de ani. A fost prin intermediul contului oficial de Twitter acolo unde cel supranumit Diamantul negru a adus la cunoștință moartea recunoscutului avocat.

A murit tatăl actorului Roberto Palazuelos la 83 de ani

Cu un mesaj extrem de emoționant, acesta i-a lăsat pe toți la fel de impresionați. Pe aceeași rețea de socializare, și-a exprimat dorința de a-l mai vedea încă o dată.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

“Îți mulțumesc tată pentru că mi-ai dat viață. Azi ai plecat la Dumnezeu. O să trăiesc mereu în inima mea. Te iubesc. Sper ca Dumnezeu să ne reunească în curând. Tată, odihnește-te în pace.”, a scris actorul de telenovele, arată univision.com. Cu doar câteva zile în urmă, acesta a vorbit despre starea precară în care se găsește tatăl său.

Citește și: Andrés García și-a lăsat testamentul înainte de a se stinge din viață, dar a pornit un val de reacții acide din partea familiei. Ce nemulțumiri s-au iscat la 3 luni de la moartea artistului

“Tatăl meu se simte foarte rău, atunci e foarte dur pentru mine. Tatăl meu are un cancer descoperit acum câțiva ani. Acum are 83, aproape la 80 de ani am descoperit boala.”, a explicat vedeta. Potrivit spuselor lui Roberto Palazuelos, tatăl său era pregătit din punct de vedere spiritual să moară. A fost în ianuarie 2021 când actorul a vorbit pentru prima oară despre boala care l-a distrus pe tatăl său.

“Tatălui meu tocmai i-au descoperit cancer la oase. Face tratament și va dura câțiva ani. Credeam că e vorba de poziția în care stă, dar până la urmă am aflat că are cancer de oase și de sânge. Este letal, dar dacă are grijă și cu injecții și celelalte mai poate fi mulți ani cu noi.”, a menționat acesta. Înainte de a înceta din viață, Roberto Palazuelos a povestit jurnaliștilor de călătoria pe care tatăl său a făcut-o în Acapulco.

“A fost în casa mea din Acapulco și l-am întrebat ce simte. MI-a zis că nu s-a îmbolnăvit niciodată în 80 de ani și că fiecăruia îi vine timpul.”, a spus acesta.

Roberto Palazuelos a fost numit moștenitorul lui Andrés García

Actorul a povestit că tatăl său a fost pregătit să moară și nimic nu i-a distrus pacea din ultimele clipe. De asemenea, în scandalul Andrés García, Roberto Palazuelos a fost numit moștenitor. Înainte de a înceta din viață, regretatul actor l-a numit “întreținut” pe cel care i-a fost prieten toată viața. Înainte de a muri, Andrés García a menționat că Roberto Palazuelos a fost înaintea copiilor său în cadrul testamentului.

“Țărână suntem și din țărână ne întoarcem, asta este una din frazele tatălui meu care astăzi este în cer.”, a scris actorul în dreptul unei imagini emoționante. Printre actorii care s-au grăbit s-i ofere mai multe cuvinte de consolare s-au numărat Itati Cantoral, Michelle Vieth sau Sebastian Rulli. Are peste 1 milion de fani pe pagina personală de instagram, acolo unde până în prezent a publicat peste o mie de fotografii și filmulețe. Actorul s-a aflat în Tulum la trecerea dintre ani, ba chiar a publicat și o imagine pe contul personal de socializare. Născut pe 31 ianuarie 1967, este unul dintre cei mai îndrăgiți actori din Mexic.

În articolul

A murit tatăl actorului Roberto Palazuelos la 83 de ani. Avea o boală foarte avansată

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 3 mai 2024. Berbecii trebuie să facă pace cu trecutul. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Filmul tragediei din Suceava: Crimă cu premeditare ascunsă în spatele unui accident fatal? Ce au descoperit poliţiştii în casa lui Sebastian
a1.ro
Povestea puiului de câine care „evadează” i-a înduioșat pe internauți. Ce ascunde imaginea simpatică, de fapt: „A rămas singură”
HelloTaste.ro
Ciorbă de miel cu lobodă. Rețetă delicioasă pentru masa de Paște
Catine
Friptură de miel cu vin și usturoi. Rețetă pentru masa de Paște
useit.ro
Pot copia hackerii amprentele din selfie-uri, așa cum susține un mesaj pe WhatsApp? Experții au dezvăluit adevărul
as.ro
Cât de frumoasă este şi cine este iubita milionarului care a fost timp de 8 ani amantul soţiei fratelui său
MediCOOL
Ce este rinita. Tipuri, cauze și tratamente
Spynews
Cand este Înăltarea Domnului în 2024. Se sărbătorește la 40 de zile după Paște
DeParinti
Cum poți crește un copil independent. Sfaturi de la experții în parenting
MediCOOL
Alimente care pot cauza probleme digestive. Ce este bine să eviți
HelloTaste
Meniu de Paște fără miel. Alternative pentru o masă festivă
x