Actrița Aracely Arámbula și-a sărbătorit fiul. Tânărul Daniel a împlinit 14 ani

Publicat pe 21.12.2022 la 11:20 Actualizat pe 21.12.2022 la 12:09

Actrița Aracely Arámbula și-a sărbătorit fiul. Tânărul Daniel a împlinit 14 ani și mama sa celebră i-a pregătit o petrecere pe placul său.

Aracely Arámbula poartă o bluză albă cu decolteu și are părul desprins ondulat

Actrița Aracely Arámbula și-a sărbătorit fiul

Getty Images

Aracely Arámbula este foarte grijulie cu fotografiile și detaliile pe care le împărtășește în mediul online legate de viața sa personală. Miguel și Daniel, cei doi copii ai săi, preferă întotdeauna să se îndepărteze de luminile reflectoarelor. Cu toate acestea, mama sa celebră nu uită să-și încânte fanii cu momente inedite alături de cei doi.

Actrița Aracely Arámbula și-a sărbătorit fiul

Pe 18 decembrie 2008 Aracely Arambula a devenit mămică pentru a doua oară. Miguel, ca și primul său fiu Daniel, s-a născut natural. 14 ani mai târziu, vedeta din “Abrazame muy fuerte” a împărtășit cu fanii din mediul online câteva momente emoționante de la petrecerea organizată pentru adolescentul său. Vedeta a postat pe profilul său personal de Instagram o fotografie cu tortul realizat pentru Daniel și a mărturisit că tema principală a fost seria “The Walking dead”. Au existat imagini cu Rick Grimes și Negan și logoul seriei dar și mesajul “Felicitări Daniel”.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Este prima imagine din seria postată, iar în cadrul descrierii aceasta a scris: “La mulți ani ! Prințul meu a crescut.”. A doua imagine reprezintă semnificația numelui Daniel și mesajul pe care l-a lăsat pe Twitter atunci când acesta a împlinit vârsta de 3 ani.

Citește și: Gabriel Soto își petrece sărbătorile alături de Irina Baeva și cele două fiice. Actorul a confirmat vestea

“Astăzi se împlinesc 3 ani de când un înger a pășit în casă! Felicitări, Daniel! Îți mulțumesc că ne-ai umplut viețile! Te iubesc mai presus de tot!, a scris pe atunci actrița. În cea de-a treia imagine de pe pagina sa o putem vedea pe mama vedetei, dar și pe fratele acesteia. Aceasta a primit sute de comentarii și mii de aprecieri, însă nu este de mirare având în vedere că are peste 6 milioane de fani pe pagina personală de Instagram și peste 5 mii de fotografii și filmulețe realizate până acum. Cu toate acestea, au existat și voci care au spus că nu există nicio imagine cu tânărul Daniel, însă au ținut să-i respecte intimitatea vedetei.

Viața actriței Aracely Arambula de-a lungul timpului

Aracely Arambula este una dintre cele mai îndrăgite actrițe de telenovele. A reușit de-a lungul timpului să-și construiască imaginea mult dorită, iar acum oscilează între viața de familie și cea de profesionistă pe platourile de filmare.

Citește și: Michelle Vieth a jucat însărcinată în telenovela La Madrastra, dar mulți au crezut că burta ei este falsă. Adevărul a ieșit abia acum la iveală

“O să-i respect decizia de a nu-și arăta copiii, dar câtă nevoie am să-i văd pe cei doi.”, a mărturisit o fană pe pagina sa de socializare. Într-unul dintre videoclipurile postate pe pagina sa, actrița a ținut să o arate tuturor pe cățelușa Maria Antonieta. Patrupedul a fost parte din sărbătoarea tânărului Daniel. Nu este prima oară când Aracely Arambula ține să împartă cu fanii cu momentele din cadrul zilelor de naștere ale celor doi copii. În mai puțin de 2 săptămâni, vedeta își va sărbători și fiul cel mare. Miguel s-a născut pe 1 ianuarie și va împlini în 2023 16 ani.

Aracely Arambula s-a născut pe 6 martie 1976 în Mexic și este cunoscută cu numele de “La chule”. Este actriță, a fost model, cântăreață, personalitate TV și antreprenor. Și-a început activitatea profesională încă din 1994 și de atunci a continuat să rămână în atenția publicului.

În articolul

Actrița Aracely Arámbula și-a sărbătorit fiul. Tânărul Daniel a împlinit 14 ani

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 29 aprilie 2024. Vărsătorii au probleme din cauza banilor. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
O rezervaţie de bujori unică în Europa se află în România. E situată pe cel mai înalt loc din lume la care această plantă s-a adaptat
a1.ro
Femeile din aceste zodii vor fi marcate de succes în viața profesională. La ce vor fi nevoite să renunțe în luna mai 2024
HelloTaste.ro
Trei rețete de ouă umplute, perfecte pentru un platou festiv
Catine
Zodii care nu pot renunța la trecut. Nativii care aleg să trăiască din amintiri
useit.ro
Boala „zombie” care a trecut de la animale la oameni. Deja ar fi făcut 2 victime
as.ro
Mesaj printre lacrimi al văduvei lui Costel Corduneanu, la o săptămână după ce şi-a înmormântat soţul: „Aşa cum îţi doreai mereu”
MediCOOL
Nopțile nedormite ne fac să ne simțim mai bătrâni decât suntem
Spynews
Știrile Antena Stars. Oana Lis, încă un gest disperat pentru a face rost de bani. A scos la vânzare și crucea lui Viorel Lis. În ce stare este fostul primar
DeParinti
Cum poți ajuta copilul să treacă peste pierderea dinților de lapte. Sfaturi utile pentru orice părinte
MediCOOL
Alimentele sănătoase pe care le pot consuma veganii. Ce poți include în dietă
HelloTaste
Pască pufoasă fără aluat. Cea mai simplă rețetă pentru Paște
x