Actrița de origine turcă Eda Ece a devenit mămică pentru prima oară. A publicat o fotografie nemachiată și cu bebelușul în brațe

Publicat pe 28.05.2024 la 12:57 Actualizat pe 28.05.2024 la 13:32

Actrița Eda Ece a adus pe lume o fetiță, primul copil al familiei. Vedeta este căsătorită cu jucătorul de baschet de origine turcă, Ahmet Buğrahan Tuncer.

actriță stă în fața oglinzii cu bebelușul în brațe

Actrița de origine turcă Eda Ece a devenit mămică pentru prima oară

Instagram

Eda Ece și baschetbalistul Ahmet Buğrahan Tuncer s-au căsătorit în luna iunie a anului trecut. Cei doi au devenit părinți pentru prima oară, iar fotografiile cu micuța au apărut pe contul de socializare al actriței. Mesajele pe care le-a lăsat aceasta i-a încântat pe fani.

Actrița de origine turcă Eda Ece a devenit mămică pentru prima oară

Cei doi au format un cuplu pentru o lungă perioadă de timp și au decis să-și încununeze relația cu o căsătorie. Primul copil al familiei, o fetiță, este deja vedetă pe rețelele sociale, mai precis pe contul personal de instagram al mamei celebre. Micuța a primit numele de Mina Ipek. Eda Ece a devenit mămică la vârsta de 33 de ani și mesajele sale nu au fost deloc întâmplătoare.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

A primit comentarii atât din partea internauților, dar și din partea altor celebrități. A fost actrița Yıldız Çağrı Atiksoy cea care a felicitat-o, aceasta fiind la rândul său o nouă mămică în această lume a creșterii copiilor.

“Mina Ipek, 04.04.2024. Mina noastră nu a mai avut răbdare până la sfârșitul lunii și a decis să vină într-o zi aleasă special chiar de ea. Mulțumesc tuturor celor care au sunat, au întrebat și au scris. Mi-au trebuit 15 zile ca să posteze asta, acum nu mai am niciun minut liber, dar merită totul. Sunt într-un univers paralel acum. Vă pup pe toți până când ne vom revedea din nou. Vă mulțumesc tuturor pentru frumoasele urări, sper ca și vouă să vi se întâmple lucruri mărețe.”, a scris aceasta.

Citește și: Actrița Eda Ece este însărcinată. A pozat pe coperta unei reviste celebre

La scurtă vreme, a primit un mesaj emoționant din partea actriței Yıldız Çağrı Atiksoy. Ulterior, le-a transmis tuturor mamelor un sfat pe care l-a lăsat în mediul online, acolo unde poate fi urmărit oricând. Are peste 8 milioane de prieteni virtuali pe pagina personală de instagram, acolo unde până în prezent a publicat peste 300 de fotografii și filmulețe.

Primele emoții pe care le-a avut de trecut Eda Ece la scurt timp după naștere

Cu toate că nu a publicat foarte multe fotografii pe pagina personală de socializare, actrița a lăsat să se înțeleagă cum anume decurge zilele din viața sa de când a devenit mămică pentru pentru oară. De asemenea, nu i-a lăsat chipul fetiței să fie văzut până acum.

Citește și: İbrahim Çelikkol urmează să se căsătorească încă o dată. Ce răspuns a oferit jurnaliștilor în această privință

“Dacă mă întrebați, am fost cu micuța mea 24/7 de când s-a născut. Am realizat ce înseamnă să fii mamă. Nu există somn, nu există odihnă, mereu încerci să ai grijă de ea cât de bine poți. Mintea îți stă la ea. Este uriașă. Dragostea și sacrificiul sunt lucruri atât de puternice. Nu am știu prin ce anume trec femeile când devin mame. Suntem norocoase, dar și părăsite. Toate avem nevoie de repsect.”, a spus vedeta într-o postare personală pe instagram.

Într-o postare umoristică, aceasta a lăsat să se înțeleagă faptul că petrece foarte puțin timp în mediul online de când a devenit mămică pentru prima oară, arată ntv.com.tr. Comentariile fanilor nu au întârziat să apară. Vedeta se bucură de noua schimbare din viața sa, așa cum singură arată în mediul online.

În articolul

Actrița de origine turcă Eda Ece a devenit mămică pentru prima oară. A publicat o fotografie nemachiată și cu bebelușul în brațe

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 27 iulie 2024. Berbecii au lucruri de îmbunătățit. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Patricia a ajuns cu bine în Turcia, unde medicii speră să facă un miracol. "Sper să mă întorc cu copilul de mână!"
a1.ro
Cum arăta Maria Tebieș de la Insula Iubirii când nu avea operații estetice. Imagini rare de dinainte să obțină formele voluptoase
HelloTaste.ro
Clafoutis cu multe legume și parmezan, pentru un prânz delicios
Catine
Souvlaki de pui. Rețetă simplă și delicioasă din bucătăria grecească
useit.ro
Elon Musk susține că ar fi fost „păcălit” să ajute la „moartea” copilului său transgender: „Mi-am pierdut fiul”
as.ro
Imagini superbe cu delegaţia României, la festivitatea de deschidere a Jocurilor Olimpice 2024! Spectacol pe Sena
MediCOOL
Efectele adverse ale folosirii aparatului de aer condiționat. La ce este important să fii atent
Spynews
Am aflat cine este noul iubit milionar al Emei Uta! Și-au dat întâlnire în mare secret la Mykonos | EXCLUSIV
DeParinti
Ce impact are educația permisivă asupra dezvoltării copilului
MediCOOL
Ce este nictofobia. De ce apare teama de întuneric și cum o poți trata
HelloTaste
Castraveți murați la soare. Rețeta vedetă a verii
x