Actrița Hazar Ergüçlü din Flăcările destinului a devenit ambasadoare a unui brand important. Despre ce este vorba

Publicat pe 15.12.2023 la 21:41 Actualizat pe 15.12.2023 la 21:22

Hazar Ergüçlü din Flăcările destinului a devenit ambasadoarea unui brand important de încălțări. Vedeta continuă cu planurile profesionale.

Hazar Ergüçlü poartă o rochie închisă la culoare, ruj închis și părul prins pe un fundal întunecat

Actrița Hazar Ergüçlü din Flăcările destinului a devenit ambasadoare a unui brand important

Happy Channel

Sezonul toamnă – iarnă și-a intrat cu adevărat în dreptul și același lucru se poate observa și în ceea ce privește unul dintre cele mai cunoscute branduri de pe piață, Elle. Vorbim de data aceasta despre pantofi, o colecție pe care faimoasa Hazar Ergüçlü o reprezintă.

Actrița Hazar Ergüçlü din Flăcările destinului a devenit ambasadoare a unui brand important

Protagonista din Flăcările destinului s-a lăsat fotografiată în cele mai inedite ipostaze și a demonstrat că energia și carisma sa nu au dispărut, cu toate că nu a mai apărut de mult în producții turcești de succes. Naturalețea sa și energia se observă fără doar și poate în fotografiile publicate în mediul online. A petrecut mai bine de 20 de ore în fața camerelor. Actrița celebră pe care o vom vedea într-un nou proiect în lunile ce urmează, a punctat câteva detalii clare despre colaborarea cu Elle Shoes.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

“Este foarte valoros pentru mine să mă alături unei campanii alături de un brand local cum este Elle Shoes. Pantofii sunt întotdeauna indispensabili în stilul meu personal. Este o colaborare pentru care sunt foarte entuziasmată și am fost încă de la început. Totul este modern, confortabil și cu modele pe care oricine le poate încerca.”, a declarat vedeta.

Citește și: Totul despre serialul Capcana Iubirii – Esaret. Află detalii despre actori și poveste

Campania, acolo unde protagonista din Flăcările destinului joacă rolul unei visătoare ce poartă cutii uriașe de pantofi și încălțăminte magică, constă în două filme. Primul filmuleț de campanie este creat într-un mod retro, dedicat brandului și începutului acestuia încă din 1977. Este urmat de o a doua prezentare creată cu o nouă tehnologie. În primul filmuleț vom lua parte la o călătorie ce va avea ca temă principală ideea filmului Frozen. În colecția toamnă – iarnă există mai multe modele pe care toată lumea le poate încerca, la fel ca faptul că sunt comode și le invită pe doamne să nu uite de eleganță și stil în același timp.

Hazar Ergüçlü și-a pierdut tatăl

Süleyman Ergüçlü, tatăl faimoasei vedete, unul dintre cei mai cunoscuți jurnaliști din Cipru, a încetat din viață. La vârsta de 69 de ani, a fost condus pe ultimul drum de către familie și toți cei care i-au fost alături de-a lungul vieții.

“Soțul meu, Süleyman Ergüçlü, a încetat din viață în această dimineață. Durerea noastră nu are margini. Detalii despre funeralii vor fi împărtășite.”, a scris mama actriței în mediul online. Are 3 milioane de fani pe pagina personală de Instagram, acolo unde vedeta a publicat până în prezent peste o mie de fotografii și filmulețe. Cele mai recente dintre acestea vin din luna octombrie, cu precădere momente petrecute alături de cei dragi. Actrița apare îmbrăcată într-o rochie neagră, dar și jeanși și tricouri simple, fiind adorată pentru simplitate ca de fiecare dată.

“Octombrie”, și-a notat vedeta în secțiunea descrierii, fără alte cuvinte. Printre vedetele care s-au grăbit să-i ofere aprecieri s-au aflat și Demet Evgar sau Burak Deniz. De asemenea, fanii i-au oferit comentarii de apreciere. O bună perioadă de timp, aceasta a lipsit din mediul online, din cauza evenimentului tragic din viața personală.

În articolul

Actrița Hazar Ergüçlü din Flăcările destinului a devenit ambasadoare a unui brand important. Despre ce este vorba

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 28 aprilie 2024. Leii au nevoie de o vacanță. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Peştele care s-a ieftinit cu aproape 50% faţă de anul trecut. Cât costă un kilogram
HelloTaste.ro
7 rețete cu pește de Florii. Cele mai bune preparate pe care poți să le pui pe masă
Catine
Zodia nefericită a lunii mai 2024. Ea are cele mai multe probleme din cauza stresului
useit.ro
Boala „zombie” care a trecut de la animale la oameni. Deja ar fi făcut 2 victime
as.ro
Sumă uriașă pe care o câștigă zilnic “Pescobar”! A fost dat de gol, după ce a deschis un nou restaurant: „Nu-l bate nimeni!”
MediCOOL
Ce este stomatologia estetică. Cum poți îmbunătăți aspectul danturii
Spynews
Știrile Antena Stars. Oana Lis, încă un gest disperat pentru a face rost de bani. A scos la vânzare și crucea lui Viorel Lis. În ce stare este fostul primar
DeParinti
Cea mai bună tehnică de adormire a copilului. Cum poți să-i oferi un somn de calitate
MediCOOL
Efectele sedentarismului sunt mai grave decât ai crede. Ce se întâmplă când stai 8 ore pe scaun
HelloTaste
Gem de rubarbă. Rețeta unui gem cu gust dulce-acrișor
x