Actrița care seamănă leit cu regretata Edith González. Mulți spun că protagonista din Salome s-a reîncarnat

Publicat pe 23.07.2024 la 13:54 Actualizat pe 23.07.2024 la 15:06

Tânăra Ximena Tello de Meneses a reușit să atragă atenția în mediul online pentru simplul fapt că îi seamănă leit actriței Edith Gonzalez. Culoarea ochilor, faptul că este blondă, dar și felul cum joacă pe micile ecrane a reușit să atragă atenția.

actriță zâmbește

Actrița care seamănă leit cu regretata Edith González

Profimedia Images

Asemănarea dintre Ximena Tello Meneses și Edith González s-a transformat în tema principală de conversație pe rețelele sociale. Actrița din La rosa de Guadalupe nu a atras atenția doar pentru dezinvoltura cu care joacă pe micile ecrane, dar și datorită culorii ochilor și părului blond.

Actrița care seamănă leit cu regretata Edith Gonzalez

Mulți internauți sunt de părere că tânăra îi seamănă protagonistei din Salome în tinerețe. Această asemănare o are ca țintă și pe Constanza Creel, fiica regretatei vedete. Se pare că cele două ar avea aceeași vârstă, arată univision.com. Numele său este Ximena Tello de Meneses. Tânăra de 17 ani a studiat actorie în cadrul Centro de Educacion Artistica.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Tânăra, care de asemenea este model, nu este unica faimoasă din familie. Ximena are un frate cu doi ani mai mic care este de asemenea actor. Acesta din urmă a participat în cadrul mai multor episoade din Como dice el dicho. În aprilie 2019, aceasta și-a exprimat dorința de a-și continua studiile de actorie în străinătate. Inclusiv, a menționat că la vârsta de 12 ani munca sa de actriță se simte ca o joacă.

“Am multe vise și mi-ar plăca să-mi continui pregătirea ca actriță în străinătate. Există oameni care mă judecă pentru că sunt actriță, dar nu-i iau în seamnă. Sunt foarte fericită făcând ceea ce îmi place. Nu o văd ca pe o muncă, văd ca și cum poți să faci ceva ce doar ți-ai imaginat.”, a declarat tânăra. Pe lângă producția Como dice el dicho, Ximena Tello Meneses a participat în câteva episoade din La rosa de Guadalupe, Esta historia me suena și Maria Felix, la dona.

În ceea ce o privește pe Constanza Creel, fiica regretatei, aceasta ține să fie departe de luminile reflectoarelor și să apară doar în fotografiile pe care tatăl său le publică foarte rar.

Constanza Creel este copia fidelă a mamei sale

Edith Gonzalez a fost și va rămâne una dintre cele mai îndrăgite actrițe de telenovele. A încetat din viață în 2019 în urma unui diagnostic de cancer ovarian. Fiica sa, Constanza Creel, a rămas în grija tatălui biologic și a familiei acestuia.

Citește și: Văduvul lui Edith González vorbește despre fiica regretatei artiste și relația pe care o are în prezent cu Luz Blanchet. Ce a declarat acesta

Cu toate că Edith Gonzalez a fost o actriță recunoscută la nivel mondial, fiica sa preferă să rămână departe de camerele de fotografiat. La vârsta de 19 ani, aceasta nu își dorește faimă. În cele mai multe dintre cazuri, Constanza Creel își sprijină tatăl în treburile politice.

În fotografia publicată în mediul online, se poate observa și mama vitregă Paulina Velasco. Edith Gonzalez a încetat din viață pe 13 iunie 2019 la vârsta de 54 de ani. A fost căsătorită cu Lorenzo Lazo între 2010 și 2019. A jucat în telenovele precum Corazon salvaje, Dona Barbara, Salome, Nunca te olvidare, Mundo de fieras, Mujer de madera.

La fel ca și Eduardo Palomo va rămâne pentru totdeauna în amintirea fanilor. Nu este totuși străină această informație, asta pentru că toți cunoșteau această idee încă de la început. Salome este una dintre cele mai cunoscute producții ale sale. A fost produsă între 2001 și 2002.

În articolul

Actrița care seamănă leit cu regretata Edith González. Mulți spun că protagonista din Salome s-a reîncarnat

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 8 septembrie 2024. Berbecii sunt sfătuiți să-și sărbătorească realizările. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Profesoara româncă ucisă în atacul din Georgia, eroină pentru SUA. Christina Irimie s-a aruncat în faţa gloanţelor ca să-i salveze viaţa unei eleve
a1.ro
Michele Morrone, mesaj acid după vizita în România. Ce l-a făcut pe actor să răbufnească, în online. A transmis totul în română
HelloTaste.ro
Ghiveci de legume pentru iarnă. Rețeta care adună toată savoarea legumelor la un loc
Catine
Cum să folosești mersul pe jos pentru a slăbi după vârsta de 50 de ani. Care e secretul scăderii în greutate cu minimum de efort
useit.ro
Experții au dezvăluit secretul dunelor de nisip sub formă de stea. Ce se întâmplă în deșert, de fapt
as.ro
Milionarul român de doar 28 de ani, gest uriaş pentru o mamă singură cu 3 copii: „Ai un suflet minunat”
MediCOOL
Efectele folosirii bicicletei eliptice. Cât de eficient este acest aparat de fitness
Spynews
„Ați divorțat amândouă?”. Cum răspund Adriana și Karmen Simionescu întrebării care stă pe buzele tuturor
DeParinti
Ce să faci când copilul nu vrea la școală. Sfaturile specialiștilor
MediCOOL
Cele mai frecvente alergii de toamnă. Prin ce simptome se caracterizează și cum le poți gestiona
HelloTaste
Cobbler cu afine. Rețeta unui desert simplu și delicios
x