Gabriela Spanic are un nou partener. După o lungă perioadă de singurătate, vedeta din La Usurpadora face mărturisiri spectaculoase

Publicat pe 07.01.2024 la 13:07 Actualizat pe 07.01.2024 la 12:31

Gabriela Spanic își surprinde fanii din mediul online cu noi declarații. Protagonista din La Usurpadora susține că se află într-o relație amoroasă.

Gabriela Spanic poartă părul scurt, ruj roșu și zâmbește

Gabriel Spanic are un nou partener

Profimedia Images

Gabriela Spanic a făcut furori în telenovela La Usurpadora, acolo unde a interpretat dublu rol. De-a lungul timpului, relațiile sale amoroase au fost supuse unor teste dificile. Cu toate că s-a aflat singură pentru o lungă perioadă, în prezent se bucură de dragostea unui partener care îi oferă totul.

Gabriela Spanic are un nou partener

Cu toate că în ultima perioadă s-a arătat foarte discretă pe plan personal, vedeta a decis ca recent să vorbească despre noua sa relație. Gabriela Spanic a declarat că se află într-o relație sentimentală. Cu toate acestea, a punctat că nu dorește să ofere prea multe detalii pentru că riscă să piardă totul.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

“N-o să fiu așa rea, dar dacă spun o să mi-l ia și nu o să permit asta.”, a transmis vedeta. La insistențele reporterilor care au surprins-o ieșind de pe porțile Televisa San Angel, protagonista din La Usurpadora a punctat că nu va spune nimic despre romanța sa.

“Este pompier, îmi stinge focul, minciuni.”, a spus în glumă vedeta de telenovele. La întrebarea legată de vârsta acestuia, s-a limita la a spune următoarele: “Care este problema dacă este mai mic. Dragostea nu are vârstă și sex, iar voi știți foarte bine.”

Citește și: Cum arăta Gabriela Spanic însărcinată în 5 luni cu fiul Gabriel de Jesús. Vedeta a publicat două fotografii surprinzătoare

Gabriela Spanic este pe punctul de a filma o nouă telenovelă în cadrul Televisa și chiar dacă nu a oferit detalii despre noul său proiect profesional, se pare că va fi antagonista unei producții a lui Salvador Mejia. Actrița din Venezuela în vârstă de 49 de ani a ținut să glumească cu membrii presei în ziua de 3 octombrie.

“Nu, dragul meu, mie nu-mi pasă dacă n-o să meagă, total.”, a spus în fața jurnaliștilor. De-a lungul timpului, Gabriela Spanic a fost foarte discretă în ceea ce privește viața sa personală. Printre foștii săi parteneri se numără Miguel de Leon cu care s-a căsătorit în 1997, într-o ceremonie televizată. A mai avut o relație cu actorul Jose Angel Llamas, relație ce a durat mai puțin de 12 luni. Cu Neil Perez a devenit mamă pentru prima oară și l-a adus pe lume pe fiul său, Gabriel de Jesus care în prezent are 15 ani.

Istoria amoroasă a faimoasei Gabriela Spanic

Ca orice altă persoană, Gabriela Spanic a fost nevoită să-și țină viața pe pauză din cauza epidemiei de coronavirus. Actrița din Venezuela s-a fotografiat fără machiaj pe atunci și a mărturisit că toate planurile profesionale vor reîncepe la jumătatea anului 2020.

Citește și: Gabriela Spanic a îmbrăcat o salopeta neagră și s-a lăsat fotografiată alături de o ființă dragă. Vedeta strălucește la 49 de ani

Actrița din La Intrusa a profitat de ocazie pentru a se bucura de viața alături de fiul Gabriel de Jesus. Pe acesta îl alintă Gabo, “binele pe care Dumnezeu i l-a oferit”, așa cum spune chiar ea.

Gabo este singurul fiu al actriței, fructul relației cu inginerul civil de care s-a despărțit acum mai bine de 12 ani. Actrița în vârstă de 46 de ani nu a avut noroc în dragoste. Într-o întâlnire cu presa a dezvăluit că a fost victima atacurilor fizice și psihologice din partea partenerilor săi. Cu toate că pe plan profesional a avut succes, în viața personală lucrurile nu au stat la fel.

În articolul

Gabriela Spanic are un nou partener. După o lungă perioadă de singurătate, vedeta din La Usurpadora face mărturisiri spectaculoase

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 3 mai 2024. Berbecii trebuie să facă pace cu trecutul. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
O tânără a refuzat să plătească la casele self-pay, deşi avea doar un pachet de gumă. Luată la întrebări, şi-a motivat alegerea
a1.ro
Vlad Gherman, imaginea la bustul gol care a încins imaginația fanelor. Cum s-a fotografiat cu o lună înainte de nuntă
HelloTaste.ro
Ciorbă de miel cu lobodă. Rețetă delicioasă pentru masa de Paște
Catine
Friptură de miel cu vin și usturoi. Rețetă pentru masa de Paște
useit.ro
Pot copia hackerii amprentele din selfie-uri, așa cum susține un mesaj pe WhatsApp? Experții au dezvăluit adevărul
as.ro
Iubita celui mai mare rival al lui Gigi Becali este de o frumuseţe răpitoare. Imagini rare cu femeia
MediCOOL
Ce este rinita. Tipuri, cauze și tratamente
Spynews
Cand este Înăltarea Domnului în 2024. Se sărbătorește la 40 de zile după Paște
DeParinti
Cum poți crește un copil independent. Sfaturi de la experții în parenting
MediCOOL
Alimente care pot cauza probleme digestive. Ce este bine să eviți
HelloTaste
Meniu de Paște fără miel. Alternative pentru o masă festivă
x