Michelle Vieth a jucat însărcinată în telenovela La Madrastra, dar mulți au crezut că burta ei este falsă. Adevărul a ieșit abia acum la iveală

Publicat pe 20.12.2022 la 18:19 Actualizat pe 20.12.2022 la 18:42

Michelle Vieth este o actriță cunoscută pentru rolurile sale în telenovelele mexicane. Una dintre cele mai memorabile apariții ale sale a fost în telenovela La Madrastra, unde a jucat rolul unei femei însărcinate.

Michelle Vieth

Profimedia

Ea a jucat rolul unei femei însărcinate, însă fanii au crezut că burta ei este falsă, un artificiu de scenă, totul pentru scenariul filmului, însă adevărul abia acum a ieșit la iveală. Acest lucru a devenit un subiect de discuție în rândul telespectatorilor și a creat o anumită controversă.

Abia acum, după mai mulți ani, adevărul a ieșit la iveală. Michelle Vieth a confirmat că era într-adevăr însărcinată în timpul filmărilor și că burta ei nu era falsă. Ea a spus că a fost surprinsă de speculațiile faniilor și că a fost nevoită să îndure multe întrebări și comentarii neplăcute în legătură cu această chestiune. Însă, în ciuda tuturor acestor obstacole, Michelle Vieth a reușit să își ducă la bun sfârșit rolul și a impresionat publicul cu talentul său.

Actrița Michelle Vieth era însărcinată cu primul său copil când filma telenovela La Madrastra

În anul 2005, actrița a dat viață personajului Vivian Sousa, cea mai bună prietenă și colegă de celulă a Mariei Fernández Acuña (Victoria Ruffo) în telenovela "La Madrastra". În această melodramă, după ce Vivian iese din închisoare, se îndrăgostește de Héctor San Román Fernández, interpretat de Mauricio Aspe, alături de care trăiește o poveste de dragoste intensă, potrivit univision.com.

În acel moment, în afara camerelor, actrița din "Amigas y Rivales" avea o relație cu antreprenorul Leandro Ampudia, alături de care a avut o relație din anul 2004 până în 2011. Împreună cu el, a devenit mama a doi copii, Leandro și Michelle (care tocmai a împlinit 15 ani).

Citește și: William Levy revine în atenția publicului cu o cerință surpinzătoare: “Am răbdat mult până acum”

În timpul înregistrărilor pentru "La Madrastra", actrița era însărcinată cu Leandro. "Pentru noi, aceasta este cea mai mare binecuvântare pe care ne-a putut trimite-o Dumnezeu", a declarat Vieth în martie 2005 la emisiunea "La Oreja".

Citește și: Hande Erçel a sărbătorit ziua de naștere a micuței Mavi. Mai multe fotografii au fost postate în mediul de către Gamze Erçel

În articolul

Michelle Vieth a jucat însărcinată în telenovela La Madrastra, dar mulți au crezut că burta ei este falsă. Adevărul a ieșit abia acum la iveală

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 20 aprilie 2024. Gemenii sunt sfătuiți să afle mai multe despre ei. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Alerte meteo de vreme severă imediată emise de ANM. Cod galben în mai multe zone din țară, în următoarele ore
a1.ro
Lino Golden și Delia s-au căsătorit! Cât de spectaculos au arătat cei doi într-o zi atât de importantă
HelloTaste.ro
Gâteau St. Honoré. Rețetă de tort ecler cu caramel sărat
Catine
Zodii care au parte de experiențe memorabile pe 20 aprilie 2024. Vezi dacă te numeri printre ele
useit.ro
O româncă se luptă cu Elon Musk în instanță. Numele ei e inscripționat pe mașinile Tesla: „Vreau să aibă decența să își ceară scuze”
as.ro
Ce studii are „cea mai frumoasă femeie din România”. Interdicţia pe care i-a pus-o soţului ei: „Doar două ore, în weekend!”
MediCOOL
Remedii împotriva răului de mișcare. Cum îl poți trata
Spynews
Imaginile durerii de la înmormântarea lui Costel Corduneanu! Familia lui, în lacrimi în timpul slujbei / VIDEO
DeParinti
Deshidratarea la copii: care sunt cauzele și ce simptome apar
MediCOOL
Proprietățile medicinale ale ceaiului de păpădie. Efectele asupra sănătății organismului
HelloTaste
Pate de gâscă cu merișoare și fulgi de migdale. Rețetă pentru micul dejun
x