Actorul Timur Acar este mai conectat ca niciodată cu familia sa. Află în ce producții a jucat celebrul turc

Publicat pe 21.08.2024 la 18:30 Actualizat pe 21.08.2024 la 12:17

Timur Acar este un actor desăvârșit, dar și un familist convins. Pe lângă proiectele profesionale, se dedică vieții personale în totalitate.

actor poartă un tricou alb

Actorul Timur Acar este mai conectat ca niciodată cu familia sa

Instagram

Timur Acar este un renumit actor de origine turcă îndrăgit peste tot în lume. Proiectele în care s-a implicat de-a lungul timpului i-au adus recunoaștere internațională. Mulți îl cunosc în special pentru rolul din seria Akasya Durağı care a avut premiera în 2008. Timp de 5 sezoane, acesta a interpretat rolul Arif.

Actorul Timur Acar este mai conectat ca niciodată cu familia sa

Se află în atenția publicului din 2003, atunci când a jucat în serialul Avrupa Yakası, un sitcom turcesc ce a avut premiera în 2004 și a avut o durată de 6 sezoane. Acolo a interpretat rolul Izzet, arată seriesturkish.com. A putut fi urmărit de asemenea și în seria Çakallarla Dans, acolo unde a interpretat rolul Necmi.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Actorul în vârstă de 44 de ani este tată de fată și în prezent experimentează trăiri cu mult diferite față de cele pe care le resimte atunci când se află pe platourile de filmare. Are o fiică de 7 ani pe nume Eliza, iar într-un interviu pentru o celebră publicație din Turcia a mărturisit că relația cu cea mică este una extrem de specială. De asemenea, a subliniat faptul că ceea ce trăiește în acest moment nu va putea fi niciodată schimbat.

Citește și: Cum arată Bergüzar Korel după ce slăbit 20 de kilograme. Actriță e într-o formă fizică de invidiat

“E un sentiment foarte ciudat pentru că simți că nu mai ești stăpân pe tine. Atunci când se află în brațele mamei și toate dorințele îi sunt îndeplinite, trebuie să fii tu ca tată stâlpul. După șase luni, când vă priviți în ochi, puteți crea o adevărată conexiune. Ea și-a creat legătura cu mama ei, dar cu mine s-a întâmplat mai târziu, dar nu se va distruge niciodată. De aceea pot spune că mă simt foarte ciudat.”, a declarat actorul.

Încă o dată, Timur Acar a punctat că fiica sa Eliz este în prezent motivul existenței sale și că de când a devenit părinte viața sa s-a schimbat considerabil.

“Acea schimbare nu s-a petrecut ca rezultat al așteptărilor mele. Înțelegi asta doar atunci când experimentezi. Încerc să fiu calm, să văd viața dintr-o perspectivă pozitivă pentru că așa trebuie să fie.”, au fost cuvintele actorului de origine turcă.

Detalii despre Timur Acar, actor de origine turcă

Născut pe 22 decembrie 1979 în Germania, acesta a studiat în Turcia, ca mai apoi să se dedice complet actoriei. Ultimul său proiect profesional datează din 2022, atunci când a interpretat rolul Ilyas Ozyurek în Oglum. Nu au lipsit din traiectoria sa nici piesele de teatru. A fost aplaudat la scenă deschisă încă din 2006, iar ultima piesă în care a jucat datează din 2019.

Citește și: Bergüzar Korel revine pe micile ecrane într-un nou proiect profesional. Despre ce este vorba

Pe contul personal de instagram are peste 400 de mii de prieteni virtuali, acolo unde a publicat până în prezent peste o mie de fotografii și filmulețe. Cele mai recente dintre acestea sunt frânturi din viața personală sau momente pe care le-a trăit în plan profesional.

Este căsătorit din 2016 cu actrița de origine turcă Eda Özerkan și împreună formează unul dintre cele mai îndrăgite cupluri din showbiz. Obișnuiește să publice fotografii alături de familie, însă rămâne totodată discret.

În articolul

Actorul Timur Acar este mai conectat ca niciodată cu familia sa. Află în ce producții a jucat celebrul turc

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 17 octombrie 2024. Racii se îndrăgostesc. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Val de ger peste România. Unde se vor întregistra aproape -10 grade
a1.ro
Ce mesaj a transmis Adrian Nartea după eliminarea de la Asia Express. Postarea a emoționat fanii: „Fără trofeu, dar câștigători!”
HelloTaste.ro
Rețeta simplă de plăcintă cu dovleac. Ce să pui în aluat ca să iasă fraged și aromat
Catine
Clătite brașovene. Rețetă tradițională din bucătăria românească
useit.ro
Când va fi „pensionat” Windows 10. După această dată, utilizatorii trebuie să plătească în plus pentru a folosi sistemul de operare Microsoft
as.ro
Soţia unui celebru milionar român, apariţie de senzaţie în Capitală! Viviana s-a afişat cu „bijuteria” de 600.000 de euro
MediCOOL
Grupa de sânge poate indica riscul de AVC până la vârsta de 60 de ani. Ce rol au factorii genetici în dezvoltarea acestei afecțiuni
Spynews
Dorian Popa are o nouă iubită! Cum arată femeia care l-a cucerit pe artist! Imagini exclusive cu cei doi, surprinse de paparazzi 
DeParinti
Sindromul ochilor uscați în sarcină: cauze și tratament
MediCOOL
Cum recunoști simptomele gripei și complicațiile sale. Când trebuie să mergi la medic
HelloTaste
Cum să faci cidru de mere acasă. Sfaturi utile ca să-ți iasă delicios
x