Actrița Barbara Mori a crezut că a avut o influență nocivă din cauza rolului ei din telenovela "Rubi". Ce a descoperit acum

Publicat pe 23.08.2024 la 08:00 Actualizat pe 23.08.2024 la 08:28

Barbara Mori, celebra actriță care a făcut furori cu rolul ei din telenovela Rubi, încă se gândește la rolul ei de pe-atunci, 20 de ani mai târziu.

Barbara Mori

Profimedia

Celebra actriță Barbara Mori a ajuns extrem de faimoasă după ce a jucat în telenovela Rubi. De curând, actrița a mărturisit că e în continuare surprinsă de impactul pe care personajul ei de atunci l-a avut și încă îl are asupra telespectatorilor, dar și asupra propriei sale cariere.

Barbara Mori a vorbit despre rolul ei din Rubi după 20 de ani

Într-un interviu recent cu Jessie Cervantes, Barbara Mori a fost extrem de entuziasmată să vorbească despre dragostea și aprecierea pe care a primit-o de la public după rolul ei din telenovela de succes Rubi.

Citește și: Bárbara Mori o înlocuiește pe Yolanda Andrade într-o emisiune TV. Vedeta din Rubi revine tot mai des în atenția publicului

Ea a reușit să cucerească inimile telespectatorilor cu talentul tău actoricesc, frumusețea ei inconfundabilă și modul în care a dat viață personajului ei.

“Publicul iubește telenovela Rubi și mereu îmi spun că își amintesc de rolul meu. Rubi era o femeie care nu avea limite, care făcea tot ce îi stătea în putință să obțină ce vrea și exagera foarte mult, dar la urma urmei ea chiar era o femeie care știa să-și folosească vocea, care spunea mereu liber ce gândes și care dădea putere și altor femei să se exprime la fel”, a mărturisit Barbara Mori.

Actrița din Rubi, acum în vârstă de 46 ani, a recunoscut că pentru foarte multă vreme ea a considerat că personajul ei din telenovela a avut un impact negativ asupra tinerelor generații și că poate transmitea un mesaj greșit.

Citește și: Detalii despre proiectul Las Azules cu Bárbara Mori în rol principal. Serialul este inspirat din fapte reale

La scurt timp după, o admiratoare de-al actriței a făcut-o să vadă exact opusul, spunându-I că personajul interpretat de ea în Rubi este un model de femeie puternică, femeie care știe ce vrea.

“Am aflat, ani mai târziu, când mi-a spus o admiratoare că pe fiica ei o cheamă Rubi după rolul meu din telenovelă, iar eu i-am zis că personajul are o influență negativp, dar ea a insistat să îmi spună că e chiar opusul și că Rubi a învățat multe femei cum să fie ele însele. Nu am văzut rolul ăsta niciodată așa și mi s-a părut frumos”, a mai adăugat Barbara Mori în interviu.

Telenovela a apărut pe micile ecrane în 2004, iar Barbara Mori a făcut furori pe-atunci cu frumusețea ei.

“Rubi a fost cel mai important proiect al meu la acea vreme pentru că mi-a adus faimă la nivel internațional. Aveam acele trei lucruri care, potrivit societăți, trebuiau să mă facă fericită – eram faimoasă, de succes și eram plătită bine. Cu toate acestea, uneori mă duceam în cabina mea, închideam ușa și plângeam privindu-mă în oglindă. Mă simțeam singură și tristă”, a mai mărturisit Barbara Mori, potrivit Univision.com.

Citește și: Bárbara Mori și Fernando Rovzar s-au căsătorit în secret. Actrița din Rubi face acum parte din familia Claudiei Alvarez

Pe plan personal, Barbara Mori se bucură de o relație frumoasă. Producătorul Fernando Rovzar a confirmat de curând că s-a căsătorit în secret cu Bárbara Mori. Cei doi formează un cuplu din 2018. În prezent, ea colaborează cu soțul ei pentru producția Las Azules.

În articolul

Actrița Barbara Mori a crezut că a avut o influență nocivă din cauza rolului ei din telenovela "Rubi". Ce a descoperit acum

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 20 septembrie 2024. Racii au parte de oportunități pe mai multe planuri. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Cum citim etichetele cu indicaţii de spălat şi călcat de pe haine. Cele 5 simboluri de care trebuie să ţinem cont
a1.ro
Cum arată acum fiica Adrianei Iliescu. Eliza a fost fotografiată recent alături de mama sa, într-o ipostază emoționantă
HelloTaste.ro
Copănele de pui în crustă crocantă de porumb. Rețetă adorată de întreaga familie
Catine
Ai auzit și tu de planta care „se roagă”? Află de ce este bine să o ai în casă și cum să ai grijă de ea
useit.ro
Primele recenzii iPhone 16. Ce spun experții și utilizatorii despre noul smartphone Apple
as.ro
Milionarul român de doar 28 de ani, replică genială pentru un bărbat care i-a transmis că poartă un hanorac de 60 de lei!
MediCOOL
Somnul recuperat în weekend scade riscul de boli de inimă, arată un studiu
Spynews
Lora s-a căsătorit civil astăzi cu Ionuț Ghenu! Primele imagini cu cei doi
DeParinti
Ce trebuie să faci pentru a crește stima de sine a fetei tale, potrivit cercetătorilor de la Harvard
MediCOOL
Proprietățile ceaiului de castravete amar. Ce beneficii poate oferi această băutură
HelloTaste
Cremă de lămâie, pentru prăjituri și torturi
x