Actrița Marjorie de Sousa a vorbit deschis despre operația de micșorare a bustului. Ce a dezvăluit vedeta

Publicat pe 24.09.2024 la 14:48 Actualizat pe 24.09.2024 la 16:05

Actrița Marjorie de Sousa a vorbit deschis despre perioada dificilă de recuperare prin care a trecut după operația pe care a suferit-o.

Marjorie de Sousa

Profimedia

De curând, celebra actriță de telenovele a apelat la o operație de micșorare a bustului prin îndepărtarea implanturilor mamare pe care le avea.

Marjorie de Sousa a vorbit deschis despre momentele dificile de după operație

Marjorie a povestit deschis pe rețele de socializare faptul că a decis să facă această operație acum câteva luni și consideră că este una dintre cele mai bune decizii pe care le-a luat până acum în legătură cu sănătatea ei.

Citește și: Julián Gil spune că fiul Matias în vârstă de 7 ani îi seamănă leit. Ce a declarat actorul într-o întâlnire recentă cu presa

Într-un video emoționant, Marjorie a vorbit despre temerile cu care s-a confruntat atunci când a ales să facă această operație dificilă și riscantă. Ea a povestit că viața ei s-a îmbunătățit considerabil în urma operației de îndepărtare a implanturilor de silicon.

“Mă simt foarte bine azi, văd multe schimbări pozitive în sănătatea mea și știu că starea mea de sănătate se va îmbunătăți pe zi ce trece”, a zis actrița în noul ei video.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Ea a încurajat și alte femei care se gândesc să facă această intervenție chirurgicală să se informeze foarte bine înainte și să caute ajutor de specialitate, punând mare accent pe faptul că ar trebui să afle și părerile altor pacienți care au făcut aceeași operație.

Marjorie de Sousa a făcut această operație în Barranqulla, unde a petrecut în spital 16 zile pentru a se recupera.

“Acum s-au făcut 3 luni de la operație și mă simt mult mai activă, mult mai energică. De când am ales să îmi fie îndepărtate implanturile de silicon, nu mi s-au mai umflat picioarele”, a mai spus Marjorie în video-ul ei.

Citește și: Restricțiile împotriva lui Julián Gil continuă. Actrița Marjorie de Sousa îi interzice să-l vadă pe micuțul Matias cu ocazia zilei sale de naștere

Actrița a vorbit despre multiplele probleme inflamatorii cu care s-a confruntat de-a lungul anilor, problemele de respirație, migrenele și multe alte reacții adverse. I-au luat mulți ani să descopere că toate aceste simptome apăruseră din cauza implanturilor mamare.

Vedeta a postat și un video alături de medicul care a operat-o și care a detaliat tot procesul și perioada dificilă prin care a trecut actrița. În prezent, Marjorie speră ca această poveste și experiența ei să ajute alte femei care se află în aceeași situație.

“Astăzi mă bucur meu de corpul meu așa cum e și mă iubesc pe mine așa cum sunt”, a mai zis Marjorie.

Marjorie de Sousa a fost căsătorită cu actorul Julian Gil cu care are un băiețel. Atunci când cei doi s-au despărțit, actrița i-a interzis actorului să își mai vadă fiul.

Acesta spune că a avut șansa de a-și vedea fiul prin intermediul fotografiilor trimise de fani. Atunci când Marjorie de Sousa postează imagini cu micuțul, internauții se grăbesc să-l țină la curent pe tatăl nerăbdător. Într-o întâlnire recentă cu presa, actorul în vârstă de 53 de ani s-a arătat impresionat de asemănarea cu Matias.

Chiar dacă în urmă cu 1 an vedeta de telenovele s-a arătat deschisă ca micuțul Matias să locuiască și cu tatăl său, situația s-a schimbat în prezent.

“Ea vă poate spune același lucru, ea are numărul meu, mă poate suna oricând. E foarte simplu.”, a declarat actorul într-un interviu recent. Chiar dacă actorul este de părere că fosta sa parteneră îl va contacta atunci când Matias va dori acest lucru, timpul pe care nu îl petrece lângă el nu se va mai întoarce niciodată.

Citește și: Sebastián Rulli îi ia apărarea lui Julián Gil și lansează un mesaj dur la adresa actriței Marjorie de Sousa: „Este de neiertat”

În articolul

Actrița Marjorie de Sousa a vorbit deschis despre operația de micșorare a bustului. Ce a dezvăluit vedeta

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 22 octombrie 2024. Balanțele fac o investiție importantă. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Scenariu negru pentru turism: pasagerii, taxaţi cu cel puţin 100 de euro pentru fiecare zbor
a1.ro
Rețeta de salată de ton a Gabrielei Cristea. Ce ingrediente folosește prezentatoarea pentru preparatul de regim: „Vă vând un pont”
HelloTaste.ro
Plăcintă cu ciuperci. Rețetă simplă pentru una dintre mesele zilei
Catine
Transformarea le așteaptă pe aceste 3 semne zodiacale în ziua de 22 octombrie 2024. Viața este pe cale să se schimbe pentru acești nativi din zodiac
useit.ro
Elon Musk oferă 1 milion de dolari în fiecare zi. Ce trebuie să facă participanții la tombolă
as.ro
Lovitura financiară anunţată de milionarul Călin Donca, după eliberarea din arest: „Dragii mei, încă o veste bună”
MediCOOL
Bărbații și femeile simt durerea diferit. Un nou studiu a analizat sistemele biologice de ameliorare a ei
Spynews
Declarație exclusivă! De ce a venit Pepe astăzi la procesul Ralucăi Pastramă cu Ibrahim. Cântărețul nu este chemat în instanță
DeParinti
Băiţa prematurului: principii şi recomandări utile
MediCOOL
Consumul de cofeină poate influența grăsimea corporală și riscul de diabet de tip 2. Ce spun studiile despre efectele acesteia asupra obezității
HelloTaste
Sos barbeque preparat în casă, ideal pentru fripturi delicioase
x