Actrița Cansu Dere este în viață. Vedeta a vorbit despre absența sa din mediul online

Publicat pe 30.06.2023 la 19:07 Actualizat pe 30.06.2023 la 16:50

Actrița Cansu Dere este în viață. Vedeta a vorbit despre absența sa din mediul online cu o publicație importantă din Turcia.

Cansu Dere poartă o cămașă albă și are părul prins într-o coadă

Actrița Cansu Dere este în viață după ce o lungă perioadă de timp s-a zvonit că și-ar fi pierdut viața în urma cutremurelor din Turcia

Getty Images

La mai bine de o lună de la ideea dispariției în urma cutremurelor din Turcia, Cansu Dere a revenit în atenția publicului. Aceasta a oferit primele declarații și a dezvăluit care este starea sa de sănătate în acest moment. La începutul lunii februarie, a avut loc un cutremur de 7.7 magnitudine, unul dintre cele mai mari dezastre produse vreodată.

Actrița Cansu Dere este în viață după speculațiile legate de dispariție

În data de 6 februarie, un cutremur cu maagnitudinea de 7.7 a lovit sudul și centrul Turciei, dar și nordul și vestul Siriei. La scurtă vreme au fost raportați decedații, dispăruții și răniții. Printre aceștia s-a numărat și faimoasa Cansu Dere. Cu toate că prietenii săi de platou au țin să ofere ajutor atât fizic cât și în mediul online, actrița a fost pur și simplu de negăsit. Astfel, a apărut ideea că ar fi încetat din viață.

Umărește "Puterea Destinului", în fiecare sâmbătă și duminică de la 20:00, doar la Happy Channel

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Cansu Dere a oferit primele explicații legate de eveniment celor de la CNN Turcia. Absența sa a fost datorită unei fracturi la genunchi pentru care a trebuit să se recupereze. Aceasta a vorbit cu jurnalistul Birsen Altuntas. Cunoscută pentru rolul său din “Puterea destinului”, a fost întotdeauna o prezență constantă pe micile ecrane în cele mai admirate seriale. Până în prezent, niciun apropiat al său nu a oferit informații care să-i infirme moartea.

Citește și: Cansu Dere, fără pic de machiaj! La 40 de ani arată ca o adolescentă

“Nu am vrut să îngrijorez pe nimeni, nu sunt o persoană care folosește rețelele sociale foarte mult. Vreau să folosesc Instagram ca un album unde împart momentele frumoase.”, a declarat Cansu Dere, potrivit Hola.com. Au fost raportați aproximativ 41 de mii de morți în urma cutremurelor din Turcia. Printre aceștia s-a numărat și actrița Emel Atici și fiica sa, amândouă aflate în acele zone. Cunoscută pentru Bir Zamanlar Çukurova în 2018, aceasta a fost una dintre cele mai îndrăgite vedete.

Cât timp a dispărut Cansu Dere din mediul online

Ultima apariție a faimoasei Cansu Dere în mediul online a fost în data de 5 ianuarie 2023, atunci când a ținut să distribuie mai multe imagini alături de prieteni. Au realizat mai multe vizite în cadrul muzeelor de artă, dar și a altor puncte preferate. A primit mai mult de 160 de mii de aprecieri, dar și comentarii de îngrijorare din partea fanilor.

Citește și: Cine este Cansu Dere, protagonista serialului “Puterea destinului”. Află detalii inedite despre îndrăgita actriță

“Sper că ești bine”, “Ce ciudat că după o perioadă nu a dat niciun semn de viață”, „Sper că vor oferi informații despre ea curând”, au fost câteva dintre comentariile internauților. Acum că vedeta a revenit în atenția publicului și a oferit singură detalii, totul a revenit la normal. Mai mulți actori s-au mobilizat pentru a le fi alături voluntarilor care au împărțit ajutoare sinistraților. Printre aceștia, s-a zvonit la momentul actual că ar fi fost și Cansu Dere. Două fotografii au făcut înconjurul internetului, însă au existat și sceptici care nu au crezut în veridicitatea informației. Nu este prima dată când vedeta trece prin momente grele în viața sa privată. Astfel că un incendiu a avut loc în casa sa, însă nu au fost raportate pagube.

În articolul

Actrița Cansu Dere este în viață. Vedeta a vorbit despre absența sa din mediul online

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 26 aprilie 2024. Gemenii încep un proiect nou. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Datele exacte când vor intra pensiile pe luna mai, pe card şi prin Poştă. Anunţul ministrului Muncii
a1.ro
Ce legătură este între Anamaria Prodan și Gabriela Lucuțar. Impresara și Regina Întunericului se cunosc de mulți ani
HelloTaste.ro
Carne de porc cu legume la cuptor, perfectă pentru masa de Paște
Catine
Zodii norocoase în ziua de 26 aprilie 2024. Trei nativi care vor avea parte de reușite
useit.ro
De ce îți merge atât de greu telefonul. Experții au dezvăluit motivele reale
as.ro
Avocatul lui Michael Schumacher a rupt, în sfârşit, tăcerea, după 10 ani! Imaginea pe care nu şi-o poate scoate din cap
MediCOOL
Ce este un RMN, când este indicat și cum te pregătești pentru el
Spynews
Locul accidentului în care a murit Mădălin din Olt a luat foc! Totul a fost distrus complet de flăcări: ”Din cauza...” / FOTO
DeParinti
5 semne că adolescentul este dependent de telefon
MediCOOL
Obiceiuri sănătoase pentru a trăi mult. Cum îți pot crește durata de viață
HelloTaste
7 condimente pentru carnea de miel. Ce nu trebuie să-ți lipsească pentru o masă delicioasă
x