Actrița Maky Moguilevsky a refuzat categoric să vorbească din nou despre fostul ei Juan Soler

Publicat pe 23.12.2022 la 12:24 Actualizat pe 23.12.2022 la 12:40

Maky Moguilevsky a avut o relație tumultuoasă cu fostul ei iubit Juan Soler, iar după ce s-au despărțit tabloidele s-au ținut scai de ea pentru a obține declarații. Contrar așteptărilor, actrița a refuzat să vorbească și dorește încheierea acestui capitol.

Maky Moguilevsky și Juan Soler - 2013 Billboard Latin Music Awards - Arrivals

Getty

Maky Moguilevsky a refuzat categoric să mai discute despre fostul ei iubit Juan Soler. Actrița susține că nu dorește să fie înțeleasă greșit pentru că refuză să vorbească despre trecut, dar își dorește ca lumea să edpășească acest moment și să treacă și la alte subiecte.

Maky Moguilevsky s-a săturat să fie întrebata despre despărțirea ei de Juan Soler. Actrița își dorește încheierea acestui capitol și vrea să pună punct discuțiilor publice

Maki s-a săturat să fie întrebata despre despărțirea ei de Juan Soler, care a avut loc acum patru ani și să fie constant întrebată despre relația tatălui copiilor ei cu Paulina Mercado. Actrița argentiniană a spus că nu este interesată să mai vorbească despre fostul ei iubit și a cerut să nu fie etichetată drept "victimă".

Actrița a declarat că nu va răspunde la întrebări legate de despărțirea ei de Soler, care a avut loc în 2018 după 15 ani de căsătorie. Cei doi au două fiice împreună și ea este preocupată de bunăstarea lor, potrivit tvnotas.com.

Citește și: Juan Soler vorbește despre sentimentele pe care le are pentru fosta sa soție și mamă a fiicelor sale, Maky Moguilevsky. Cum arată vedeta în prezent

"Te voi bate" a spus Maky râzând atunci când a fost întrebată despre tatăl copiilor ei. Acesta a mai adăugat: "Nu vreau să mai vorbesc despre asta, mă obosește, nu mai este nimic de discutat".

Ea a explicat de asemenea de ce acest subiect nu mai este de interes pentru ea: "Sunt separată de patru ani, divorțată, oricum o numiți, sunt obosită, suntem deja bătrâni, nu vreau să fiu etichetată drept victimă, dar nu mai vreau să vorbesc despre ceva care a fost deja".

Maky îi îndeamnă pe toți cei care îi pun întrebări despre acest subiect să întoarcă pagina, deoarece "vin lucruri noi". Într-un interviu cu Gustavo Adolfo Infante pentru De Primera Mano, Maky a declarat că este deschisă dragostei, deși spune că nu știe la ce să se aștepte de la un bărbat sau cum trebuie să fie acest bărbat.

Citește și: Maky Moguilevsky, despre presupusa împăcare cu Juan Soler. Ce i-a sfătuit actrița atât pe fani, cât și pe jurnaliști

În articolul

Actrița Maky Moguilevsky a refuzat categoric să vorbească din nou despre fostul ei Juan Soler

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 25 aprilie 2024. Balanțele primesc o veste bună. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Afacerea care înfloreşte în această perioadă. Preţurile variază între 30 şi 90 de lei
a1.ro
Ce legătură este între Anamaria Prodan și Gabriela Lucuțar. Impresara și Regina Întunericului se cunosc de mulți ani
HelloTaste.ro
De ce se lasă cozonacul după coacere. Pași esențiali pentru un cozonac perfect
Catine
Mercur iese din retrograd pe 25 aprilie. Ce urmează pentru zodii
useit.ro
Telefonul care a întrecut iPhone-ul cu o funcție inedită. Ce poate face
as.ro
Fosta soţie a lui Cristi Borcea, „transformare” spectaculoasă la 54 de ani: „Nu-mi propun să întoarcă bărbații capul după mine!”
MediCOOL
Tomografia computerizată (CT): ce este, când este indicată și cum te pregătești pentru ea
Spynews
Nume sărbătorite de Sf. Gheorghe. Cui îi spunem la mulți ani pe 23 aprilie
DeParinti
Cele mai periculoase activități pentru copii. Cum îl poți ține în siguranță pe cel mic
MediCOOL
Proprietățile ceaiului de scorțișoară. Beneficiile acestei băuturi asupra sănătății
HelloTaste
Drob vegetarian cu ciuperci și orez. O rețetă delicioasă de post
x