Julián Gil spune că fiul Matias în vârstă de 7 ani îi seamănă leit. Ce a declarat actorul într-o întâlnire recentă cu presa

Publicat pe 22.03.2024 la 14:50 Actualizat pe 22.03.2024 la 15:19

Într-un interviu recent, actorul mărturisește că fiul Matias îi seamănă leit. Julián Gil nu l-a mai văzut pe micuț de multă vreme.

actor poartă un costum alb și zâmbește

Julián Gil spune că fiul Matias în vârstă de 7 ani îi seamănă leit

Getty Images

Actorul cunoscut pentru telenovele precum El maleficio ( 2023 – 2024), Por amar sin ley ( 2018 – 2019) sau Valeria ( 2009), a vorbit într-un interviu recent despre situația familială în care se află în prezent. Cu toate că are un fiu, acesta nu l-a mai văzut pe Matias de multă vreme. Marjorie de Sousa, femeia cu care a fost căsătorit, i-a interzis acest lucru.

Julian Gil spune că fiul Matias în vârstă de 7 ani îi seamănă leit

Acesta spune că a avut șansa de a-și vedea fiul prin intermediul fotografiilor trimise de fani. Atunci când Marjorie de Sousa postează imagini cu micuțul, internauții se grăbesc să-l țină la curent pe tatăl nerăbdător. Într-o întâlnire recentă cu presa, actorul în vârstă de 53 de ani s-a arătat impresionat de asemănarea cu Matias. Are peste 4 milioane de fani pe pagina personală de instagram, acolo unde până în prezent a publicat peste 7 mii de fotografii și filmulețe.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Cu toate acestea, niciuna dintre ele nu este alături de fiul Matias. Taberele fanilor s-au împărțit în acest sens, astfel că unii sunt de acord cu decizia luată de actrița care i-a fost parteneră, pe când alții spun că a fost mult prea dură.

Citește și: Restricțiile împotriva lui Julián Gil continuă. Actrița Marjorie de Sousa îi interzice să-l vadă pe micuțul Matias cu ocazia zilei sale de naștere

Născut pe 13 iunie 1970 în Buenos Aires, a devenit rapid un artist celebru în Mexic. A jucat alături de fosta sa parteneră în telenovela Hasta el fin del mundo între 2014 și 2015. Julian Gil spune că este bucuros să vadă că cel mic, acum în vârstă de 7 ani, “crește bine și e un copil bun”, arată univision.com. Chiar dacă întâlnirile cu el nu au fost posibile, nu se mai simte îndreptățit să se enerveze în acest sens, așa cum o făcea până în prezent.

“Înainte aveam sentimente de neputință, dar timpul a mai vindecat din răni și acum tot ce-mi oferă este bucurie.”, a mărturisit într-un interviu oferit pe 21 martie.

Julian Gil și Marjorie de Sousa nu comunică, însă actorul spune că își mai dorește copii

Chiar dacă în urmă cu 1 an vedeta de telenovele s-a arătat deschisă ca micuțul Matias să locuiască și cu tatăl său, situația nu s-a schimbat în prezent.

“Ea vă poate spune același lucru, ea are numărul meu, mă poate suna oricând. E foarte simplu.”, a declarat actorul într-un interviu recent. Chiar dacă actorul este de părere că fosta sa parteneră îl va contacta atunci când Matias va dori acest lucru, timpul pe care nu îl petrece lângă el nu se va mai întoarce niciodată.

Citește și: Julián Gil anunță nunta cu Valeria Marin și “un proiect important de viață”. Se zvonește că va deveni tătic din nou

“Îmi imaginez că nu îl lasă și el e mic, dar când o să aibă o vârstă și o să poată lua decizii, cred că mă va căuta.”, a spus acesta. De asemenea, toți cei din familia paternă îl așteaptă cu brațele deschise. În ceea ce privește nunta alături de Valeria Marin, acesta spune că ține să-și găsească timp printre promisiunile profesionale pe care deja le-a semnat de ceva vreme. În ceea ce privește întregirea familiei alături de partenera sa, este deschis să devină tată încă o dată.

În articolul

Julián Gil spune că fiul Matias în vârstă de 7 ani îi seamănă leit. Ce a declarat actorul într-o întâlnire recentă cu presa

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 2 mai 2024. Taurii trebuie să se concentreze pe carieră. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Comandă-record la o terasă de 1 Mai. Câţi mici a putut să cumpere un român
a1.ro
Vlad Gherman, imaginea la bustul gol care a încins imaginația fanelor. Cum s-a fotografiat cu o lună înainte de nuntă
HelloTaste.ro
Friptură de miel cu vin și usturoi. Rețetă pentru masa de Paște
Catine
Cât timp se fierb ouăle pentru Paște, înainte de a fi vopsite. Trucuri ca să iasă perfecte
useit.ro
Directoarea Twitter care dormea pe jos să-l susțină pe Elon Musk a ajuns la Meta. De ce a ales să ajungă la competitorul X
as.ro
Averea lui Ionuţ Negoiţă a „explodat”! Ce loc ocupă acum omul de afaceri în topul celor mai bogaţi români!
MediCOOL
Simptomul mai puțin cunoscut de cancer colorectal pe care ar trebui să-l urmărești
Spynews
Cand este Înăltarea Domnului în 2024. Se sărbătorește la 40 de zile după Paște
DeParinti
Tot ce trebuie să știi despre piciorul plat sau platfus: cauze, diagnostic și tratament
MediCOOL
Beneficiile consumului de migdale. Motive pentru a le include în dieta ta
HelloTaste
Cu ce se curăță vopseaua de ouă de pe mâini. Cele mai simple și eficiente trucuri
x