Actrița care aproape “i-a furat” rolul faimoasei Gabriela Spanic în La usurpadora. Cine trebuia să joace dublul rol

Publicat pe 02.01.2024 la 21:49 Actualizat pe 02.01.2024 la 11:17

Telenovela a avut premiera în 1998 și Gabriela Spanic a jucat rolul Paolei și Paulinei. Cu toate acestea, nu ea trebuia să fie cea care s-a afișat pe micile ecrane.

Gabriela Spanic poartă o rochie albastră

Gabriela Spanic joacă rolul de protagonistă în telenovela La Usurpadora

Getty Images

Într-unul dintre interviurile oferite recente, Gabriela Spanic a oferit un detaliu mai puțin cunoscut despre perioada în care a jucat rolul de protagonistă în telenovela La Usurpadora. Acest proiect i-a adus fără doar și poate faima internațională, dar se pare că altă actriță trebuia să-i ia locul.

Actrița care aproape “i-a furat” rolul faimoasei Gabriela Spanic în La usurpadora

Se pare că Thalía a fost prima opțiune, fiind vedeta căreia i s-a oferit rolul la început. Aceasta l-a refuzat și astfel Gabriela Spanic a jucat în cele din urmă dublul rol. Așa cum a indicat chiar actrița din La usurpadora, atunci când i s-a oferit rolul era plecată din țară. Pe moment, interpreta piesei Amor a la mexicana a fost luată în considerare, fiind pe atunci o actriță recunoscută la nivel mondial datorită succeselor pe care le-a avut în carieră.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Chiar dacă a acceptat să participe în cadrul audițiilor, Gabriela Spanic a avut de “luptat” contra Thalíei. Din cauza unor circumstanțe necunoscute, Thalía a refuzat rolul și astfel vedeta din Venezuela a avut un succes neașteptat. În plus, fosta regină a frumuseții a punctat că atunci când a ajuns pentru prima oară în Ciudad de Mexico a avut foarte mari emoții.

Citește și: Gabriela Spanic și-a pierdut casa de vacanță din Acapulco în urma uraganului Otis. Ce a declarat vedeta

Fără îndoială, cu timpul acestea i s-au risipit și a reușit să treacă peste audițiile din cadrul Televisa, ceea ce i-au adus succes în telenovela La usurpadora. La scurt timp după realizarea interviului, internauții au punctat că nimeni altcineva nu ar fi putut interpreta mai bine dublul rol.

“Paola Bracho, nimeni mai bine ca tine n-ar fi putut interpreta rolul.”, “Thalía nu ar fi reușit performanța ta. Ai fost super.”, “Mă întreb cum ar fi fost ea în rolul Paola Bracho, de antagonista, ar fi fost primul ei rol de acest fel”, “Cred că unica ce ar fi putut interpreta rolurile din La Usurpadora atât de bine ar fi fost Belinda, nimeni altcineva.”, au fost doar câteva dintre comentariile fanilor.

Gabriela Spanic: “Viața mea a fost un film de groază”

Talentata actriță Gabriela Spanic a povestit într-un interviu recent cum a fost viața sa de-a lungul timpului, atât personal cât și profesional. Au existat momente ce i-au marcat existența și acestea au transformat-o fără doar și poate în persoana curajoasă care este astăzi.

Citește și: Gabriela Spanic are un nou partener. După o lungă perioadă de singurătate, vedeta din La Usurpadora face mărturisiri spectaculoase

În 1992 a participat în cadrul Miss Venezuela, moment care i-a adus șansa de a-și câștiga o carieră în televiziune. În 1994 joacă un rol de protagonistă în telenovela Como to ninguna, succes ce îi aduce faima. În 1997 realizează ultima telenovelă în Venezuela, iar în 1998 ajunge în Mexic pentru a juca în La Usurpadora, producție ce i-a adus recunoaștere internațională.

În 1999 a urmat telenovela Por tu aor și în 2001 a fost La intrusa, o altă telenovelă de succes. Au urmat pe rând La venganza între 2002 și 2003, Prisionera în 2004 și Tierra de pasiones în 2006. În 2004 a jucat în Numai iubirea, fiind invitată specială în România. Ulterior au urmat și alte proiecte importante ce i-au păstrat succesul obținut de-a lungul timpului.

În articolul

Actrița care aproape “i-a furat” rolul faimoasei Gabriela Spanic în La usurpadora. Cine trebuia să joace dublul rol

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 3 mai 2024. Berbecii trebuie să facă pace cu trecutul. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Vremea 6 mai - 3 iunie 2024. La începutul săptămânii viitoare, temperaturile vor depăși 26 de grade Celsius
a1.ro
Povestea puiului de câine care „evadează” i-a înduioșat pe internauți. Ce ascunde imaginea simpatică, de fapt: „A rămas singură”
HelloTaste.ro
Ciorbă de miel cu lobodă. Rețetă delicioasă pentru masa de Paște
Catine
Friptură de miel cu vin și usturoi. Rețetă pentru masa de Paște
useit.ro
Pot copia hackerii amprentele din selfie-uri, așa cum susține un mesaj pe WhatsApp? Experții au dezvăluit adevărul
as.ro
Cât de frumoasă este şi cine este iubita milionarului care a fost timp de 8 ani amantul soţiei fratelui său
MediCOOL
Ce este rinita. Tipuri, cauze și tratamente
Spynews
Cand este Înăltarea Domnului în 2024. Se sărbătorește la 40 de zile după Paște
DeParinti
Cum poți crește un copil independent. Sfaturi de la experții în parenting
MediCOOL
Alimente care pot cauza probleme digestive. Ce este bine să eviți
HelloTaste
Meniu de Paște fără miel. Alternative pentru o masă festivă
x