Actorul Serkan Çayoğlu filmează pentru un nou proiect! Despre ce producție este vorba și ce a povestit celebrul actor

Publicat pe 29.08.2024 la 08:36 Actualizat pe 29.08.2024 la 11:06

Fanii actorului se filme și seriale turcești Serkan Çayoğlu sunt în culmea fericirii, după ce au aflat că acesta a început filmările pentru un nou proiect.

Serkan Çayoğlu

Instagram

Fanii serialului “Mehmed Fetihler Sultanı” l-au îndrăgit pe actorul Serkan Çayoğlu din prima clipă atunci când l-au văzut în primul sezon.

Pentru ce proiect filmeză în prezent actorul Serkan Çayoğlu

Echipa de producție a serialului turcesc de succes a început deja filmările pentru cel de-al doilea sezon. Se pare că povestea care va continua în sezonul 2 va fi și mai plină de surprize, fiind un adevărat spectacol pentru fanii serialului.

Citește și: Serkan Çayoğlu are o nouă colegă în serialul "Mehmed Fetihler Sultanı". Despre cine este vorba și cum arată

Se pare că după primele repetiții și după ce actorii au văzut deja noul scenariu pentru sezonul 2, acesta pare destul de promițător pentru fanii seriei.

Printre actorii care fac parte din distribuția celui de-al doilea sezon se numără Serkan Çayoğlu, Selim Bayraktar, Serdar Gökhan, Seçkin Özdemir, Tuba Ünsal, Ghassan Massoud, Korel Cezayirli, Erdal Küçükkömürcü, Ufuk Karaali, Osman Soykut, Willma Elles și Luka Peroš.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

În noul serial turcesc "Mehmed Fetihler Sultanı", celebrul actor Serkan Çayoğlu va avea o nouă colegă, o actriță faimoasă la care nimeni nu se aștepta să joace în acest serial.

Serialul turcesc este extem de apreciat, iar în primul sezon i-a ținut pe telespectatori lipiți de televizoare datorită intrigii și acțiunii lui.

Serkan Çayoğlu se declară încântat de începerea filmărilor pentru noul sezon, având ocazia să se întâlnească din nou pe platourile de filmare cu colegii săi.

Citește și: Özge Gürel l-a sărbătorit pe Serkan Çayoğlu într-un mod extrem de emoționant. Mesajul vedetei a fost distribuit în mediul online

Serialul are la bază povestea vieții lui Fatih Sultan Mehmet. În sezonul 2 din serialul "Mehmed Fetihler Sultanı" regizorii sunt Selahattin Sancaklı și Yıldıray Yıldırım. Datorită acestei schimbări, vor apărea și noi actori în distribuție, pe lângă cei deja cunoscuți, care au cucerit inimile telespectatorilor.

Printre actrițele noi se numără și Sibel Aytan, actrița care apare și în serialul "Teşkilat". În serialul "Mehmed Fetihler Sultanı", Sibel va juca rolul Mariei și își ba începe rolul în episodul 20 din sezonul 2. Maria este o agentăîn noul sezonul 2 și va atrage atenția telespectatorilor cu rolul ei.

Citește și: Ce anunță jurnaliștii turci despre serialul ”Mehmed Fetihler Sultanı” cu Serkan Çayoğlu. Vești bune pentru fanii actorului

Actorul Serkan Çayoğlu s-a născut pe 31 mai 1987 în Germania, însă a devenit un actor extrem de cunoscut în Turcia. S-a căsătorit cu Özge Gürel în 2022 și formează împreună unul dintre cele mai apreciate cupluri din țara în care a debutat în meseria sa. Printre proiectele în care s-a implicat de-a lungul timpului se află Hayatımın Aşkı în 2016.

El a mai jucat și în Halka, serial din 2019 acolo unde a jucat alături de Hande Ercel. În 2023 a ajuns în fața fanilor cu proiectul Grapes of love alături de Ayça Ayşin Turan. În ceea ce privește serialul Mehmed: Fetihler Sultani, acesta va continua și în sezonul doi, așa cum arată seriesturkish.com.

În articolul

Actorul Serkan Çayoğlu filmează pentru un nou proiect! Despre ce producție este vorba și ce a povestit celebrul actor

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 21 septembrie 2024. Gemenii trebuie să se desprindă de trecut. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Alertă la Budapesta după ce Dunărea s-a revărsat. Sâmbătă atinge punctul maxim, iar apoi pericolul se mută în România
a1.ro
Cum arată acum fiica Adrianei Iliescu. Eliza a fost fotografiată recent alături de mama sa, într-o ipostază emoționantă
HelloTaste.ro
Ruladă cu gem de căpșuni. Un desert simplu, delicios și aspectuos
Catine
Culori de unghii pentru toamna 2024. Ce nuanțe sunt în trend anul acesta
useit.ro
Dispozitivul Neuralink care ar putea reda vederea oamenilor, chiar dacă și-au pierdut ambii ochi. Cum funcționează
as.ro
Cu cât i s-a mărit pensia lui Irinel Columbeanu, după recalculare! Suma pe care o primeşte lunar de la statul român
MediCOOL
Vaccinul antigripal în 2024-2025. Preț, compensare și când se face
Spynews
Alina Marymar, declarație de dragoste pentru Tzancă Uraganu, la scurt timp dupa ce Lambada a fost externată: ”Un bărbat care...”
DeParinti
13 lucruri pe care trebuie să le știi despre pielea bebelușului tău
MediCOOL
Ce se întâmplă dacă stai mult timp pe scaun. De ce acest obicei poate deveni dăunător
HelloTaste
Șnițele de porc fragede și delicioase. Ce ingrediente ajută la frăgezirea cărnii
x