Bergüzar Korel revine pe micile ecrane într-un nou proiect profesional. Despre ce este vorba

Publicat pe 04.06.2024 la 11:41 Actualizat pe 04.06.2024 la 12:39

Bergüzar Korel urmează să revină pe micile ecrane într-un nou proiect profesional. Actrița a călătorit în vacanță la Paris.

actriță zâmbește

Bergüzar Korel revine pe micile ecrane într-un nou proiect profesional

Instagram

Bergüzar Korel este cunoscută lumii întregi din serialul 1001 de nopți, proiect în care l-a cunoscut și pe actualul său soț. După o perioadă petrecută departe de platourile de filmare, aceasta și-a dedicat timpul exclusiv creșterii copiilor. Acum a venit momentul să se bucure din nou de aprecierea fanilor și de ceea ce a însemnat pentru ea această meserie. De altfel, a călătorit înainte în Franța.

Bergüzar Korel revine pe micile ecrane într-un nou proiect profesional

După ce a dat naștere celui de-al treilea copil, actrița a revenit pe platourile de filmare și s-a bucurat de atenția telespectatorilor în proiectul "Duğum". Ulterior, a povestit tuturor despre copiii săi. În cel mai recent proiect al său, serialul "Annem Ankara" se așteaptă a fi un succes, arată birsenaltuntas.com. Încă nu se știu încă toate detaliile, însă vedeta urmează să semneze pentru acest serial.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Regizorul este Faruk Teber. În ceea ce o privește pe actriță, aceasta are peste 2 milioane de prieteni virtuali pe pagina personală de instagram, acolo unde până în prezent a publicat peste o mie de fotografii și filmulețe. În cele mai recente dintre acestea se observă faptul că Bergüzar Korel se află în Franța.

Citește și: Bergüzar Korel și Halit Ergenç întâmpină probleme în noua casă din Londra. Ce se întâmplă cu cei doi actori turci

“Sunt oameni pe aici care nu postează în vacanță? Săptămâna noastră în Franța s-a terminat. M-am îndrăgostit de Villefranche. Mi se părea că sunt împreună cu toți prietenii mei din copilărie, în verile de vară.”, a transmis vedeta pe pagina sa personală. Comentariile și reacțiile fanilor nu au întârziat să apară, astfel că cei mai mulți i-au lăudat propriile memorii lansate pe rețelele sociale. De-a lungul carierei sale a primit nenumărate premii. Din 2011 până în 2015 a urcat pe scene diverse pentru a-i fi înmânate distincții.

Relația cu Halit Ergenç continuă la capacitate maximă. Actrița îl descrie ca fiind extrem de tolerant în viață și o persoană care a ajutat-o multă vreme.

Bergüzar Korel, pe vremea când era mămica unui singur copil

Ca de fiecare dată într-un nou proiect profesional, cei doi ajung să se transpună în alte personaje și să formeze cupluri pe micile ecrane. Bergüzar Korel a declarat că niciodată n-a avut sentimente de gelozie față de partenerul său din viața reală.

Citește și: Bergüzar Korel își anunță fanii din mediul online că munca pe platourile de filmare este dificilă. Vedeta din 1001 de nopți este judecată pentru declarațiile făcute

Bergüzar Korel este mămica a trei copii și a dovedit că are o căsnicie fericită încă de la început. Cu toate că nu le-a arătat niciodată chipurile micuților, recent i-a sărbătorit ziua de naștere primului născut. Astfel, toată lumea a putut observa faptul că Ali este la aproape aceeași înălțime cu mama sa celebră. Acesta s-a născut în 2010, dar nici până astăzi nu a fost expus pe rețelele sociale.

Familia trăiește în prezent la Londra, însă drumurile către Turcia nu au încetat, asta pentru că proiectele profesionale îi țin angajați în țara natală. Pe lângă momentele simple pe care le publică pe pagina personală de instagram, vedeta le arată tuturor rețetele de care se bucură în fiecare zi. Născută pe 27 august 1982, aceasta s-a căsătorit cu colegul Halit Ergenç în 2009. Printre proiectele în care s-a implicat se află și Suleyman Magnificul între 2011 și 2014.

În articolul

Bergüzar Korel revine pe micile ecrane într-un nou proiect profesional. Despre ce este vorba

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 6 octombrie 2024. Taurii au parte de oportunități de avansare. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
O bătrână din Bacău a pus pe jar poliţia, după ce a sunat la 112 ţipând disperată. Agenţii au avut o surpriză când au ajuns
a1.ro
Cum arăta Andreea Perețeanu de la Asia Express, sezonul 7, în 2012. Ce nou proiect a început sora lui Carmen Negoiță
HelloTaste.ro
Galette cu pere și migdale. Un desert de toamnă simplu și gustos
Catine
Locuri din casă pe care e posibil să uiți să le cureți. Sunt mulți oameni care fac același lucru, nu te îngrijora
useit.ro
Misterul din apropierea Titanicului a fost rezolvat. Ce au găsit experții lângă celebra epavă
as.ro
Prima reacţie a femeii care l-a adus în pragul disperării pe Gigi Becali, după ce a fost prinsă băută la volan
MediCOOL
Metode de combatere a bufeurile nocturne. Ce măsuri poți lua pentru a le preveni
Spynews
Lora și Ionuț Ghenu se căsătoresc religios. Primele imagini cu cei doi mireasă și mire. Momente emoționante de la biserică / GALERIE FOTO
DeParinti
Ce sunt „fructele de sticlă” și de ce pot fi periculoase pentru copii
MediCOOL
Cum alegi cele mai bune suplimente cu Omega 3. Ce să verifici pe etichetă
HelloTaste
Tapenade. Rețetă de pastă din măsline cu capere
x