Actorul de telenovele Saúl Lisazo reapare după zvonurile retragerii. Ce l-a făcut să se răzgândească

Publicat pe 07.02.2024 la 10:37 Actualizat pe 07.02.2024 la 11:06

‘Marea de pasiones’ este telenovela care îl va aduce pe Saúl Lisazo în atenția publicului după 21 de ani de absență. Care a fost motivul pentru care a vrut să se retragă.

actor poartă o cămașă albă și sacou negru

Saúl Lisazo în cadrul Billboard Latin Music Awards. 28 aprilie 2005. Florida

Getty Images

Saúl Gustavo Lisazo este unul dintre cei mai îndrăgiți actori de telenovele. A avut o perioadă în care s-a dedicat exclusiv participării în mult așteptatele producții și a jucat împreună cu actrițe îndrăgite. Printre proiectele sale de succes se numără Tierra de pasionez ( 2006) cu Gabriela Spanic, Vivo por Elena ( 1998) cu Victoria Ruffo, Por tu amor ( 1999), El derecho de nacer cu Kate del Kastillo ( 2001) și altele.

Actorul de telenovele Saúl Lisazo reapare după zvonurile retragerii

Este căsătorit cu modelul Monica Viedma încă din 1983 și este tatăl a doi copii, Martin Lisazo și Paula Lisazo. Odată cu proiectul Marea de pasiones a decis să revină pe platourile de filmare pentru a-și arăta încă o dată talentul. Născut pe 1 iunie 1956 în Argentina, s-a făcut prezent în telenovelele mexicane. Au trecut 21 de ani de când Saul Lisazo nu a mai jucat într-o producție marcată de una dintre cele mai importante case din Mexic, însă acum este alături de Giselle González pentru a-și dedica timpul meseriei care l-a făcut celebru.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

“Am continuat să joc, dar m-am mutat în SUA și am lucrat acolo. Vin foarte încrezător în Mexic după 21 de ani.”, a spus acesta, potrivit univision.com. Și-a exprimat ideea că se simte mult mai relaxat de când copiii săi studiază și au ținut să-și creeze propriile vieți departe de familie.

Citește și: Gabriela Spanic spune adevărul despre Marlene Favela. Vedeta din Pisica Sălbatică ar fi optat pentru mai multe operații estetice de-a lungul timpului

“În primul rând a trecut foarte mult timp de când n-am mai lucrat. Copiii au plecat de acasă, studiază și eu mă cam plictisesc și trebuie să fac ceva.”, a povestit actorul. Își dorește să se reîntâlnească alături de foști colegi de platou. În cadrul Marea de pasiones va juca împreună cu Alejandro Camacho.

“Mi-a făcut plăcere să-i revăd pe Alejandro Camacho, Blanca Guerra și Alejandra Ibaraa pe care nu i-am mai văzut de ceva vreme. E ca și cum ești acasă, când ești într-o iluzie de a-ți revedea prietenii, oamenii, o să vă spun.”, a concluzionat.

Viața lui Saúl Lisazo departe de telenovele

Chiar dacă ultimul rol într-o telenovelă a fost în El derecho de nacer, a continuat să fie încununat cu succes și în alte aspecte ale actoriei. Între 2015 și 2017 actorul a avut o pauză lungă pentru a începe un proiect personal în industria horeca. Piantao este numele restaurantului său ce este deschis în Ciudad de Mexico.

Citește și: Gabriela Spanic își prezintă noul personaj și dă un sfat prețios femeilor: „Nu permiteți niciodată să fiți minimalizate”

Cu apariții sporadice, în 2019 au apărut zvonuri legate de retragerea sa. Cu toate acestea, a ținut să fie văzut în mai multe producții și în prezent se dedică telenovelei Marea de pasiones. În 1998, Saúl Lisazo se transforma deja într-unul dintre cei mai cunoscuți actori. A avut colegi de platou precum Victoria Ruffo, Ana Patricia Rojo, Arturo Peniche sau Anahi.

În tinerețe a jucat fotbal, ba chiar avea o carieră strălucită în față. Cu toate acestea, o leziune i-a distrus visurile astfel că a devenit actor de telenovele și a ținut să-și schimbe complet traiectoria în fața vieții. Până la vârsta de 17 ani a trăit în Buens Aires. Părinții săi au fost directoare de școală, respectiv muncitor al câmpului.

În articolul

Actorul de telenovele Saúl Lisazo reapare după zvonurile retragerii. Ce l-a făcut să se răzgândească

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 29 aprilie 2024. Vărsătorii au probleme din cauza banilor. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
"Nu te mai satură Dumnezeu! Te ia dracu!". Copilă de 13 ani, călcată în picioare de două adolescente, în Roman. Martorii, amuzați copios
a1.ro
Femeile din aceste zodii vor fi marcate de succes în viața profesională. La ce vor fi nevoite să renunțe în luna mai 2024
HelloTaste.ro
Trei rețete de ouă umplute, perfecte pentru un platou festiv
Catine
Zodii care nu pot renunța la trecut. Nativii care aleg să trăiască din amintiri
useit.ro
Boala „zombie” care a trecut de la animale la oameni. Deja ar fi făcut 2 victime
as.ro
Care este singurul „moment de desfătare” al soţiei lui Dan Şucu. Diana Şucu a recunoscut totul: „Asta e rutina!”
MediCOOL
Hernia inghinală. Ce este, cauze, simptome și tratament
Spynews
Știrile Antena Stars. Oana Lis, încă un gest disperat pentru a face rost de bani. A scos la vânzare și crucea lui Viorel Lis. În ce stare este fostul primar
DeParinti
Cum poți ajuta copilul să treacă peste pierderea dinților de lapte. Sfaturi utile pentru orice părinte
MediCOOL
Băuturi bogate în potasiu. Cum îți pot completa dieta
HelloTaste
Pască pufoasă fără aluat. Cea mai simplă rețetă pentru Paște
x