Văduvul lui Edith González vorbește despre fiica regretatei artiste și relația pe care o are în prezent cu Luz Blanchet. Ce a declarat acesta

Publicat pe 20.03.2024 la 11:13 Actualizat pe 20.03.2024 la 11:51

Lorenzo Lazo vorbește într-un interviu recent despre fiica regretatei Edith González, actrița care a interpretat personajul celebru "Salome". Văduvul acesteia are în prezent o relație amoroasă cu Luz Blanchet.

îndrăgostiți stau unul lângă celălalt

Văduvul lui Edith González vorbește despre fiica regretatei artiste și relația pe care o are în prezent cu Luz Blanchet

Profimedia Images

Lorenzo Lazo a reacționat imediat atunci când a auzit numele tinerei Constanza Creel, unica fiică a regretatei Edith González. Aceasta din urmă a murit răpusă de o boală cruntă. A devenit cunoscută în lumea întreagă pentru rolul de protagonistă pe care l-a avut în telenovela Salome.

Văduvul lui Edith González vorbește despre fiica regretatei actrițe și relația pe care o are în prezent cu Luz Blanchet

Faimoasa actriță a murit pe 13 iunie 2019 după o luptă îndelungată cu cancerul ovarian. Fiica sa Constanza a rămas de atunci sub atenta îngrijire a tatălui, Santiago Creel. Chiar dacă tânăra în vârstă de 19 ani menține o relație surprinzătoare cu tatăl său vitreg, Lorenzo Lazo, acesta din urmă nu a dorit să ofere prea multe declarații despre ea.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Într-un interviu oferit lui Berenice Ortiz, o jurnalistă celebră în Mexic, Lorenzo Lazo a fost întrebat despre Constanza, care de puține ori a fost văzută în cadrul evenimentelor publice, arată univision.com. Tânăra are un cont de socializare privat, însă tatăl său vitreg este cel care aduce la lumină diferite fotografii din viața personală. Acesta are peste 60 de mii de prieteni virtuali pe pagina personală de instagram, acolo unde până în prezent a publicat peste o mie de fotografii și filmulețe.

Citește și: Constanza Creel apare încă o dată în mediul online. Fiica regretatei Edith González se află alături de tatăl său în cadrul unui eveniment social

Fidel personalității sale discrete, văduvul a mărturisit că nu va oferi niciodată detalii despre tânără pentru că este un acord pe care l-au agreat cu toții în familie.

“Asta este despre altceva, este o problemă pe care am discutat-o în familie, să rămână departe de mediile de comunicare. Știți deja că niciodată nu răspund la întrebarea asta.”, a spus acesta. Întrebările din partea jurnaliștilor au continuat, însă au făcut referire la relația pe care acesta o are în prezent cu Luz Blanchet, la aproape 4 ani de la moartea actriței celebre. În prezent, acesta se bucură de liniște și pace în noua sa relație, după tragica pierdere suferă.

Gaby Espino și Niurka au trecut prin momente dificile din cauza regretatei Edith González. Ce s-a întâmplat

Cele două actrițe de telenovele au povestit despre momentele dificile pe care le-au trăit pe vremea când au filmat alături de regretata regretatei Edith González. Niurka a jucat în Salome, iar Gaby Espino în Mundo de Fieras.

Citește și: Fiica regretatei Edith González reapare în mediul online. Are 19 ani și se implică în evenimente politice

A fost anul 2006 în care Gaby Espino și Edith González au jucat împreună în telenovela Mundo de Fieras. Actrița din Venezuela a avut pentru prima oară un rol prncipal la vârsta de 29 de ani, însă recunoaște că toată echipa cu care a lucrat pe atunci i-a făcu viața imposibilă. A numit-o și pe Edith González printre cei cu care nu a reușit să creeze o relație de prietenie.

Nu este pentru prima oară când despre regretata actriță se aud zvonuri negative. Se pare că și Niurka a avut parte de momente de gelozie din partea faimoasei “Salome”.

“Chiar dacă încercam să nu fiu prea vizibilă, tot auzeam vorbe. Ea și Sergio Jimenez, amândoi odihnească-se în pace vorbeau urât. Vorbeau urât despre mine și Juan (Osorio) pentru că spuneau lucruri foarte rele și despre el.”, a dezvăluit Niurka într-un interviu din 2020. Produsă de Juan Osorio, telenovela Salome a avut pe atunci un succes fără margini. Niurka a interpretat rolul Karicia, cea mai bună prietenă a protagonistei.

În articolul

Văduvul lui Edith González vorbește despre fiica regretatei artiste și relația pe care o are în prezent cu Luz Blanchet. Ce a declarat acesta

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 30 aprilie 2024. Peștii petrec timp cu persoana iubită. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
O rezervaţie de bujori unică în Europa se află în România. E situată pe cel mai înalt loc din lume la care această plantă s-a adaptat
a1.ro
Sofia, fiica Andreei Bănică, s-a transformat într-o adevărată domnișoară. La ce schimbare de look a apelat la 14 ani
HelloTaste.ro
Tort cu ouă de ciocolată. Rețetă pentru masa de Paște
Catine
Umplutură de cozonac cu nucă și ciocolată. Rețeta și trucuri pentru un gust aparte
useit.ro
Boala „zombie” care a trecut de la animale la oameni. Deja ar fi făcut 2 victime
as.ro
Fiica de 24 de ani a lui Gabi Balint a ajuns vedetă pe Tik Tok. Denisa Balint este model şi şi-a dat fanii peste cap
MediCOOL
Nopțile nedormite ne fac să ne simțim mai bătrâni decât suntem
Spynews
Știrile Antena Stars. Oana Lis, încă un gest disperat pentru a face rost de bani. A scos la vânzare și crucea lui Viorel Lis. În ce stare este fostul primar
DeParinti
Ciclul de 90 de minute: cum îți poți adormi bebelușul ușor
MediCOOL
Alimentele sănătoase pe care le pot consuma veganii. Ce poți include în dietă
HelloTaste
Cum poți prepara un drob crocant. Iată ce trebuie să faci pentru o textură mai interesantă
x