Actrița celebră cu care Juan Soler a avut o relație secretă. Între ei există o diferență de 10 ani: ”Părinții erau înnebuniți”

Publicat pe 13.06.2024 la 17:13 Actualizat pe 13.06.2024 la 17:27

Mariana Seoane a dezvăluit într-un interviu că a avut o aventură cu argentinianul Juan Soler.

Mariana Seoane a dezvăluit într-un interviu că a avut o aventură cu argentinianul Juan Soler.

Profimediaimages.ro

Actrița Mariana Seone a dat și casă și a dezvăluit că s-a iubit cu unul dintre cel mai râvniți actori argentinieni.

Actorul celebru cu care Mariana Seoane a avut o relație secretă. Între ei există o diferență de 10 ani: ”Părinții erau înnebuniți”

Mariana Seoane este una dintre cele mai frumoase femei din showbizul mexican și, deși s-a vorbit mult despre viața sa personală, puțini știu că în urmă cu ani buni a fost iubita lui Juan Soler.

Într-un interviu recent, Mariana Seoane a povestit că a avut o relație cu Juan Soler, lucru pe care mulți nu l-au știut, până acum.

În cadrul conversației, actorul Yordi Rosado a povestit că a fost odată într-un restaurant cu Juan Soler și că acolo se afla și tatăl Marianei Seoane. Argentinianul a fost cel care i-a făcut cunoștință lui Yordi cu tatăl vedetei, iar la scurt timp Juan i-a dezvăluit că a fost iubitul actriței.

Citește și: Care e statusul căsniciei Victoriei Ruffo după ce soțul său, Omar Fayad, s-a mutat în altă țară. Ce a dezvăluit actrița

Mariana Seonae a spus că părinții ei l-au adorat pe Juan Soler și că încă țin foarte mult la el, chiar dacă idila lor a fost acum câțiva ani.

"Părinții mei, dacă spun "cum ai putut să-l lași să plece pe acel om", e vorba de Juan Soler. Dintre toți iubiții pe care i-am avut, Juan Soler este cel de care sunt înnebuniți", a afirmat actrița.

Mariana Seoane a spus că mama ei este argentiniană și din acest motiv și-a dorit și ea ca ea să rămână cu Juan Soler, deoarece au multe lucruri în comun.

În cadrul interviului, ea a declarat că l-a cunoscut pe Juan Soler la un curs de actorie când avea 16 ani, dar că și-au început relația când ea avea 19 ani.

Între Mariana Seoane și Juan Soler există o diferență de vârstă de aproape zece ani și, deși relația lor s-a încheiat cu mult timp în urmă, se înțeleg foarte bine.

Juan Soler are o carieră de 32 de ani în actorie

Veteranul actor argentinian Juan Soler reflectează asupra carierei sale de 32 de ani, în care a jucat în peste 30 de telenovele. În prezent, el apare în serialul ”Tu Vida es Mi Vida” al lui Angelli Nesma.

„De când m-am mutat în Mexic, în 1991, am fost martor la o evoluție clară. Ascensiunea serialelor, a miniseriei și a filmelor biografice a influențat semnificativ genul telenovelelor, estompând puțin granițele dintre cele două formate. Diferența esențială constă în numărul de episoade.

Citește și: Sofia Castro se pregătește de nuntă. Fiica actriței Angélica Rivera se căsătorește cu Pablo Bernot

Publicul de astăzi tânjește după concizie datorită schimbării obiceiurilor de vizionare - este mai agil și are o gamă mai largă de opțiuni, cum ar fi social media și streaming, ceea ce îl face mai puțin receptiv la povești previzibile", a spus despre cum a evoluat industria în ultimii ani.

Soler recunoaște declinul surprizei în telenovele, dar subliniază forța lor durabilă: scufundările profunde în emoții. „Există mulți telespectatori ca mine care prețuiesc acest gen pentru capacitatea sa de a explora în detaliu emoțiile și situațiile dramatice”, a explicat el.

În articolul

Actrița celebră cu care Juan Soler a avut o relație secretă. Între ei există o diferență de 10 ani: ”Părinții erau înnebuniți”

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 21 iunie 2024. Leii muncesc pentru ceea ce își doresc. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Solstiţiu de vară 2024. Tradiţii şi obiceiuri în cea mai lungă zi din an. Fenomenul unic din ultimii 228 de ani
a1.ro
Loredana, show total în plină stradă, alături de suporterii naționalei. Cum a fost filmată în fața Ateneului Român
HelloTaste.ro
Prăjitură cu ciocolată și cireșe. Rețetă simplă de brownie
Catine
Cheia către iubirea cosmică. Află despre triada lui Venus, potrivit astrelor
useit.ro
Mesajul pe care nu trebuie să îl copiezi vreodată în Google Chrome. Ce pățești dacă nu ignori acest text
as.ro
Ce studii are unica fiică a lui Ion Ţiriac! Ioana şi-a făcut tatăl miliardar mândru
MediCOOL
Care este cauza bolii inflamatorii intestinale. Descoperirea făcută recent de cercetători
Spynews
Dezastru la un pelerinaj. Peste 550 de persoane au murit. Temperaturile de 51 de grade Celsius le-au fost fatale
DeParinti
10 nutrienți de care are nevoie fiecare copil
MediCOOL
Alergiile de vară: care sunt principalele cauze și cum le poți gestiona
HelloTaste
Limonadă cu rodii. O băutură răcoritoare și sănătoasă
x