Cine este Cansu Dere, protagonista serialului “Puterea destinului”. Află detalii inedite despre îndrăgita actriță

Publicat pe 30.07.2023 la 13:00 Actualizat pe 30.07.2023 la 08:55

Cansu Dere este protagonista serialului "Puterea destinului" și una dintre cele mai îndrăgite vedete din Turcia. Află detalii despre actriță.

Cansu Dere poartă o rochie de mireasă specifică turcilor

Cansu Dere, protagonista serialului “Puterea destinului”

Happy Channel

Cansu Dere se numără printre cele mai apreciate vedete din Turcia în momentul prezent. A reușit într-un timp foarte scurt să-și demonstreze talentul deși voci spuneau că nu are ce căuta în această industrie. Până acum a intrat în pielea celor mai surprinzătoare personaje și a făcut un joc așa cum doar marii actori reușesc.

Cine este Cansu Dere, protagonista serialului “Puterea destinului”

Născută pe 14 octombrie 1980 în Ankara, Cansu Dere este una dintre cele mai îndrăgite vedete ale serialelor turcești. În afara faptului că este o actriță de succes, este renumită de asemenea și pentru frumusețea sa. Model atât pe internet cât și pe podium, a demonstrat în repetate rânduri că poate purta atât haine largi, cât și rochii mulate. Dacă acum este cunoscută ca protagonistă în cele mai multe dintre producțiile în care joacă, în trecut vedeta din “Puterea destinului” și-a dorit să devină balerină.

A fost visul său încă din copilărie, însă acum Cansu Dere poate spune că nu îi lipsește nimic. Populară atât pe micul ecran cât și pe Instagram, are peste 2 milioane de fani pe binecunoscuta platformă socială. Până în prezent a postat peste 500 de fotografii și filmulețe, momente alături de cei dragi, dar și de pe platourile de filmare.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Frumusețea nu este singura calitate a vedetei, asta pentru că frumoasa Cansu Dere a decis să studieze arheologica în cadrul Instanbul University. Astfel, putem spune că este atât actriță cât și arheolog. În anul 2000 a participat în cadrul unui concurs de frumusețe, pe vremea când era doar o adolescentă. A câștigat locul trei și de atunci și-a dorit să devină model. După ce a devenit un model de succes, și-a dat seama că își dorește să devină actriță.

Citește și: Totul despre Yağmur Tanrısevsin din serialul “Inimă Rănită”. Detalii inedite despre îndrăgita actriță

Prima sa apariție ca și protagonistă a fost în anul 2004 în “Metro Palas”. Rolul din această producție a reușit să-i aducă nenumărate succes, așa că propunerile au curs de-a lungul timpului.

Tot ce nu știai despre Cansu Dere din “Puterea Destinului”

Printre hobbyurile vedetei se numără fotografia, cititul, călătoriile. Dacă ne uităm cu atenție pe pagina personală a vedetei, putem vedea o mulțime de fotografii cu biblioteca pe care o are în casa sa. Preferă atât poeți populari în lume, cât și cei din țara sa natală. A fost implicată într-o relație de lungă durată cu faimosul comediant Cem Yilmaz. Cei doi au ales să meargă pe drumuri separate ale vieții după ce vedeta a fost înșelată.

În prezent, protagonista din “Puterea Destinului” nu este implicată în nicio relație amoroasă. Cele mai recente ipostaze o arată alături de prieteni, în vacanță. Deși obișnuită să poarte machiaj pe chip atunci când se află la filmări, atunci când nu este înconjurată de o armată de stiliști, reușește să-și păstreze tenul cât mai natural.

A jucat în serialul fenomen “Suleyman Magnificul” și acum este gata să fie urmărită și pe una dintre cele mai recente platforme de streaming, Disney +. Cea mai recentă producție a sa este “Infidel”.

Citește și: Hande Erçel din “Dragostea plutește în aer” a postat în mediul online fotografii emoționante alături de nepoata sa. Cum arată micuța Mavi

„Scenariul la acest serial m-a impresionat foarte mult. Vorbește despre sentimente reale, despre a înșela și a fi înșelat. A fost impresionant că acest lucru nu a fost explicat doar în cadrul relației bărbat-femeie, ci s-a vorbit despre sentimentul de încredere în general, care este o nevoie umană de bază”, a declarat Cansu Dere.

În articolul

Cine este Cansu Dere, protagonista serialului “Puterea destinului”. Află detalii inedite despre îndrăgita actriță

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 26 aprilie 2024. Gemenii încep un proiect nou. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Reacţia unui turist belgian care a mers pentru prima dată cu Mocăniţa în Bucovina: "Doamne! Ce am făcut să merit?"
a1.ro
Ce legătură este între Anamaria Prodan și Gabriela Lucuțar. Impresara și Regina Întunericului se cunosc de mulți ani
HelloTaste.ro
Carne de porc cu legume la cuptor, perfectă pentru masa de Paște
Catine
Zodii norocoase în ziua de 26 aprilie 2024. Trei nativi care vor avea parte de reușite
useit.ro
De ce îți merge atât de greu telefonul. Experții au dezvăluit motivele reale
as.ro
Alexandra Stan s-a filmat fără sutien şi le-a pus o întrebare fanilor! Ce a vrut să afle excentrica artistă
MediCOOL
Ce este un RMN, când este indicat și cum te pregătești pentru el
Spynews
Locul accidentului în care a murit Mădălin din Olt a luat foc! Totul a fost distrus complet de flăcări: ”Din cauza...” / FOTO
DeParinti
5 semne că adolescentul este dependent de telefon
MediCOOL
Obiceiuri sănătoase pentru a trăi mult. Cum îți pot crește durata de viață
HelloTaste
7 condimente pentru carnea de miel. Ce nu trebuie să-ți lipsească pentru o masă delicioasă
x